mart-nisan ayında hamile kalmak isteyenler

Bende öyle dusunuyorum zaten kiloda aldım biraz bu düzensizliklerden boyum uzun allahtanda sınırı gecmedim o yüzden zaman kaybetmek olur benim için uğraşmak doktorada öyle dicem artık doğum kontrol hapı içiyordum zaten evlendigimde bırakalı 5 ay oldu zaten

arkadaşlar mart ayında hamile kalacağıma inanmak istiyorum kimler benimlee bu ay bizim 3. denememiz bat 12mart

benim 6.denemem adetime 9 gün var ama adet belirtilerini yaşıyorum artık ümidim kalmaadı

Son düzenleme:
ben de nisan da istiyorum inşallah nisana kadar kilo vermem gerek folik asit kullanmıyorum haftaya başlarım adetten sonra adet dönemi de kullanılıyo galiba ama emin değilim
ben aylardır uğraştığım için hemen hemen istiyorum artık :) folik asit adetliykende kullanılıyor

ben aylardır uğraştığım için hemen hemen istiyorum artık :) folik asit adetliykende kullanılıyor

slmm ben buraya yazdığımın haftası hamile kalmışım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminn başladım folicasite darısı başına inş.

slmm ben buraya yazdığımın haftası hamile kalmışım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aminn başladım folicasite darısı başına inş.

çokk sevindim canım allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
eğer mümkünse belirtilerini yazarmısın yani adet belirtileriyle aynı olduğu söyleniyor gerçekten doğrumu?

çokk sevindim canım allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
eğer mümkünse belirtilerini yazarmısın yani adet belirtileriyle aynı olduğu söyleniyor gerçekten doğrumu?

evet aynen adet belirtileri vardı az kahve rengi akıntı geldi adetim geliyo galiba dedim ped aldım kasıklarımda karnımda ağrı başladı stres sinirli olma hali vardı 4 gün geçti test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı kan testi yaptm 383 çıktı beta hcg inş.nasip olur sana da hayırlısıyla

Son düzenleme:

inşallah.gerçekten çok sevindim bendede aynı adet belirtileri var yanlızca birşey farklı sağ kasığımda iğne batması var bu daha önce hiç olmamıştı birde adetime 3 4 gün kala akıntım başlardı bu sefer yumurtlama zamanımdan beri akıntım devam ediyor hiç kesilmedi bilmiyorum ümitlenmeliyim

benim de sağ kasığımda ağrı var 3 haftadır hiç geçmedi oturunca daha çok ağrıyo biraz kalkıyorum geçiyo akıntın kahverengiyse yerleşme kanı diyo doktor bebek yerleşmeye başlayıp rahim genişleyince olurmuş adetin birkaç gün geçince test yap hayırlısı olsun ben aylardır bekledim test yaptım negatif çıkınca üzüldüm ama vardır bir zamanı Rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsin inş. hamileliğimi öğrendikten sonra her gün dua etmeye başladım isteyen herkese ver Allahım gerçekten bambaşka bişey sana da dua ederim ama bu ay olmazsa üzülme 41 tane Meryem suresi oku, adetinin 7.günü soğan suyu kürü yap ya mübdi zikrini çek devamlı Allahın izniyle nasip olur

tmm canım çok teşekkür ederim

Selam arkadaşlar ben de aynı beklenti içindeyim 7.ay olacak artık bu ay adetim 3 gün gecikince heveslendik ama yine hevesim kursağımızda kaldı bi ay daha bekleyeceğiz artık bekleyen isteyen herkes bebeğine kavuşur inş

Kizlar bende 8 aydir evliyim. 6 aydir korunmuyoruz. Ilk 2 ay doktor pko gecsin diye diane 35 kullanmami istedi ama 2 aydan sonra biraktim.
Bugun sogan suyunda 15. Gunum. Acaba hangi kurle devam etsem?
Bal corek otu tarcin mi testere disli aslan pencesi mi yoksa incir kuru mu kararsizim.

Kızlar ben polikistikoverim 10. Ayıma girdim hala bişi yok geçen ay dr inofolic verdi kullandım adetim gene gecikti deum şimdi adet söktürücü verdi inofolic yumurtalıkları geliştirmiş de adetin 3. Günü klomene başlayacağız yavaş yavaş çatlatıcaz dedi inşallah bu ay bebişime kavuşurum Rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın tez zamanda bu duyguyu bizede yaşamayı nasip etsin inşallah

Hanımlar ben de yeni kürtaj oldum.adetim bitince korunmayı bırakacağım.inşallah çok bekletmeden gelir miniğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…