• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Mart,Nisan ayında nişanlanıcaklar...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
şarkılar güzelmiş teşekkürler :) bizim tuttuğumuz salonda sahenede kocaman bir perde var tiyatro sahnelerinde olanlar gibi ışıklar kapanıyor ve şarkı çalmaya başlıyor perde öyle açılıyor ve biz çıkıyoruz yani misafirleri heycanlandıran bi müzik lazım fikirlerinizi bekliyorum :)

bişey değil canım. :)

sandık alışverişine girişicem kızlarr.
kayınvalidemle giderek benim sandığımı hazırladık.
sıra geldi sözlümün sandığına. izmirde araştırmalar içindeyimm.
deneyimli olanlarda yardımcı olabilirlerr.

benimde 26 martta nişanım olucak evde . pazartesi günü elbise almaya gitçez hafta içide yüzük bakıcaz bakalım nasıl hazırlıklar yapılmalı pek bilgim yok ama inşallah güzel olur.

benimde 26 martta nişanım olucak evde . pazartesi günü elbise almaya gitçez hafta içide yüzük bakıcaz bakalım nasıl hazırlıklar yapılmalı pek bilgim yok ama inşallah güzel olur.

hayırlı olsun canım. benim de nişanım senden 5 gün sonra kısmetse.
sandık hazırlanılcak işte.
sözlüne sandık hazırlıycaksınız canım.
bende işe elbiseyle başladım.

Benim söz nişan birlikte olucak ayın 17 sinde daha hiç bi hazırlığa başlamadık cunku dun karar verdık herseye =)
1 gün öncesi isteme olucak :)ertesı gün söz ve nişan birlikte.belli bir saate kadar evde olucaz sonra gençler ve kendini genç hissedenler eğlenmeye gidicez.
O kadar karışığım ki ne yapsam ne etsem bilmiyorum onumuzdekı gunlerde bi İstanbul yapıp ogun nişanlığımı,bohçaları,yüzükleri herşeyi alıp gelcez :)İlk etapta yapmam gereken pasta ve kurabiyeler :) Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

Benim söz nişan birlikte olucak ayın 17 sinde daha hiç bi hazırlığa başlamadık cunku dun karar verdık herseye =)
1 gün öncesi isteme olucak :)ertesı gün söz ve nişan birlikte.belli bir saate kadar evde olucaz sonra gençler ve kendini genç hissedenler eğlenmeye gidicez.
O kadar karışığım ki ne yapsam ne etsem bilmiyorum onumuzdekı gunlerde bi İstanbul yapıp ogun nişanlığımı,bohçaları,yüzükleri herşeyi alıp gelcez :)İlk etapta yapmam gereken pasta ve kurabiyeler :) Allahım hepimizin yardımcısı olsun..

sevindim canım. kolay gelsinn. :) siz istanbula yakınmı oturuyorsunuz?

Konuyu yeni görüyorum yoksa daha önceden yazardım.
Benim nişanımda bu haftasonuuu !!! Yani 11 Mart'ta !!!
Herşeyim hazır Allah'a şükür :)

Konuyu yeni görüyorum yoksa daha önceden yazardım.
Benim nişanımda bu haftasonuuu !!! Yani 11 Mart'ta !!!
Herşeyim hazır Allah'a şükür :)

aaayy az kalmış canımm. heyecanladım senin adına birden.
bende hazırlıklar içindeyim.
evdemi olucak dışarıdamı?

ya bizde bu hafta karar verdik ortada hiç bişey yok nisan ın ilk haftası tanşmaya gelicekler bir yada iki hafta sonra da söz nişan bir arada olsun istiyorum ben bakalm daha aileler konuşmadı tabi :17: :nazar: ben çok paniğim ya ortada hiç bişey yok nasıl olcak napıcaz geceleri uykularım kaçıyor...biraz amaannnn olur herşey nasılsa demek istiyorummmmmm :27: :27: :27: şimdiden hepimize hayrlı olsun rabbim utandırmasın inşallah...

ya bizde bu hafta karar verdik ortada hiç bişey yok nisan ın ilk haftası tanşmaya gelicekler bir yada iki hafta sonra da söz nişan bir arada olsun istiyorum ben bakalm daha aileler konuşmadı tabi :17: :nazar: ben çok paniğim ya ortada hiç bişey yok nasıl olcak napıcaz geceleri uykularım kaçıyor...biraz amaannnn olur herşey nasılsa demek istiyorummmmmm :27: :27: :27: şimdiden hepimize hayrlı olsun rabbim utandırmasın inşallah...

hayırlı olsun canım. nisana daha var. bir de evde olucağı için halledilir canım.
benim de uykularım kaçmaya başladı valla.
Allah utandırmasın gerçekten.

merhaba kızlarrr bu konuyu görünce bende aranıza katılayım ddm :) bnmde büyük ihtimalle 24 martta nişanım olacak sevgilimin ailesi uzakta o yüzden 1 gün öncesi isteme ertesi gün nişan olacak vee daha hiçbir hazırlığımız yok :( bugün karar verdik bakalım nasıl olacak.. hepinize mutluluklar diliyorum Allah herşeyi gönlümüzce versin. Amin :)

merhaba kızlarrr bu konuyu görünce bende aranıza katılayım ddm :) bnmde büyük ihtimalle 24 martta nişanım olacak sevgilimin ailesi uzakta o yüzden 1 gün öncesi isteme ertesi gün nişan olacak vee daha hiçbir hazırlığımız yok :( bugün karar verdik bakalım nasıl olacak.. hepinize mutluluklar diliyorum Allah herşeyi gönlümüzce versin. Amin :)

hayırlı olsun canım. hoşgeldinn... :29:
hazırlanırsınız daha zaman varr. önce elbiseyle işe başlayın gerisi gelir. :)

hayırlı olsun canım. hoşgeldinn... :29:
hazırlanırsınız daha zaman varr. önce elbiseyle işe başlayın gerisi gelir. :)

sağol canım hoşbulduk :) uzaktan geldikleri için 1 gün ayırabileceğiz elbiseye cumartesi nişan cuma alacaz elbiseyi yani elbise en sona kaldı :)
yarın salon bakacaz bbmla bakalım hayırlısı artık yetişir herşey :):)

sağol canım hoşbulduk :) uzaktan geldikleri için 1 gün ayırabileceğiz elbiseye cumartesi nişan cuma alacaz elbiseyi yani elbise en sona kaldı :)
yarın salon bakacaz bbmla bakalım hayırlısı artık yetişir herşey :):)

oo salon tutçaksanız işiniz uzun canım. pastası, fotoğrafçısı v.s
biz de salon tuttuk. ama her gün koşarsanız yetişir. hayırlı olsunn.:16:

Meraba bende aranıza katıliyim dedim :16:
ayın 16sında nişan tarihi bellirlenicek büyük ihtimalle nisanın ilk haftası nişan olucaak çok heycanlıyım kızlaaar:52:

aaayy az kalmış canımm. heyecanladım senin adına birden.
bende hazırlıklar içindeyim.
evdemi olucak dışarıdamı?

Salonda olcak canım. 2 gün kaldı, tek derdim son hazırlıkların da bir an önce bitmesi
Ben biraz stres yaptım, herşeyi kafama takıyorum.
Siz sakın benim gibi olmayın !!!

Meraba bende aranıza katıliyim dedim :16:
ayın 16sında nişan tarihi bellirlenicek büyük ihtimalle nisanın ilk haftası nişan olucaak çok heycanlıyım kızlaaar:52:

hoşgeldin canımm. nasıl bir nişan düşünüyorsunuz?

Salonda olcak canım. 2 gün kaldı, tek derdim son hazırlıkların da bir an önce bitmesi
Ben biraz stres yaptım, herşeyi kafama takıyorum.
Siz sakın benim gibi olmayın !!!

bende öyleyimdir canım.
ama güzel olucak diye düşün. çok güzel geçer inşallahh...

Merhabalarrrr :) bende 2012 gelini olucam kısmetse :) Nişanım 21 Nisanda düğünümde Eylül de olucak inşallahh :) nişan mekanı büyük bir cafe terasıda var yeni yapılmış zaten oturduğum yere de yakın kısmet olursa orasını 1 hafta içinde anlaşıcaz :) Nişan elbisesi daha bakmadım :) ama Eminönü taraflarına bakıcam çok uygun fiyatta modeller var orda Eminönü , laleli,çemberlitaş tarafları özellikle :) geçen sene 2011 eylül ayında mor bi elbise almıştım ordan 190 TL idi fiyatı ve çokta modeli hoşuma giderek almıştım :21: fotoğraf koymayı bilmediğimden şimdilik söyliceklerim bu kadar :)

Merhabalarrrr :) bende 2012 gelini olucam kısmetse :) Nişanım 21 Nisanda düğünümde Eylül de olucak inşallahh :) nişan mekanı büyük bir cafe terasıda var yeni yapılmış zaten oturduğum yere de yakın kısmet olursa orasını 1 hafta içinde anlaşıcaz :) Nişan elbisesi daha bakmadım :) ama Eminönü taraflarına bakıcam çok uygun fiyatta modeller var orda Eminönü , laleli,çemberlitaş tarafları özellikle :) geçen sene 2011 eylül ayında mor bi elbise almıştım ordan 190 TL idi fiyatı ve çokta modeli hoşuma giderek almıştım :21: fotoğraf koymayı bilmediğimden şimdilik söyliceklerim bu kadar :)

hayırlı uğurlu olsun canımm...
sevindim senin adına. sandık veya tepsi hazırlıycakmısınız damada? yada başladınız mı?

Back