• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Mart,Nisan ayında nişanlanıcaklar...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canımmmmm çok teşekkürler güzel dileklerin için ama sanırım ben pek bişi anlamıcam herhalde nişanlılık döneminden :54: nisanda nişan oluca eylülde düğün :31: o yüzden çok bi zaman yok ama yinede dediğin gibi çıkarıcam tadını ama en önemlisi evliliğin tadını çıkarıcammm ahhh ahhhhhhhhhhhhhhh :52:

Zaten o modda ilerliyorum... kapalı bir gelin isteseydi o zaman kapalı oğluna alırdı yani ben kimseye lafta etmiyorum herkesn kendi tercihi zaten nasıl olduğumu ve nasıl olacağımıda söyledim pekte yanaşamıyor o konularda bana ama yine bazen söylendiğini duyuyorum işte şöyle olsa böyle olsa bolerolu giysen çokta açık olmasa vs vs gibi :1: neyse yıkılmadım ayakatyım :51:

tamam canım çok güzell bu yolda ilerle. :16:

harikasınız kızlarrr Allah hepinizi mesut bahtiyar etsin nisanlılık dönemi cok güzeldiiiir iyi degerlendirin :1:

teşekkürler canımm... nişanımıza az kaldıı umarım herşey yolunda ve güzel geçer. bizim 100 kişilik olucak. herkesin gözünün üzerimde olması fikri beni tedirgin ediyor biraz. :) sen evlimisin?

hayırlı olsun kızlarr.....bende 5 aydır nişanlıyımm maşallah çok guzel gidiyor..bu gunler geri gelmez valla sizdee en guzel şekilde geçirin inşallahhh:nazar:

hayırlı olsun kızlarr.....bende 5 aydır nişanlıyımm maşallah çok guzel gidiyor..bu gunler geri gelmez valla sizdee en guzel şekilde geçirin inşallahhh:nazar:

sağol canım...
Allah tamamını erdirsin.
inşallah bizimde güzeel geçerr.:29:

nişanım 31 mart ve henüz nişan elbisemi bile almadım
erkek bohçasını hazırladım tam takırıyla ve kalitesiyle
nişanım evde olucak ama evde göbek atmak istiyor erkek tarafı ki hiç sevmem evde bu tarz şeyleri
şimdi bide müzik ayarlama derdi var bir bu eksikti :(

Günaydınlar kızlar... dün yüzüklerimizi aldık hemde 2 adet aldık :52: biri altın biri gümüş gümüş olan modeli çok beğendik fotolarını koyarım elime geçtiğinde görürsünüz. Sırada nişan kıyafetim var ama o konuda kesin çok problem yaşıcaz sözlümün annesi biraz bu konuda üzerime gelmiyor değil... açık olduğumu bildiği halde bolero giyersin çok açık olmasın vs vs. gibi laflar ediyor. Kim bilir gelinliğime nasıl karışıcak :18: sözlümün birşeye karıştığı yok ama bakalım ilerleyen vakitlerde göreceğiz neler olucak:44:

ay benimde tam tersi bende çok açık sevmem o tarz törenlerde kıyafetleri kayınvalidem de straplezlere bakıyor hep deli etti beni

nişanım 31 mart ve henüz nişan elbisemi bile almadım
erkek bohçasını hazırladım tam takırıyla ve kalitesiyle
nişanım evde olucak ama evde göbek atmak istiyor erkek tarafı ki hiç sevmem evde bu tarz şeyleri
şimdi bide müzik ayarlama derdi var bir bu eksikti :(

canım aynı tarihte nişanlanıyoruz kısmetse.
artık müzik cd leri yaptırıcaksın yada sözlün halleder olmassa.

$165270520120220141921.jpg $dafa5caaff893df87cca5f79c470cae0.jpg

Kızlar umarım oldu fotoları ekliyebildim... 2 gün önce aldık yüzüklerimizi :) 1. foto altın yaptırdık tamamen , 2. fotodaki yüzüğüde çok beğendik gümüş yaptırdık çok güzel durdu parmaklarımızda , sözlümde hediye olarak aldı onuda :8: nasıllar :) :54:

çok güzelmiş:16: Allah tamamına erdirsin:nazar:

teşekkür ederim canım annemdeğişik olsun istedi bende kırmadım aldım...

canım aynı tarihte nişanlanıyoruz kısmetse.
artık müzik cd leri yaptırıcaksın yada sözlün halleder olmassa.

sözlümle konuştuk baya bu konuyu kolon filan ayarlamaya çalışıyor şarkılarıda sen istediği seç dedi ama bakalım artık napıcaz..canım hayırlısıyla atlatırız inş aynı gün yaşıcaz bu heyecanı umarım hepimiz için güzel geçer..

Canımmm herkesin işte kendi isteğine bırakılmalı :) nişan tepsin çok güzl bu aradaaaa :nazar::46:

teşekkür ederim canım:)

Eki Görüntüle 366276 Eki Görüntüle 366277

Kızlar umarım oldu fotoları ekliyebildim... 2 gün önce aldık yüzüklerimizi :) 1. foto altın yaptırdık tamamen , 2. fotodaki yüzüğüde çok beğendik gümüş yaptırdık çok güzel durdu parmaklarımızda , sözlümde hediye olarak aldı onuda :8: nasıllar :) :54:

ben yüzükleri çok beğendim..oldumolası bu tarz değişik şeyleri ve genelde kimsede görmediğim tarzları çok severim..güle güle ve iyi günlerde kullanın canımhayırlı olsun..

teşekkür ederim canım annemdeğişik olsun istedi bende kırmadım aldım...

sözlümle konuştuk baya bu konuyu kolon filan ayarlamaya çalışıyor şarkılarıda sen istediği seç dedi ama bakalım artık napıcaz..canım hayırlısıyla atlatırız inş aynı gün yaşıcaz bu heyecanı umarım hepimiz için güzel geçer..

teşekkür ederim canım:)

ben yüzükleri çok beğendim..oldumolası bu tarz değişik şeyleri ve genelde kimsede görmediğim tarzları çok severim..güle güle ve iyi günlerde kullanın canımhayırlı olsun..

Canım beğendiğine sevindim 2012 modelleri hepsi böyle :)) değişik geldi ve çok beğendik... yüzüklerde tamam nişan mekanı tamam da.. yahu benim aklım hala düğün mekanında kızlar birşey sorucam .. Cuma günü akşamı yapsak düğünü acaba gelebilir mi insanlar çok sıkıntılıyız bu konuda cuma akşamı fiyatlar çok makul çünkü :26:

gelirler canım neden gelmesinler? düğünü ne zaman düşünüyorsunuz?

Back