mart-nisan ayında hamile kalmak isteyenler

masums

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
193
5
16
34
Kars
arkadaşlar mart ayında hamile kalacağıma inanmak istiyorum kimler benimlee :49::49: bu ay bizim 3. denememiz bat 12mart

arkadaşlar mart ayında hamile kalacağıma inanmak istiyorum kimler benimlee :49::49: bu ay bizim 3. denememiz bat 12mart

Cnm bizde nisan gibi çalışmalara başlıcaz folbiol kullanıyorum :) Hayırlısı.. İnş. kucağımıza alırızzzz cinyurlarımızı :52:

rabbım ısteyen herkese nasıp etsın inşallah bende bu ay olsun ıstıyorum artık allahım nolurrrr!!!!!!

Bende 1,5 senelik evliyim inşallah önümüzdeki aydan sonra bebek istiyorum. Adetlerim düzenlidir bundan dolayı öncesinde doktora gitme gerekliliği duymadım. 2 ay denedikten sonra olmazsa gitmeyi planlıyorum

bende 1,5 senelik evliyim inşallah önümüzdeki aydan sonra bebek istiyorum. Adetlerim düzenlidir bundan dolayı öncesinde doktora gitme gerekliliği duymadım. 2 ay denedikten sonra olmazsa gitmeyi planlıyorum

2 ay içinde bol kuruyemış incir felan yiyin eşinle

Ben de Nisan gibi çalısmalara başlıcam ama ne zaman olur bilmem yas da 39 biraz uzayabilir bu is . Sizin ilk cocuğunuz Allah en kısa zamanda size nasip eder inşallah

ben de nisan gibi çalısmalara başlıcam ama ne zaman olur bilmem yas da 39 biraz uzayabilir bu is . Sizin ilk cocuğunuz allah en kısa zamanda size nasip eder inşallah

bence hemen başlayın çalışmalara bir dakika bile bekleme derim

bence hemen başlayın çalışmalara bir dakika bile bekleme derim

Kendimi daha tam olarak hazırlaymadim sanki folik asite de tam başlayamadim geyno ferro sanol alıyorum iki haftadır ama folik asit bakımından yeterli mı tam bilmiyorum içersinde 0.5 mg Var Burdaki arkadaslar 5 mglik alıyorlar sanki benimki az mi acaba bir doktora danışayım diyorum ama daha gitmedim . Bir de bu yılı atlatayim istiyorum 2015 te tam 40 ta dogum yapayım istiyorum :))))Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaslar

Kendimi daha tam olarak hazırlaymadim sanki folik asite de tam başlayamadim geyno ferro sanol alıyorum iki haftadır ama folik asit bakımından yeterli mı tam bilmiyorum içersinde 0.5 mg Var Burdaki arkadaslar 5 mglik alıyorlar sanki benimki az mi acaba bir doktora danışayım diyorum ama daha gitmedim . Bir de bu yılı atlatayim istiyorum 2015 te tam 40 ta dogum yapayım istiyorum :))))Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaslar

doktor gibi konustun yaww o yazdıgın teknik şeylerden hiç bişey anlamadım :44:

doktor gibi konustun yaww o yazdıgın teknik şeylerden hiç bişey anlamadım :44:

Güldürdün beni valla ben de bunları bu forumda öğrendim herkes folik asit diyip duruyor ben kullandığım ilacı yazdım gyno ferro sanol adi kansizlik için kullanılıyor da içerisindeki folik asit miktarı yeterli mı onu bilmiyorum. Sen ne kullanıyorsun peki ??

Güldürdün beni valla ben de bunları bu forumda öğrendim herkes folik asit diyip duruyor ben kullandığım ilacı yazdım gyno ferro sanol adi kansizlik için kullanılıyor da içerisindeki folik asit miktarı yeterli mı onu bilmiyorum. Sen ne kullanıyorsun peki ??

hiç bişey kullanmıyorum
sadece cınsel ılışkıye giriyorum :9::9::9::9::9::9:

Back