- Konu Sahibi AngelHeart
-
hayırlı uğurlu olsun canımm...
sevindim senin adına. sandık veya tepsi hazırlıycakmısınız damada? yada başladınız mı?
Tepsi hazırlıcam sözümde de kendim hazırlamıştım zaten fakat sandık veya nişan bohçası yapmıcaz çünkü çok masraf oluyor ... 5 kardeşler ve 1 adette eltim var yani hangi birine ne alıcam çok uzun iş o yüzden sözlümle karar verdik yapmıcaz bohça
Tepsi hazırlıcam sözümde de kendim hazırlamıştım zaten fakat sandık veya nişan bohçası yapmıcaz çünkü çok masraf oluyor ... 5 kardeşler ve 1 adette eltim var yani hangi birine ne alıcam çok uzun iş o yüzden sözlümle karar verdik yapmıcaz bohça
Zaten çeyiz hazırlıyorum kendime ve eşime hiç gerek yok nişan bohçası :) evde zaten yerde yok bizim çeyizler yüzünden doldu taştı, hiç uğraşmıcam onunla :) sözlümde istemiyor zaten
oo salon tutçaksanız işiniz uzun canım. pastası, fotoğrafçısı v.s
biz de salon tuttuk. ama her gün koşarsanız yetişir. hayırlı olsunn.
sağol canım :) sanada hayırlı olsun mutlu oluruz hepimiz inşallahsalonu tuttuk bizde geriye kuaför bide ev hazırlığı kaldı(temizlik falan)
yetişecek inşallah çoğu gitti azı kaldı :)
25 inde nişanlanıyorum bu ayın.. herkese hayırlı olsun kızlar :)
benm nişanım temmuz da olacak.en önemlisi elbiseyi halletmek bence.elbise hallolduktan sonra insanın içi rahatlayacağı için diğerleri zevkle ve kolaylıkla hallolur gibi geliyor.bi model belirledim sanırım diktireceğim.kuaför fındıkzade yakup kuaför, fotoğrafçı zümrüt ya da foto hayatı düşünüyorum.nişan için iç çekim olsun düğünde dış çekim olıur diye düşündm ama kararsızım yine de:S:S nişan mekanına gelince en belirsizi
Günaydınlar kızlar... dün yüzüklerimizi aldık hemde 2 adet aldıkbiri altın biri gümüş gümüş olan modeli çok beğendik fotolarını koyarım elime geçtiğinde görürsünüz. Sırada nişan kıyafetim var ama o konuda kesin çok problem yaşıcaz sözlümün annesi biraz bu konuda üzerime gelmiyor değil... açık olduğumu bildiği halde bolero giyersin çok açık olmasın vs vs. gibi laflar ediyor. Kim bilir gelinliğime nasıl karışıcak :18: sözlümün birşeye karıştığı yok ama bakalım ilerleyen vakitlerde göreceğiz neler olucak:44:
canım sözlünün ailesi kapalımı?
ama kolsuz giyebilirsin bence. nişanda bir sakıncası olucağını sanmam. boleroyla terliyebilirsin. onlar kürk tarzında oluyor biliyorsun.
Canım çok teşekkür ederim... sözlümün ailesi kapalı derken şöyle diyim annesi kapalı babası hacca gitmiş gelmiş ama cool bi adamsözlümün ablası çarşaflı ama yani ben hiç böyle kıyafetime bakıpta bana laf ettiğini filan ne gördüm ne duydum aynı şekilde oda çarşaf giyiyor diye hiçte yadırgamadım yadırgamamda herkesin kendi tercihi ama ömerin kendinden büyük bi ablası daha var çarşaflı olan en büyük ablaydı küçük ablası ise o açık hemde benden süslü işin içinden çıkın bakalım
o zaman canım uygun bir dille elbisenin bolerosuz daha iyi olucağını açıklarsın. önceden eğer kabul edersen, hep öyle gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?