gunaydin cnm seni cok iyi anliyorum peki doktor sana herhangi bir ilac vermedimi cnm canini sikma cnm hayirlisi neyse o olsun gec olsun ama saglikli olsun isallah beklemekle en iyisini yaparsin bencede
ben 6 şubatta bebeiğimi kaybettim senağlama 8. haftadaydık
dr'um korunma dedi eğer hasta olursam düzensizleşmezse ortalama 4 mart gibi hasta olucam inşallah olmam ben o mutluluğu tekrar yaşamak istiyorum senağlama
bu arada herkese slm yeniyim daha aranızda, bebeiğimi kaybettikten senağlama sonra araştırırken buldum burayı benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim a.s.
bu arada herkese slm yeniyim daha aranızda, bebeiğimi kaybettikten senağlama sonra araştırırken buldum burayı benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim a.s.
insallah bu ay hepimiz hamile kaliriz o kadar cok isdiyorumki benimde bi bebegim vardi dogali 4 ay olmusdu sonra kaybettik ona cok alismisdik onu kaybedince buyuk bi boslukda hissettik esim ve ben ,cünkü cok alismisdik ona nefiseme.,neyse bende almanyada yasiyorum insan yanliz kalinca sohbet edicek birileri ni ariyor ve burasida öyle sicak bi ortam ki seviyorum burayi