Mart ayı Klomen & Famera Serüvenine Başlayanlar, Birbirimize Destek Olalım Mı?

Merhabalar ben de 1.5 yıllık evliyim adetlerim düzensiz ben 40 günde bir adet oluyorum hiç korunmasız ilişki yaşamamıza rağmen gebelik oluşmadı bir sürü doktor gezdim başlarından saldılar özele gittim rahim filmi cekicez dedi tüplerde tıkanıklık olur dedi en son birinin vasitasiyla son bı devlette doktora göründüm yumurta takibi yapılmadan hsg filmi çekilmez dedi ilk önce takip edelim bakalım yumurtluyormusun dedi o sonraki iş dedi
klomen verdi doktorum ayın 7sinde adet oldum 11mart yani adetin 5.günü klomen kullanmaya başladım günde iki kere bittikten 3 gün sonra doktora gittim karında ultrasonla görülmedi bişey alttan muayene yaptı sol yumurtalikta 13mm çapında bir yumurtan var dedi sanırım yeterli büyüklükte degil ayın 25inde tekrar gidicem dua edin bu ay olsun
🥹
Rabbim gönlüne göre versin canım

Kızlar ben bugün iğnenin 8. Günündeyim. Kasık ağrılarım bitti fakat adet olacakmışım gibi ağrım var dünden beri ara ara ve bacaklarım ağrıyor eandb eandb sende durumlar nasıl canım

Kızlar ben bugün iğnenin 8. Günündeyim. Kasık ağrılarım bitti fakat adet olacakmışım gibi ağrım var dünden beri ara ara ve bacaklarım ağrıyor eandb eandb sende durumlar nasıl canım
Bebeğim bugün sabah bıçak saplanır gibi ağrı girdi kasıklarıma nefes alamadım 🥺 hafif hafif şuan devam ediyor. Birde aşırı uyuyorum dün akşam 8 gibi bir uyumuşum sabah uyandım 😴 Ben hergün test yapıyorum silinmesini göreyim diye hala aynı çizgide devam ediyor iğnenin etkisi tam gaz devam ediyor yani

Letrzole+çatlatma iğnesinin 18. Gününde adet oldum bugün kontrole gittim Femara deniycem bu ay. Bakalım bi fark olucak mı.

Bebeğim bugün sabah bıçak saplanır gibi ağrı girdi kasıklarıma nefes alamadım 🥺 hafif hafif şuan devam ediyor. Birde aşırı uyuyorum dün akşam 8 gibi bir uyumuşum sabah uyandım 😴 Ben hergün test yapıyorum silinmesini göreyim diye hala aynı çizgide devam ediyor iğnenin etkisi tam gaz devam ediyor yani
Ben ovulasyon testi yaptım 4.gunumde pikti 6. Günde Birdaha yaptım silikleşmişti. Elimde bir tane hamilelik testi var onu da boşa harcamak istemiyorum o yüzden ovulasyonla baktım. Bakalım test gününe az kaldı hayırlısı

Ben ovulasyon testi yaptım 4.gunumde pikti 6. Günde Birdaha yaptım silikleşmişti. Elimde bir tane hamilelik testi var onu da boşa harcamak istemiyorum o yüzden ovulasyonla baktım. Bakalım test gününe az kaldı hayırlısı
Sabretmesi de zor valla 🥺

Kızlarrr reglıma 9 gün var ama dün açık renkte kahverengi geldi bugün de sümüksü kıvamda geldi bu durumu yaşayan varmı

Umarım olumlu olur da beklediğimize çabamıza değer inşallah. Çevremdeki herkes hamile gözler bana çevrildi. Çok gerginim o yüzden
Amin inşallah buradan hepimizin güzel haberler vermesini o kadar isterim ki🙏🏻 Kimsenin cabası, emeği ve sabrı boşa çıkmasın inşallah 🙏🏻

Birde kızlar şöyle bişey anlatacağım size fikirlerinize ihtiyacım var şimdi benim döngüm 26-28 gün değişiyor ama ŞUBAT ayında 2 defa regl oldum saçma bi şekilde Sat 27 şubat.
Bat ise 25 Mart olarak gösteriyordu. Ama ben takvimlere ovulasyon testini pozitif girdiğim için yani iğne olduğum gün koyu çıktığı için o günü girince Bat'ı 27 Marta attı doğal olarak. Şimdi ben 25 Martı mı yoksa 27 Martı mı baz alayım bilemedim. Ayrıca doktor bana 16 gün sonra gel dedi, 16 gün sonra 31 Mart oluyor

Şöyle geçen hafta cuma kontrolde, biri 17 mm biri 18 mm ama ertesi gün yap dedi Cumartesi yaptım
bugü döngünün 11. günü
3 gün önce klomen bitti
22 mm en büyüğü , bugün yarın çatlar dedi , iğne yapmadık

hadi hayırlısı sende pozitif haberlerle gel inşallah :)

bugü döngünün 11. günü
3 gün önce klomen bitti
22 mm en büyüğü , bugün yarın çatlar dedi , iğne yapmadık

hadi hayırlısı sende pozitif haberlerle gel inşallah :)
Amin inşallah 🙏🏻 Rabbim tez vakitte güzel haberlerimizi almayı nasip etsin 💐

Canım bugün 11.günümdeyim ne zaman test yapsam veya kan mı versem bilemedim. Yarın yapsam testi doğru sonuç verir mi ki acaba. Adet olacakmışım gibi ağrılarım var negatif sanırım ya
Bebeğim benimde aynı adet olacak gibiyim 10. Günüm biliyorsun ben takip ediyorum dün baya silikti gebelik testi ama bugünde yaptım silik hala

Back
X