aminn canım hepimiz o duyguyu anlatmak istitoruz burda...sen yeni geldin sanırım hoışgeldin...inşallah uğurlu gelirsin....
üyelik tarihi 2008 diye yazıyo o yüzden sordum canım pardonss
pardon canım evet 2008 de üye oldum çok pardon.adım cemile özür dilerim
canim benim inan bir fikrim yok kurtajdan sonra benimde adetim düzensizlesti senin hormon testini kan alarakmi yaptilar cnm yani kan testindenmi belli oldu
Arkadaşalr hatırlarsanız benim adet tarihim 1 Mart içinizde en erken olacaklardan biriyim. 4 gün var adet olmama (ki inşallah olmam) ama ben dünden beri çok gerildim. Sürekli ha oldum ha olacağım gibi panik yaşıyorum tuvaletler kabusum oldu, her gidişimde kan göreceğim diye çektiğim işkenceyi anlatamam. Rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama bir türlü olmuyor ne yapacağım ben yaa lütfen yardımcı olun bu böyle çekilmez ki. Yani Allah hayırlısını versin adet olacaksam da olurum üzülürüm ama ne yapayım. Ama yine de bu işkence çok zor yaa
canım ya bu kadar stres yapma inşallah adet olmazsın ama olacağın varsada psikolojik olarak olmayacaksın sakin ol daha 4 gün varmış adetine hani 1 gün geçse telaşını anlayacağım sakin ol ve dua et tammı canım arkadaşım benim:1hug:
Günaydın loracım. Evet kan aldılar. Makroprolaktin baktıralım dedi doktorum adetin 21. günü. Sanırım beni bu ay listeden çıkarman gerekecek, çalışmalara gelecek ay başlarım . Yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum :çok üzgünüm:
Arkadaşalr hatırlarsanız benim adet tarihim 1 Mart içinizde en erken olacaklardan biriyim. 4 gün var adet olmama (ki inşallah olmam) ama ben dünden beri çok gerildim. Sürekli ha oldum ha olacağım gibi panik yaşıyorum tuvaletler kabusum oldu, her gidişimde kan göreceğim diye çektiğim işkenceyi anlatamam. Rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama bir türlü olmuyor ne yapacağım ben yaa lütfen yardımcı olun bu böyle çekilmez ki. Yani Allah hayırlısını versin adet olacaksam da olurum üzülürüm ama ne yapayım. Ama yine de bu işkence çok zor yaa