mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

bende aynı şekilde dıptısdıptıs gecen hafta sinirlendim girdim banyoya saçımı kestim herkez kuaförde kestirdim sandı bende sevindirik oldum ablam da dün dediki benim saçlarıda kes onun saçlarınıda kestim kuaför dükkanı mı açsam ii olur aslında heheh bugün günümüz vardı oraya gittim bi teyze geldi bana dediki sen hamilemisin yüzüne hamilelik güzelliği çökmüş bende dedimki azından bal damlıyo teyze Allahmı konuşturdu seni bu aralar bu lafı diyen çok bak umutlanmaya başlıyom hadi hayırlısı kızlar

hic belli olmaz cnm genelde yasli teyzeler hissediyor isallah dedigi cikar eger sen hamissen bu ay o kadinla bizide tanistirda bizim yuzumuzede baksin belki dogru cikar hehehsırnaşık şeysırnaşık şey

eser sen hamiş kalmamışmıydın ....benmi yanlış hatırlıyorum...CADIARZU

ağzını yerim kız allah mı söyletti sana yok daha olamadım canım beklemedeyim yumurtalık takibindeyim bakalım yarın belli olacal inşallah büyümüşlerdirrrrrrrrrr

dipdis albume koyarım resimleri demisin bizlerde gorebiliyormuyuz nerde bu albumm ??

bencede diptis gormek istiyoruz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzz.

evett diptisss gordum seni masallah cok guzel hatunmussun kis allahim nazarlardan korusun tü tü tü tahtalara vurun:dance::dance::dance:

kızlar bende gittim saçlarımı boyattım kestirdim süslendim :roflol: sarı ve belime kadardı sıkıldım çikolata kahve yaptırdım bide katlı kestirdim kocişin ağzı açık kaldı :roflol: bencede süper oldu. akşama koyarım albüme resimleri ehuehuehu :roflol: seviyorum kuaförleri yahuuu haydi hop hop :teytey:

dıptıscığım saçların çok yakışmış allah seni ve eşini mutlu etsin inşaallah güzel bide bebişiniz olunur onunda resimlerin albümüne katarsın canım hayırlısıyla :emir_bebek::nazar:a.s.

hehehe albüme koydum resimleri profilde var :roflol: bu değişiklik yaradı bana ayrıca hala adet olmadı anlamadım neden. işin garibi hiç adet belirtimde yok. aslında bugün olmam lazımdım :roflol:

dıptıscığım saçların çok yakışmış allah seni ve eşini mutlu etsin inşaallah güzel bide bebişiniz olunur onunda resimlerin albümüne katarsın canım hayırlısıyla :emir_bebek::nazar:a.s.

AMİN CANIM BENİM. İNŞALLAH BEBİŞİMİZDE GİRER BU ALBÜMLERE Şeniz BU ARADA GECE GARİP BİR RÜYA GÖRDÜM. KUCAĞIMA ÇIPLAK UFACIK BİR BEBEK VERMEK İSTİYORLAR. İNATLA ALMAK İSTEMİYORUM. SONRA ZORLA ELİME TUTUŞTURUYORLAR AMA ELİME ALINCA FENALAŞIYORUM. SONRADA ALIŞIP BEBEĞİ SEVİYORUM. UYANDIĞIMDA BİR GARİP OLDUM :roflol: SABAHDA BİZİM KAPI ÇALDI. ÜST KOMŞU YENİ DOĞUM YAPMIŞTI O GELMİŞ. HAYIRLI OLSUNA GELECEKMİŞ KOMŞULAR SENDE GELSENE DEDİ. UFAKLIĞIDA TUTUŞTURDU HEMEN ELİME :roflol: AZCIK SÜRÜNDE SENİNDE OLSUN DEDİ :dance:

AMİN CANIM BENİM. İNŞALLAH BEBİŞİMİZDE GİRER BU ALBÜMLERE Şeniz BU ARADA GECE GARİP BİR RÜYA GÖRDÜM. KUCAĞIMA ÇIPLAK UFACIK BİR BEBEK VERMEK İSTİYORLAR. İNATLA ALMAK İSTEMİYORUM. SONRA ZORLA ELİME TUTUŞTURUYORLAR AMA ELİME ALINCA FENALAŞIYORUM. SONRADA ALIŞIP BEBEĞİ SEVİYORUM. UYANDIĞIMDA BİR GARİP OLDUM :roflol: SABAHDA BİZİM KAPI ÇALDI. ÜST KOMŞU YENİ DOĞUM YAPMIŞTI O GELMİŞ. HAYIRLI OLSUNA GELECEKMİŞ KOMŞULAR SENDE GELSENE DEDİ. UFAKLIĞIDA TUTUŞTURDU HEMEN ELİME :roflol: AZCIK SÜRÜNDE SENİNDE OLSUN DEDİ :dance:

gördügün rüya komsuna cikmis isde bacim ins. istedigin gibi olurda canim bi bebisin olur ALLAH kalbine (kalbimize) göre versin

yeni imajın hayırlı olsun dıptıscım..yakışmış...bu değişiklikle adamı azdırıp hamiş kalmayasın....bir dene olursa hemen bizde imaj yenileyelim...

rüyada kız çocuğu görmek müjdeli haberdir canım inşaallah en kısa zaman da bebekle müjdelenirsin hayırlısıyla :emir_bebek:

BEKLEMDE OLANLAR

KANCICEGIM.......................................1 NISAN
YUVAM82........................................... .1NISAN
SUZIDIL........................................... ...3NISAN
PETEKNUR.......................................4 NİSAN
EMINEILCIN.......................................4 NISAN
FATMA43..........................................4 NISAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
BUBUŞ............................................. 5 NİSAN
D.E.S.I.R.E....................................... ..5NISAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN
AYKARA2..........................................7 NISAN
BEBEKLIK.........................................7 NISAN
BENSSENB.....................................::8NI SAN
FINDIK80.......................................... .10NİSAN
ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN
NILHAN .................................................1 0NISAN

YENI LISTE

XNAZANX........................................... .1 2 NISAN
GÜLSÜ............................................. .....12NISAN
EVRIM............................................. ...13 NISAN
VAVELYA........................................... .13NISAN
BALLIM53......................................... .14 NISAN
MITAKU............................................ .:15NISAN
REBEL06........................................... ..15 NISAN
BIRGÜL38.......................................... ...15NISAN
NEFISEM........................................... .16NISAN
BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN
BAHARCIK......................................... .17 NISAN
ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN
ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN
CIDY.............................................. .......19NISAN
EMELİKO........................................... .20 NİSAN
SUDENAZ222....................................... 20 NİSAN
BİRGÜL38.......................................... ..21NİSAN
CEYLİN35.......................................... ...21NİSAN
HAZIRAN_NA........................................ 22NISAN
MELIH............................................. .......23NISAN
LORA.............................................. ......24NISAN
CANIMINICI........................................ ...24NISAN
GÜLEY............................................. ....:24NISAN
BALLITATLI........................................ .....25NISAN
UMUTGEZGİNİ....................................... ..25NİSAN
ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN
BEDEF............................................. .........26NİSAN
BURCU_ARDA........................................ ...27 NİSAN
SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN
YUVAM82........................................... ......29NİSAN

MAYIS LISTEMIZ

ESRAKO............................................ .......5MAYIS
GÖNÜLCELEN........................................ ...7MAYIS
BENSSENB.......................................... .......7 MAYIS

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
CIMBOMLU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
FATER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZEYNOO24::::::::::::::::::::::::::::::::
GULAY_DA:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASLIHANXX:::::::::::::::::::::::::::::::::::
NESHE1976::::::::::::::::::::::::::::::::
ACHEL10:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASORTIE::::::::::::::::::::::::::::::::::
AREGON:::::::::::::::::::::::::::::::::::
H:MINE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KARAMIO:::::::::::::::::::::::::::::::::::
MELOS85::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
YESIMEXPO:::::::::::::::::::::::::::::::::::

KIZLAR DAHA KIMSE HAMIS DEGILMI YAHUUU

Selam kızlar dünden beri hamişlik haberi yayınlanmamış ama, herkesx bir pozitif, bir olumlu valla çok hoşuma gitti. Loracım işin hayırlı olsun diyelim şimdiden bakalım iş mi önce gelecek bebek mi? Dıptıscım sen de iyi yapmışsın, imaj değişikliği iyidir her zaman, bende hamile kalmadan önce son ay değişiklik yapmıştım kendimde, o ay böyle çok sıkılmıştım kendime bakmadığımı farkettim, saçlarım sarı röfleli, omuzuma kadardı, küt gibiydi modeli, gittim kısacık kestirdim, böyle hiphopcılar gibi jöleleyim dikiyorum saçları havaya valla pek rahat oluyor, bir de kızıla boyattım oooh :dance:

Selam kızlar dünden beri hamişlik haberi yayınlanmamış ama, herkesx bir pozitif, bir olumlu valla çok hoşuma gitti. Loracım işin hayırlı olsun diyelim şimdiden bakalım iş mi önce gelecek bebek mi? Dıptıscım sen de iyi yapmışsın, imaj değişikliği iyidir her zaman, bende hamile kalmadan önce son ay değişiklik yapmıştım kendimde, o ay böyle çok sıkılmıştım kendime bakmadığımı farkettim, saçlarım sarı röfleli, omuzuma kadardı, küt gibiydi modeli, gittim kısacık kestirdim, böyle hiphopcılar gibi jöleleyim dikiyorum saçları havaya valla pek rahat oluyor, bir de kızıla boyattım oooh :dance:

CESUR MELEK jeyyar jeyyar...ŞEKERİM GÖRMEDEN OLMAZKİ YAFFFF...AAAAAA...GÖSTERTMEN LAZIM...:dance: :dance: :dance:

X