JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim
sohbet odası açıldımı kapalıydıda bende gözükmüyo
Kızlar Sohbet odalarına girebilmemiz için bilgisayarınızda java programı yüklü olması gerekir.yüklü olmadığı için açılmıyordur.Ben gırebılıyorum sohbetea.s.
Candan öte,candan ziyade Kayıtlı Üye
Kızlar Sohbet odalarına girebilmemiz için bilgisayarınızda java programı yüklü olması gerekir.yüklü olmadığı için açılmıyordur.Ben gırebılıyorum sohbetea.s.
ben de girebiliyorum artık
buyrun benim!!! Kayıtlı Üye
bedef.................1mart beyazbulut..........1mart beyazmelek..........1mart istiridyyeim_incimsin.1mart Nur82………………....2mart derinnn................2mart duygumutlu..........2mart ilsenim.................2mart Kancicegim............4 mart wavy.....................4mart asel06..................4mart nazogelin...............6mart Darkinlife...............6 mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart mira......................7mart miral.......................8mart sultan49..................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart aslihanxx..................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart mitaku.....................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart elif26.......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart aysegül34................26mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart balsurat..................27mart hipOndriyak hosgeldin cnm umarim bu liste sanada ugurlu gelecek
bedef.................1mart beyazbulut..........1mart beyazmelek..........1mart istiridyyeim_incimsin.1mart Nur82………………....2mart derinnn................2mart duygumutlu..........2mart ilsenim.................2mart Kancicegim............4 mart wavy.....................4mart asel06..................4mart nazogelin...............6mart Darkinlife...............6 mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart mira......................7mart miral.......................8mart sultan49..................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart aslihanxx..................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart mitaku.....................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart elif26.......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart aysegül34................26mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart balsurat..................27mart hipOndriyak hosgeldin cnm umarim bu liste sanada ugurlu gelecek
bugün gelmezse birgün gecikmiş sayabilirim dimi adetimi kızlar? jeyyar
evet beyazmelekcim hadi isallah adet olmazsin cnm mujdeyi verirsin bizlere
merhaba beni de ekleyin martın 13 ü adet günüm.. klmen kullandım yumurtam büyümüş çatlatma iğnesi vuruldum ilk denemede olmuyo diyorlar ama umudumu kaybetmek istemiyorum
Bal oğlum benimm..... Kayıtlı Üye
bugün gelmezse birgün gecikmiş sayabilirim dimi adetimi kızlar? jeyyar
SAON ADET TARİHİN KAÇTI CANIM ???
mart hamişleri diye bir başlık atılsa. ve listede yazan herkes hepimiz mart hamişlerinden devam etsek sohbetimize ne güzel olurdu dimi kızlar ya.
Candan öte,candan ziyade Kayıtlı Üye
SAON ADET TARİHİN KAÇTI CANIM ???
son adet tarihim 1 şubat güzelim
:çok üzgünüm:son adet tarihim 28 ocak bugün yarın olurum diye düşünüyorum test yaptım negatif umudumuda kaybettim artık hiç içimde bir damla umt kalmadı.hayatta heşeyimi zorla sahip oldum hep üzüntü hep terslik biliyordum bu bebek işininde böyle olacagını allahım biğünde üzülmeden çile çekmeden bir işim düzgün gitse.kızlar benim hiç umudum yok.allah sizlere versin bana vermiycek gibi geliyorç usandım artık.senağlama
merhaba beni de eklermisiniz 28 mart inşallah herkes bu ay hamiş olur
:çok üzgünüm:son adet tarihim 28 ocak bugün yarın olurum diye düşünüyorum test yaptım negatif umudumuda kaybettim artık hiç içimde bir damla umt kalmadı.hayatta heşeyimi zorla sahip oldum hep üzüntü hep terslik biliyordum bu bebek işininde böyle olacagını allahım biğünde üzülmeden çile çekmeden bir işim düzgün gitse.kızlar benim hiç umudum yok.allah sizlere versin bana vermiycek gibi geliyorç usandım artık.senağlama
canim niye oyle dusunuyorsun ya hayatta herseye zor sahip olan tek sen degilsin cnm ne dertler var boyle konusarak kendini yipratma test icinde cok erken idrar testinde cikmayabilir kan testi yaptir kesin sonuc cikar herseyde bir hayir var cnm bunu unutma
bedef.................1mart beyazbulut..........1mart beyazmelek..........1mart istiridyyeim_incimsin.1mart Nur82………………....2mart derinnn................2mart duygumutlu..........2mart ilsenim.................2mart Kancicegim............4 mart wavy.....................4mart asel06..................4mart nazogelin...............6mart Darkinlife...............6 mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart mira......................7mart miral.......................8mart sultan49..................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart aslihanxx..................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart esmarin...................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart mitaku.....................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart elif26.......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart aysegül34................26mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart balsurat..................27mart armus.....................28mart esmarin ve armus ekledim sizide habi bakalim guzel haberlerinizi bekliyoruz heee
mart hamişleri diye bir başlık atılsa. ve listede yazan herkes hepimiz mart hamişlerinden devam etsek sohbetimize ne güzel olurdu dimi kızlar ya.
onuda yapalim bacim hele hamisler bir belli olsun...
Aysima´nin Annesi:) Kayıtlı Üye
bedef.................1mart beyazbulut..........1mart beyazmelek..........1mart istiridyyeim_incimsin.1mart Nur82………………....2mart derinnn................2mart duygumutlu..........2mart ilsenim.................2mart Kancicegim............4 mart wavy.....................4mart asel06..................4mart nazogelin...............6mart Darkinlife...............6 mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart mira......................7mart miral.......................8mart sultan49..................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart aslihanxx..................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart esmarin...................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart mitaku.....................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart elif26.......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart aysegül34................26mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart balsurat..................27mart armus.....................28mart MAAASSSSALLAAAAHH Kizlar kimseden ahber yok mu belirtisi olan falan yok mu hic alooooo??????
arkadaslar ben listeden cikartilmis gorunuyorum neden son listelerin hic birinde gorunmuyorum
neden??
bide adetim gec geldi o yuzden 23 degil 26 mart olarak ekleyebilirmisiniz benide?
ben geldim :) Kayıtlı Üye
bedef.................1mart beyazbulut..........1mart beyazmelek..........1mart istiridyyeim_incimsin.1mart Nur82………………....2mart derinnn................2mart duygumutlu..........2mart ilsenim.................2mart Kancicegim............4 mart wavy.....................4mart asel06..................4mart nazogelin...............6mart Darkinlife...............6 mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart mira......................7mart miral.......................8mart sultan49..................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart aslihanxx..................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart esmarin...................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart mitaku.....................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart elif26.......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart aysegül34................26mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart balsurat..................27mart armus.....................28mart kızlar bende bişeyler oluyo ama emin olmak için adetimi beklemem lazım
ben geldim :) Kayıtlı Üye
loracım bende ki belirtiler birz daha artı diyebilirm ama kesin konuşmak için daha bir haftam var bakalım
Kizlaar merhaba, beni de araya sikistirin lutfen, benim adet gunum 5 Mart. Hepimize bol sans!