MART AYI TRANSFER OLACAKLAR !! (Bu grup bol pozitifli olsun inşallah :) )

Niye şaşırdınız ki 7 embriyom var epey araştırdıktan sonra 2 tane 5.gün embriyosu tutma olasılığı yüksek olduğu için bu şekil olabilir mi dedim ama uygun olmadığını söyledi ben heyecandan doktoru sürekli rahatsız ediyorum
Ne açıdan uygun değil acaba merak ettim 🙏 yapılıyor diye biliyorum ben

Merhabalar kızlar bendee 13 Mart'ta yani Perşembe günü transfer olacağım çok heyecanlıyım 🥰🥰 neler yaptınız transfer sonrası özellikle tavsiye edebileceğiniz birşey varmı 😍

Merhabalar kızlar bendee 13 Mart'ta yani Perşembe günü transfer olacağım çok heyecanlıyım 🥰🥰 neler yaptınız transfer sonrası özellikle tavsiye edebileceğiniz birşey varmı 😍
Kelle paça / Ayak paça iç her gün :) Ben içtim hala da içiyorum haftada 2-3 kez. Ve sakın yatıp kalkmamazlık etme. Meditasyon yap dualar et, ama takılı kalma olcak mı diye. Elini karnına koy konuş bebişinle :)

Bu arada kızlar insta hesabımı takip edenler görmüştür ama ben dün akşam kaset test yaptım ikinci çizgi silik çıktı gittim dayanamadım kan testi yaptırdım 2 gün erken oldu ama 103,2 çıktı :nazar::nazar::nazar: Doktorum perşembe tekrarlayacağız dedi :) Dua edin katlansın oranlarım :)

Merhaba herkese, 7 Mart’25 te trf oldum bugün 5. Günüm. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu. 17 Mart Pazartesi test günüm. Herkesin sürecinin hayırlısıyla ve kolaylıkla geçmesini diliyorum. Sevgiler..

Bu arada kızlar insta hesabımı takip edenler görmüştür ama ben dün akşam kaset test yaptım ikinci çizgi silik çıktı gittim dayanamadım kan testi yaptırdım 2 gün erken oldu ama 103,2 çıktı :nazar::nazar::nazar: Doktorum perşembe tekrarlayacağız dedi :) Dua edin katlansın oranlarım :)
Hayırlı olsun canım Rabbim bu mübarek ayda geri kalan herkese bu duyguyu tattırsın biran önce 🤲🏻 nasıl hissediyorsun 😊

Hayırlı olsun canım Rabbim bu mübarek ayda geri kalan herkese bu duyguyu tattırsın biran önce 🤲🏻 nasıl hissediyorsun 😊
Çoook teşekkür ederim, amin gerçekten kim istiyorsa ve bakabilecekse nasip etsin Rabbim... Çok acayip heyecanlı, meraklı, duygusal ve kaygılı :) Hala tuhaf tuhaf kaygılarım oluyor sonra hemen kafamı susturuyorum :))

Kızlar merhaba test yapacaklara bol pozitif ; pozitif görenlere de sağlıklı ilerleyişler diliyorum :)

Bizde sebepsiz infertilite var 2-2,5 yıldır deniyoruz eylülden beri özel bir hastanede bilfiil Klomen/femara+gonal f/Menopur+ Ovitrelle tedavisi görüyorduk ama hiç gebelik oluşmadı. Bende bulunduğum ilde 2023 yılında infertilite ve tüp bebek merkezi açılmış şehir hastanesinde 6 martta şehir hastanesinde gittim. Amh ve diğer kan testleri istedi ve 2 yıl önce 1.71 olan Amh'ım 0,57 çıktı doktoruma yazdım ve aşılama sartı ortadan kalkıyor direk tüp bebek yapıcaz dedi ve reglimin 2. günü gideceğim. Sizin Tüp bebek süreciniz döngünüzün ne zamanı başlamıştı bilgi verebilir misiniz acaba?

Back
X