Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
loracım bende ki belirtiler birz daha artı diyebilirm ama kesin konuşmak için daha bir haftam var bakalım
ya kizlar benim bi sorum var burda sormak yanlis olurmu acaba? ben dün adet oldum bugün adet kanimda parcalar geldi tüm gün boyunca acaba düsükmü yaptim endiseliyim
Ben Bu Ay Hamiş Kalmazsam Allahin Izniyle Mart Ayinda Kesin Hamiş Kalmak Istiyorummm
merhaba kıslar yarın adet günüm ama inşallah sarkmaz ara ara adet olacakmışım gibi sancım oluyo.gerçi pek umutlanmak istemiyorum adetim gecikse bile çünkü düşük yapmıştım ya o yüzden.ama karşı komşum beni ümitlendirdi yine.gece malum tarafından boy abdesti almış ve benim bebeğim olsun çok istiyo.kendinin 3 tane var.ve dün akşam boy abdestini alınca aklına ben gelmişi öle içinden dua etmiş ve rüyalarıda çıkıyo benim düşük yapacağımı görmüştü bir hafta sonra düşük yapmıştım neyse dua etmiş demişki
Allahım eğer bebeği olacaksa bana göster diye.ve rüyasında küçük yeşil renkte bir bebek tulumu görmüş.
allahım inşallah bu rüyasıda çıkar nolur çıksın nolurrrrr.ama bu kez bebeğime birşey olmasın yalvarırım...:1no2::çok üzgünüm:
Kızlaaaaar doktordan geliyorum kan testi yaptırdım hamileyiiiiiiiim. Hamiş mişim öyle dedi doktor test sonuçlarına göre. Daha çok yeni tabi çünkü 2 gün geçti gittim yaa ben ondan heralde. Yanılma payı var mı kızlar bu kan testlerinin? Mart ayı hamiş olmak isteyenler listesi uğurlu geldi inşallah hepimize aynı olur, hamişler listesini kabartırız. Loracım hislerin çıktı seni çok öpüyorum a.s.:teytey:[/QUOTE