• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Mart,Nisan ayında nişanlanıcaklar...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hayırlı uğurlu olsun canımm...
sevindim senin adına. sandık veya tepsi hazırlıycakmısınız damada? yada başladınız mı?

Tepsi hazırlıcam sözümde de kendim hazırlamıştım zaten fakat sandık veya nişan bohçası yapmıcaz çünkü çok masraf oluyor ... 5 kardeşler ve 1 adette eltim var yani hangi birine ne alıcam çok uzun iş o yüzden sözlümle karar verdik yapmıcaz bohça

Tepsi hazırlıcam sözümde de kendim hazırlamıştım zaten fakat sandık veya nişan bohçası yapmıcaz çünkü çok masraf oluyor ... 5 kardeşler ve 1 adette eltim var yani hangi birine ne alıcam çok uzun iş o yüzden sözlümle karar verdik yapmıcaz bohça

gerek yok zaten tüm akrabalarına canım. sadece sözlüne alsan yeter.
biz de öyle yapıyoruz.

biz de yapmıycaz akrabalarına canım. gerek yok bence o kadar.
birbirimize sandık hazırlıycaz sadece.

Zaten çeyiz hazırlıyorum kendime ve eşime hiç gerek yok nişan bohçası :) evde zaten yerde yok bizim çeyizler yüzünden doldu taştı, hiç uğraşmıcam onunla :) sözlümde istemiyor zaten :19:

Zaten çeyiz hazırlıyorum kendime ve eşime hiç gerek yok nişan bohçası :) evde zaten yerde yok bizim çeyizler yüzünden doldu taştı, hiç uğraşmıcam onunla :) sözlümde istemiyor zaten :19:

evet canım. önemli olan karşılıklı anlaşmak zaten.

oo salon tutçaksanız işiniz uzun canım. pastası, fotoğrafçısı v.s
biz de salon tuttuk. ama her gün koşarsanız yetişir. hayırlı olsunn.:16:

sağol canım :) sanada hayırlı olsun mutlu oluruz hepimiz inşallah :16: salonu tuttuk bizde geriye kuaför bide ev hazırlığı kaldı(temizlik falan)
yetişecek inşallah çoğu gitti azı kaldı :)

sağol canım :) sanada hayırlı olsun mutlu oluruz hepimiz inşallah :16: salonu tuttuk bizde geriye kuaför bide ev hazırlığı kaldı(temizlik falan)
yetişecek inşallah çoğu gitti azı kaldı :)

inşallah mutlu oluruz canımm...

25 inde nişanlanıyorum bu ayın.. herkese hayırlı olsun kızlar :)

benm nişanım temmuz da olacak.en önemlisi elbiseyi halletmek bence.elbise hallolduktan sonra insanın içi rahatlayacağı için diğerleri zevkle ve kolaylıkla hallolur gibi geliyor.bi model belirledim sanırım diktireceğim.kuaför fındıkzade yakup kuaför, fotoğrafçı zümrüt ya da foto hayatı düşünüyorum.nişan için iç çekim olsun düğünde dış çekim olıur diye düşündm ama kararsızım yine de:S:S nişan mekanına gelince en belirsizi:(

GECE GÜNEŞİ ORGANİZASYON a bakın..
cok iyi bir firma, her konuda cok yardımcı oluyolar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınlar kızlar... dün yüzüklerimizi aldık hemde 2 adet aldık :52: biri altın biri gümüş gümüş olan modeli çok beğendik fotolarını koyarım elime geçtiğinde görürsünüz. Sırada nişan kıyafetim var ama o konuda kesin çok problem yaşıcaz sözlümün annesi biraz bu konuda üzerime gelmiyor değil... açık olduğumu bildiği halde bolero giyersin çok açık olmasın vs vs. gibi laflar ediyor. Kim bilir gelinliğime nasıl karışıcak :18: sözlümün birşeye karıştığı yok ama bakalım ilerleyen vakitlerde göreceğiz neler olucak:44:

aynı konudan ben de muzdaribim malesef:( insan bir kez giyiyor sonuçta önemli bi gün.ama napcan işte karşı tarafıda hoşnut tutmak lazım. ama bolero sakın giyme elbisenin tüm özelliğini kapatıyor.ben nişan için diktirmeyi düşünüyorum çünkü her mağazada sıfır kol yada straplez.modele uygun kısa kollu çok güzel yapabilyiolar.gelinlikte de mecbur straplez yaptırıp üstüne tül geçirteceğiz

Valla inan umurumda değil :52: ben kendi istediğim gibi yaptırıcam ve giyicem bu kadar basit... Allahtan sözlüm gözümün içine bakıyor :51: ve bu özel günlerde kimse kimsenin hayatına karışmamalı... kaldıki benim annemde açık bayan herkesin hayatı kendine :ssz: :kkk:

benm nişanım temmuz da olacak.en önemlisi elbiseyi halletmek bence.elbise hallolduktan sonra insanın içi rahatlayacağı için diğerleri zevkle ve kolaylıkla hallolur gibi geliyor.bi model belirledim sanırım diktireceğim.kuaför fındıkzade yakup kuaför, fotoğrafçı zümrüt ya da foto hayatı düşünüyorum.nişan için iç çekim olsun düğünde dış çekim olıur diye düşündm ama kararsızım yine de:S:S nişan mekanına gelince en belirsizi:(

hayırlı olsun canım. daha zamanın var epey. o zamana kadar netleşir zaten herşey. sıkma canını...

Günaydınlar kızlar... dün yüzüklerimizi aldık hemde 2 adet aldık :52: biri altın biri gümüş gümüş olan modeli çok beğendik fotolarını koyarım elime geçtiğinde görürsünüz. Sırada nişan kıyafetim var ama o konuda kesin çok problem yaşıcaz sözlümün annesi biraz bu konuda üzerime gelmiyor değil... açık olduğumu bildiği halde bolero giyersin çok açık olmasın vs vs. gibi laflar ediyor. Kim bilir gelinliğime nasıl karışıcak :18: sözlümün birşeye karıştığı yok ama bakalım ilerleyen vakitlerde göreceğiz neler olucak:44:

canım sözlünün ailesi kapalımı?
ama kolsuz giyebilirsin bence. nişanda bir sakıncası olucağını sanmam. boleroyla terliyebilirsin. onlar kürk tarzında oluyor biliyorsun.

canım sözlünün ailesi kapalımı?
ama kolsuz giyebilirsin bence. nişanda bir sakıncası olucağını sanmam. boleroyla terliyebilirsin. onlar kürk tarzında oluyor biliyorsun.

Canım çok teşekkür ederim... sözlümün ailesi kapalı derken şöyle diyim annesi kapalı babası hacca gitmiş gelmiş ama cool bi adam :51: sözlümün ablası çarşaflı ama yani ben hiç böyle kıyafetime bakıpta bana laf ettiğini filan ne gördüm ne duydum aynı şekilde oda çarşaf giyiyor diye hiçte yadırgamadım yadırgamamda herkesin kendi tercihi ama ömerin kendinden büyük bi ablası daha var çarşaflı olan en büyük ablaydı küçük ablası ise o açık hemde benden süslü :52: işin içinden çıkın bakalım :36:

Canım çok teşekkür ederim... sözlümün ailesi kapalı derken şöyle diyim annesi kapalı babası hacca gitmiş gelmiş ama cool bi adam :51: sözlümün ablası çarşaflı ama yani ben hiç böyle kıyafetime bakıpta bana laf ettiğini filan ne gördüm ne duydum aynı şekilde oda çarşaf giyiyor diye hiçte yadırgamadım yadırgamamda herkesin kendi tercihi ama ömerin kendinden büyük bi ablası daha var çarşaflı olan en büyük ablaydı küçük ablası ise o açık hemde benden süslü :52: işin içinden çıkın bakalım :36:

o zaman canım uygun bir dille elbisenin bolerosuz daha iyi olucağını açıklarsın. önceden eğer kabul edersen, hep öyle gider.

o zaman canım uygun bir dille elbisenin bolerosuz daha iyi olucağını açıklarsın. önceden eğer kabul edersen, hep öyle gider.

Zaten o modda ilerliyorum... kapalı bir gelin isteseydi o zaman kapalı oğluna alırdı yani ben kimseye lafta etmiyorum herkesn kendi tercihi zaten nasıl olduğumu ve nasıl olacağımıda söyledim pekte yanaşamıyor o konularda bana ama yine bazen söylendiğini duyuyorum işte şöyle olsa böyle olsa bolerolu giysen çokta açık olmasa vs vs gibi :1: neyse yıkılmadım ayakatyım :51:

harikasınız kızlarrr Allah hepinizi mesut bahtiyar etsin nisanlılık dönemi cok güzeldiiiir iyi degerlendirin :1:

Back