- 22 Ocak 2008
- 146
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar mehabalar......saat 5 tenberi okuyorum ancak yetişebildim yazdıklarınıza..ben yokken dedikodu almış götürmüş..allah hepimize acil şifalar versin inşallah...dün kayınvalidemin evi temizledim...tabi elti yoktu...neyse o yorgunlukla doktora gittim saat 7 de akşam..doktorum kapıdan girdi evrimcim ne zaman poziif bi haber alacaz senden dedi...yeter artık biraz gayret dedi..bak ben elimden elimden geleni yapıyorum senin için dedi..senden de biraz daha çaba istiyorumdedi...sadece ilaçlarını içmekle olmuyo biliyosun,lütfen kilo verme olayına biraz yüklen dedi..eğer kilo verirsen zaten bana ihtiyacın kalmıcak o müjdeli haberi sen vericeksin bana dedi...eşimde inşallllaaahhh diyo bi yandan...hakkaten adamcağız artık kendini suçlu bulacak nerdeyseyazık 4 defadır parada almıyo bizden...gerek yok diyo..offf allahım offf..yumurta daha 11 mm dedi...halbuki adetimin 13.günüydü dün....pazartesi bi daha göreyim dedi..aşılama yaprız yada yapmayız diye hiçbişey sölemedi...ne düşünüyo acaba...doktoruda bıktırcam yakında...bu arada görümcemle kayınvalidemi almaya gittik dün havaalanına...kayınvalidem evi tertemiz görünce bi sevindi bi sevindi anlatamam...dua ede ede bi kaldı...iki lafında bir allahım tez zamanda sizede versin bitane aratmasın allahım gönlüne göre versin diyo..yoruldum dün ama bu hayır dualarını almak o kadar güzelki...içimi huzur buldurdu bana...