teşekkür ederim loracımmm inşallah şu sitede bebek bebek diye inleyen tüm kadınlara allahım ikiz ikiz verirde kafamızı kaşımaya fırsat bulamayızsırnaşık şeyjeyyar:dance::teytey:a.s.
KESKE GONUL CELENCIM VALLA ARTIK TUP BEBEK DUSUNMEYE BASLADIM ZATEN TUP BEBEKTE TEK GEBELIK OLMUYOMUS ISIN KOLAYINAMI KACSAK NE....
LORACIM bence liste takibin gayet iyi. bencede sen aynen devam et. bu arada mart hamişleri tebrik ediyorum. inşallah allah kucaklarına almayı nasip etsin.nisan hamişleri umarım mart hamişlerinin sayısı kadar olur hatta daha fazla. benim sanırım bu ay şansım yok. allah herkesin gönlüne göre versin. benimkafam yumurtlama konusunda anormal karışık. 31 günde bir adet görüyorum. 17. güne denk geliyor sanırım yumurtlama günüm. yani o gün ilişkiye girmem lazım dimi. kafam çok karışık yaa .
dur beee... bismillah daha yaşımız kaçKötü Kazen ben daha aşılama falan da denemedim bekle birazda aslında kafamızdan atcaz olmuyo böle gezip tozalım eğleneli unutalım olmasada deneyelim:tomato::icecream:
MITAKUCUM SAKIN UMUTSUZLUGA DUSME BENCE SENINDE SANSIN EN AZINDAN BIZLER GIBI BENIMDE DUSUGUM OLMUSTU BELKI BILIYOSUNDUR AMA BEN HIC KORUNMADIM CUNKU DOKTORUM OYLE DEMISTI SENDE KORUNMA DERIM YUMURTLAMA GUNUNUDE ISI YONTEMIYLE TAKIP ET BEN OYLE YAPIYORUM VE COK ISIME YARIYO SEN ADETTEN 10 GUN SONRA GUN ASIRI ILISKIYE GIR ISI SANSA BIRAKMA CNM
bende geldim bayanlar benim adet günüm 4 mart snki gün yakın var mı yokmu bilmiyorum hayılrısı
yaaa lora üzülme canım ya allah sana da verecektir eminim canım benim
TAMAM LORACIM TAVSİYENE UYUCAM. BU AY BİRAZ DAHA RAHATIM TOPARLADIM KENDİMİ HELE SON İKİ GÜNDÜR. ÖNCEKİ AYLAR KENDİME BEBEĞİM DERGİSİ ALIRDIM BU AY KAFAMDAN EN AZINDAN BİRAZ ATMIŞ OLMAK İÇİN DERGİMİ DEĞİŞTİRDİM. BEBEK KIYAFETLERİ SATAN MAĞAZALARI GEZERDİM. ONLARDAN BİR SÜRE UZAK KALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YANİ DİĞER AYLAR KADAR YOĞUN DEĞİLİM. KÜSTÜM BELKİDE HAYATA, BELKİDE SINAVI GEÇEMİCEĞİMİ DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN DERSİME ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM.:çok üzgünüm: