- Konu Sahibi AngelHeart
-
Zaten o modda ilerliyorum... kapalı bir gelin isteseydi o zaman kapalı oğluna alırdı yani ben kimseye lafta etmiyorum herkesn kendi tercihi zaten nasıl olduğumu ve nasıl olacağımıda söyledim pekte yanaşamıyor o konularda bana ama yine bazen söylendiğini duyuyorum işte şöyle olsa böyle olsa bolerolu giysen çokta açık olmasa vs vs gibineyse yıkılmadım ayakatyım
harikasınız kızlarrr Allah hepinizi mesut bahtiyar etsin nisanlılık dönemi cok güzeldiiiir iyi degerlendirin
hayırlı olsun kızlarr.....bende 5 aydır nişanlıyımm maşallah çok guzel gidiyor..bu gunler geri gelmez valla sizdee en guzel şekilde geçirin inşallahhh
mekan neresi kızlarr?
Günaydınlar kızlar... dün yüzüklerimizi aldık hemde 2 adet aldıkbiri altın biri gümüş gümüş olan modeli çok beğendik fotolarını koyarım elime geçtiğinde görürsünüz. Sırada nişan kıyafetim var ama o konuda kesin çok problem yaşıcaz sözlümün annesi biraz bu konuda üzerime gelmiyor değil... açık olduğumu bildiği halde bolero giyersin çok açık olmasın vs vs. gibi laflar ediyor. Kim bilir gelinliğime nasıl karışıcak :18: sözlümün birşeye karıştığı yok ama bakalım ilerleyen vakitlerde göreceğiz neler olucak:44:
nişanım 31 mart ve henüz nişan elbisemi bile almadım
erkek bohçasını hazırladım tam takırıyla ve kalitesiyle
nişanım evde olucak ama evde göbek atmak istiyor erkek tarafı ki hiç sevmem evde bu tarz şeyleri
şimdi bide müzik ayarlama derdi var bir bu eksikti
Eki Görüntüle 366276 Eki Görüntüle 366277
Kızlar umarım oldu fotoları ekliyebildim... 2 gün önce aldık yüzüklerimizi :) 1. foto altın yaptırdık tamamen , 2. fotodaki yüzüğüde çok beğendik gümüş yaptırdık çok güzel durdu parmaklarımızda , sözlümde hediye olarak aldı onudanasıllar :)
ay benimde tam tersi bende çok açık sevmem o tarz törenlerde kıyafetleri kayınvalidem de straplezlere bakıyor hep deli etti beni
güzel canım. güle güle takınn :)
çok güzelmişAllah tamamına erdirsin
canım aynı tarihte nişanlanıyoruz kısmetse.
artık müzik cd leri yaptırıcaksın yada sözlün halleder olmassa.
Canımmm herkesin işte kendi isteğine bırakılmalı :) nişan tepsin çok güzl bu aradaaaa
Eki Görüntüle 366276 Eki Görüntüle 366277
Kızlar umarım oldu fotoları ekliyebildim... 2 gün önce aldık yüzüklerimizi :) 1. foto altın yaptırdık tamamen , 2. fotodaki yüzüğüde çok beğendik gümüş yaptırdık çok güzel durdu parmaklarımızda , sözlümde hediye olarak aldı onudanasıllar :)
teşekkür ederim canım annemdeğişik olsun istedi bende kırmadım aldım...
sözlümle konuştuk baya bu konuyu kolon filan ayarlamaya çalışıyor şarkılarıda sen istediği seç dedi ama bakalım artık napıcaz..canım hayırlısıyla atlatırız inş aynı gün yaşıcaz bu heyecanı umarım hepimiz için güzel geçer..
teşekkür ederim canım:)
ben yüzükleri çok beğendim..oldumolası bu tarz değişik şeyleri ve genelde kimsede görmediğim tarzları çok severim..güle güle ve iyi günlerde kullanın canımhayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?