- Konu Sahibi imagination forever
- #1.261
İlk mesajıma kadar okurdum sadece o gün meraktan kayıt olasım geldio kapasite var bizde canım inan kendi sonucum kadar burdaki herkesin sonucunuda merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk mesajıma kadar okurdum sadece o gün meraktan kayıt olasım geldio kapasite var bizde canım inan kendi sonucum kadar burdaki herkesin sonucunuda merak ediyorum
Bütün ekranı çift çizgili görmek istiyorumİlk mesajıma kadar okurdum sadece o gün meraktan kayıt olasım geldi
Kuzum bende dinlemiyorum ama birden girince ağrı ister istemez insan oraya evriliyorbende hiç bir belirti yok ya yada kendimi çok dinleyemiyorum
valla gelirdimAynı yerde olsak beklerdim sizden vallahi
iyiki olmuşsun o zaman bende ilk bi kac ay sadece okuyordum sonra dayanamadım kayıt oldumİlk mesajıma kadar okurdum sadece o gün meraktan kayıt olasım geldi
Ahahahah ben deiyiki olmuşsun o zaman bende ilk bi kac ay sadece okuyordum sonra dayanamadım kayıt oldum
inşallah gebeliktir evrene pozitif enerciiiiiKuzum bende dinlemiyorum ama birden girince ağrı ister istemez insan oraya evriliyor
valla gelirdim
Gunaydin canim cok kaptirmadan birazcik umutlanabiliriz nasip kismet tabi ki ama hayirlisiyla vardir insaallah ben de heyecanla sonuclarinizi bekliyorum Hepinizden guzel haberler alalim insaallahGünaydınn kuzum valla umutlanmayayım diyorum ama üst ve alt dudağımın birleşim yerinde tam köşede minik bir uçuk çıktıbelkide gribal enfeksiyonun etkisidir ama kasıklarımda bir baskı hala devam ediyor sabah kalktığımda ilk hissettiğim o oldu
Kiz ne zaman yapican biz burda catladik aaa yap da hepimiz rahatlayalim pleaseAllah'tan bugün abimlere gideceğim yeğenimle ilgilenmeye çok aklıma gelmeyecek
Kızlar yorumunuz nedir sabah yaptım
Kızlar yorumunuz nedir sabah yaptım
Pazartesi olur gibi ya da cumartesiKiz ne zaman yapican biz burda catladik aaa yap da hepimiz rahatlayalim please
Hayırlısı be kuzummm 777 oldu oldu oldu bu grup tam bir enerji küpüü iyi ki varsınızinşallah gebeliktir evrene pozitif enerciiiii
amin aminnn inşallah canımmm mart ayı bize umutla gelecekGunaydin canim cok kaptirmadan birazcik umutlanabiliriz nasip kismet tabi ki ama hayirlisiyla vardir insaallah ben de heyecanla sonuclarinizi bekliyorum Hepinizden guzel haberler alalim insaallah
Polen’in umursamamazlığından bizede yarabbbiii beyons B Beyond the sky O _okyanusPazartesi olur gibi ya da cumartesi
şimdiye kadar bizim testler havada uçuşmuştu :))
bizde poleni mi umursamazlık yapsak ne yapsak
aynen ya biran önce haftaya gelsede uçuştursakşimdiye kadar bizim testler havada uçuşmuştu :))
Hakediyoooo kız hadi çıkartt buzluktan testleriiibizde poleni mi umursamazlık yapsak ne yapsak
Birinci sen uçturcann hissediyorum perşembeden önce yapcan mı kızaynen ya biran önce haftaya gelsede uçuştursak
belli olmaz benim sağım solum o anki pisikolojımHakediyoooo kız hadi çıkartt buzluktan testleriii
Birinci sen uçturcann hissediyorum perşembeden önce yapcan mı kız