- 25 Ocak 2023
- 2.485
- 2.418
- 30
- Konu Sahibi imagination forever
Ona yorgun değilim hahahah zaten şükürler olsun dediğin gibi haftasonuna denk geliyor 3 gün devamyorgunsan bir boş bir dolu git canım çok kendini yorma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona yorgun değilim hahahah zaten şükürler olsun dediğin gibi haftasonuna denk geliyor 3 gün devamyorgunsan bir boş bir dolu git canım çok kendini yorma
anladım canım rabbim hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin inşallahİnşallah kuzum valla hiç takılmıyorum olur olmaz diye bu kez yalnız çok stresliyim şu sıralar olmazsa o yüzden olmaz
yok canım ben dış gebelik geçirdim korunma sürem bitti şifa niyetine yaptım ben
Benimde iyi kuzum maydonoz süt buharı sonrası çarşamba birliktelik oldu bu akşamda olur inşallah bi sol kasığımda ağrı hissettim beyons ile aynı gidiyoruz sanırım bizde bi hareketlenme var deneyelim bakalım anne olabilcez mi
ful yıldızlı ekşinli hafta sonları diliyorum sana o zamanOna yorgun değilim hahahah zaten şükürler olsun dediğin gibi haftasonuna denk geliyor 3 gün devam
canım çok iyi çıkmış ya benimki o kadar ilaç kullandım zar zor 17 olmuştu senin sürekli kullanmana gerek yok bence arada alırsan dengeli gider canım
ilk zamanlar bizde heyecan yapıyorduk ama aylar gectikçe olmayınca bıkmaya başlıyorsun canımHerkes ovuya mi başladı ya benim reglimin daha ikinci günü çok sabırsızlanoyorum hajfkgkgkffj
Aynenn canm şükür iyi çıktı zaten devamlı kullanmadm ara ara kullanmistm gene öyle devam ederim işte bebiş olmayınca birseylere baktiriyoruzcanım çok iyi çıkmış ya benimki o kadar ilaç kullandım zar zor 17 olmuştu senin sürekli kullanmana gerek yok bence arada alırsan dengeli gider canım
Amiiiin amiiin isteyen herkese sağlıklı çocuklar nasip etsinanladım canım rabbim hayırlısı ile hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Bende sana dilerim kuzummmful yıldızlı ekşinli hafta sonları diliyorum sana o zaman
Bence iyi değer kuzummm
Deme öyle inşallah hemen olacak olmamasi için bi neden yok evrene pozitif enerjiiiii yüzde yüz enerciilk zamanlar bizde heyecan yapıyorduk ama aylar gectikçe olmayınca bıkmaya başlıyorsun canım
umarım öyle olur canım bekliyoruz testlerini grup olarak hepimiz hamile kalsakya bende pozitif düşünüyorum bu ayDeme öyle inşallah hemen olacak olmamasi için bi neden yok evrene pozitif enerji
Yumurtlama zamanı yaptığınızda da mi olmuyordu yailk zamanlar bizde heyecan yapıyorduk ama aylar gectikçe olmayınca bıkmaya başlıyorsun canım
Bakalım inşallah Martin sonuna doğru olursa olacakk olmaz olmaz deme hiç zaman neler gösterir belli olmaz sevgilim hfjfkffahdjumarım öyle olur canım bekliyoruz testlerini grup olarak hepimiz hamile kalsakya bende pozitif düşünüyorum bu ay
evet canım tabiki öyle sürekli yumurtayı kovalıyoruz olmuyor yani dr gidip hiç sebep yokken yumurta takibi yapınca bile tutmuyor bazen herşey bi yerde nasip yani daha cok şey öğreneceksin ama umarım bunları öğrenmene hiç gerek kalmazda hemen hamile kalırsınYumurtlama zamanı yaptığınızda da mi olmuyordu ya
kız olmaz demiyorum sadece ben tecrübelerimi paylaştım ilk ayda cok heyecan yapıp sonrası negatif olursa daha cok üzülürsün her ihtimali göz önünde bulundur diye diyorum yoksa burda ilk aydan hamile kalanda çok canım hakkında hayırlısı olsunBakalım inşallah Martin sonuna doğru olursa olacakk olmaz olmaz deme hiç zaman neler gösterir belli olmaz sevgilim hfjfkffahdj
Çok ilginç ya nasip demek ki cidden benim arkadaşin ovu kullanmadan önce 6 ay olmadı ovu kullandığı ilk ay hamile kaldı denk geldi demek ki şans. İnşallah ilkte olur benim de bakalım isteyen herkesin olsun hemen Yaş da etki ediyordur biraz bence 35 ve üstü zaten sıkıntı oluyor o yaşlardan sonra ya da genetik oluyor bi sıkıntı yok sanariz ama belki vardır bilemeyiz.evet canım tabiki öyle sürekli yumurtayı kovalıyoruz olmuyor yani dr gidip hiç sebep yokken yumurta takibi yapınca bile tutmuyor bazen herşey bi yerde nasip yani daha cok şey öğreneceksin ama umarım bunları öğrenmene hiç gerek kalmazda hemen hamile kalırsın
Tabi canım doğru diyorsun her ihtimale hazırım tabikikız olmaz demiyorum sadece ben tecrübelerimi paylaştım ilk ayda cok heyecan yapıp sonrası negatif olursa daha cok üzülürsün her ihtimali göz önünde bulundur diye diyorum yoksa burda ilk aydan hamile kalanda çok canım hakkında hayırlısı olsun