- 7 Ekim 2022
- 1.774
- 2.284
- 63
- 40
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
Ben artık heryerdeyimmmKarşılaştık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık heryerdeyimmmKarşılaştık![]()
Yok canim is cikisi gidicem anca 6ya dogru kan vericemCanım sonucun çıktı mı? Son durum nedir?
Dediler tabi ben karşıdaki kişiye soruyorum test sonucun ne zaman diyeDemedilermi sana canim su gun test gunun diye
Aiyyy çok heyecanlııı bizi haberdar et canımYok canim is cikisi gidicem anca 6ya dogru kan vericem![]()
İnsallah guzel haber veririimmAyy çok heyec
Aiyyy çok heyecanlııı bizi haberdar et canım![]()
Bizde liste yok :) Diğer grupla karıştırdın :) Bizim burdan pozitif olanları merak ediyorum ben :)Kiz listede vvarya ona bakip dedimdi:)
Bişicik olmaz Allahın izniyle ver bakalım testini de bi görelim yaramazlık mı yapmış uslu mu durmuş :))Ben varim heyecandan teste gidene kadar bayilmazsam![]()
Ayyy evett cok az kalduiiBişicik olmaz Allahın izniyle ver bakalım testini de bi görelim yaramazlık mı yapmış uslu mu durmuş :))
Canım sonuç neeeAyyy evett cok az kalduii![]()
En iyisi neyse o olsun senin için inşallah... Kendini yorma ama hasta gibi de yatma :) Düşünmemeye çalış birde bol bol su içmeni tavsiye ederim.Kızlar ben bugün Transfer oldum hayırlısıyla![]()
Ne açıdan uygun değil acaba merak ettimNiye şaşırdınız ki 7 embriyom var epey araştırdıktan sonra 2 tane 5.gün embriyosu tutma olasılığı yüksek olduğu için bu şekil olabilir mi dedim ama uygun olmadığını söyledi ben heyecandan doktoru sürekli rahatsız ediyorum
Kelle paça / Ayak paça iç her gün :) Ben içtim hala da içiyorum haftada 2-3 kez. Ve sakın yatıp kalkmamazlık etme. Meditasyon yap dualar et, ama takılı kalma olcak mı diye. Elini karnına koy konuş bebişinle :)Merhabalar kızlar bendee 13 Mart'ta yani Perşembe günü transfer olacağım çok heyecanlıyımneler yaptınız transfer sonrası özellikle tavsiye edebileceğiniz birşey varmı
![]()
Hayırlı olsun canım Rabbim bu mübarek ayda geri kalan herkese bu duyguyu tattırsın biran önceBu arada kızlar insta hesabımı takip edenler görmüştür ama ben dün akşam kaset test yaptım ikinci çizgi silik çıktı gittim dayanamadım kan testi yaptırdım 2 gün erken oldu ama 103,2 çıktıDoktorum perşembe tekrarlayacağız dedi :) Dua edin katlansın oranlarım :)
Çoook teşekkür ederim, amin gerçekten kim istiyorsa ve bakabilecekse nasip etsin Rabbim... Çok acayip heyecanlı, meraklı, duygusal ve kaygılı :) Hala tuhaf tuhaf kaygılarım oluyor sonra hemen kafamı susturuyorum :))Hayırlı olsun canım Rabbim bu mübarek ayda geri kalan herkese bu duyguyu tattırsın biran öncenasıl hissediyorsun
![]()