- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bişey kullanmıyorum
sadece cınsel ılışkıye giriyorum![]()
ben de nisan da istiyorum inşallah nisana kadar kilo vermem gerek folik asit kullanmıyorum haftaya başlarım adetten sonra adet dönemi de kullanılıyo galiba ama emin değilim
Allahın izni ile inşallah bende mart ayında isteyenlerdenim ama bende pko var oyüzden batım ancak tahmini
13 mart inşallah umut ve dua ile![]()
Pko nedir acaba ??? Allah gönlünüze göre versin insallah
adet düzensizliği yapan bir hastalık yumurtalar büyüyor ama çatlayamıyor kistte dönüşüyor oyüzden adet görülmüyor
5 ay adet görmediğimi biliyorum amin allah hepimizin gönlüne göre versin
Tedavisi var herhalde bunun arkadaslar çatlatma iğnelerinden falan bahsediyorlar bunun için diye tahmin ediyorum . Allah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almaya nasiplerin insallah
Mart ayinda artik bende hamile kalmak umuduyla bekliyorum kizlarrr size bi sorum var ben pko luyum 6 aydir duphaston kullaniyodum ve gecen ayin 10 nunda biraktim adet olamadim 1 hafta oldu hala yok sizce hamis olmam durumum nedir yoksa pko dan dolayimi olmuyorum adet..korkudan testte yapamiyorum yine aglamak istemiyorum negatif sonuc gormek istemiyorum ne yapsam bilemedim..:2:
dogru soyluyosun daha fazla umutlanmaktansa yapiyim yarin sabah ilk isim o olucak ama sonuc yine negatif olucak biliyorumah ah pkoluların derdi gelmeyen adet daha çok umutlandırıyor bence bir an önce test yap daha çok umutlanmaktansa
inşallah bebişten gecikmiştir adetin
dogru soyluyosun daha fazla umutlanmaktansa yapiyim yarin sabah ilk isim o olucak ama sonuc yine negatif olucak biliyorumama insallah bebisimdendir insallah...
![]()
Pkolu hanımlar sizler ilk önce doktorami gittiniz bebeğe karar verdiğinizde yoksa ilk aşama olarak kendiniz mi deniyorsunuz çünkü doktorlar sanirim ilk ona yönlendiriyorlar git 6 ay sonra gel.yada 1 sene sonra gelmi diyorlar bendede pko var ve ilaç içmeden adet görmüyorum cok denedim olmadım ilacsiz normal.yoldan hamile kalacağıma pek inanmıyorum ama.doktordanda eli boş donmeyeyim
Ben daha yeni başladım sayılır o yüzden sordum zaten çünkü yumurtlama olmiyorki bizde gebelik olsun yani ondan bende doktor tedavisine çabuk başlamak istiyorum 6 ay denesemde her ay adet oldummu olmadimmi diye stres olucam daha cok
aslinda yumurtalama oluyor fakat bizim adetimiz duzensiz oldugu icin biz yumurtalama gununu tutturamiyoruz bu yuzundende gebelik zorlasiyoruz yada yumurtalarimiz sagliksiz oldugu icin tutunamiyor..normal bi kontrole gitmistim doktorum demistiki duphaston yani adet sokturucuye devam et oyle hamilelegi dene demisti bende denedim ama olmayinca biraktim gecen ay..sende sabredemiyosan benim gibi sabirsizsan doktora gidiceksin 1 aydir deniyoruz deilde 6 7 aydir deniyoruz diceksin sonucta doktor alipta ne zaman evlenmisler falan die arastirmaya girmiycek bence boyle yap :)Ben daha yeni başladım sayılır o yüzden sordum zaten çünkü yumurtlama olmiyorki bizde gebelik olsun yani ondan bende doktor tedavisine çabuk başlamak istiyorum 6 ay denesemde her ay adet oldummu olmadimmi diye stres olucam daha cok![]()
Pkolu hanımlar sizler ilk önce doktorami gittiniz bebeğe karar verdiğinizde yoksa ilk aşama olarak kendiniz mi deniyorsunuz çünkü doktorlar sanirim ilk ona yönlendiriyorlar git 6 ay sonra gel.yada 1 sene sonra gelmi diyorlar bendede pko var ve ilaç içmeden adet görmüyorum cok denedim olmadım ilacsiz normal.yoldan hamile kalacağıma pek inanmıyorum ama.doktordanda eli boş donmeyeyim