- 25 Ocak 2023
- 2.485
- 2.418
- 30
- Konu Sahibi imagination forever
Kuzum senin nasıl gidiyorr neler yapıyorsunGünaydın canim bak ne dedim sana sabret olacak yumurtlama hayırlı güzel haberlere vesile olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum senin nasıl gidiyorr neler yapıyorsunGünaydın canim bak ne dedim sana sabret olacak yumurtlama hayırlı güzel haberlere vesile olur inşallah
ooo doğum günüyse mutlaka onu mutlu edecek şeyler yapman lazım inş sonuda bebiş olurDiyorum ya aşırı yorgunum ama üşenmeyip yapıcam bir velet yarında kocamın doğum günü onuda değerlendiririm artıkkk gerisi nasip
anladım kuzum eşin baktırdı mı kendini sen dr gittin mi vs merak ettimHayır kuzum 3 gün yapıp bıraktım
Aminn canim ... Hepimiz aynıyız canım hemen olumsuzluğa kapılıyoruz olmadı etmedi diyoruzinşallah canım bu ay hepimizin yüzü güler mübarek aylardayız rabbim herkesin kucağını doldursun söyledin canım biliyorum hep silik gidince bıan umutsuzluga kapıldım ama sabah zaten alt karnımda agrı hissettim akıntımda vardı anladım bişeyler oldugunu aslında vucudumuzu da artık tanıyoruz senin nasıl gidiyor canım
Canım bu ay tarçın çörek otu yemedim omepaq10 devam iliskiyide kafama göre yapıyorm bugün d vitamini baktrdm bakalm kac çıkacak birde kan ilacı verdi doktor.Kuzum senin nasıl gidiyorr neler yapıyorsun
Hadi bakalm bit doğum günü bebesi olur inşallahDiyorum ya aşırı yorgunum ama üşenmeyip yapıcam bir velet yarında kocamın doğum günü onuda değerlendiririm artıkkk gerisi nasip
İnşallah kuzum valla hiç takılmıyorum olur olmaz diye bu kez yalnız çok stresliyim şu sıralar olmazsa o yüzden olmazooo doğum günüyse mutlaka onu mutlu edecek şeyler yapman lazım inş sonuda bebiş olur
yok canım ben dış gebelik geçirdim korunma sürem bitti şifa niyetine yaptım benanladım kuzum eşin baktırdı mı kendini sen dr gittin mi vs merak ettim
Benimde iyi kuzum maydonoz süt buharı sonrası çarşamba birliktelik oldu bu akşamda olur inşallah bi sol kasığımda ağrı hissettim beyons ile aynı gidiyoruz sanırım bizde bi hareketlenme var deneyelim bakalım anne olabilcez miCanım bu ay tarçın çörek otu yemedim omepaq10 devam iliskiyide kafama göre yapıyorm bugün d vitamini baktrdm bakalm kac çıkacak birde kan ilacı verdi doktor.
Senin nasl gidiyor
Dün verdim canım aynen yarın öbür gün gelir bakalım bu defa da o olsun dedimEvet canım hemen hemen aynı innovita biraz daha koyuyken bir gebede eşit gibi ama ikiside yumurtlama sen verdinmi sipariş
ay iyi yapmışsın canım inş güzel cıkar degerlerin bizlede paylaşırsın bende d vitamini kullanıyorum benim zaten düşüktü en son temmuzda biraz iyiydi 17 çıkmıştı ama kış yine düşmüştür diye yine başladım kullanmayaAminn canim ... Hepimiz aynıyız canım hemen olumsuzluğa kapılıyoruz olmadı etmedi diyoruz
Bu sabah bende d vitamini icn kan verdim ferritinde düşük çıkmıştı ya onu sordum hergun değilde haftada 2 3 defa kan ilacı kullanabilirsin dedi onun dışında tam gaz devamke
olur olur niye olmasın hafta sonu kendinize ayırın güzel gecer inşallahİnşallah kuzum valla hiç takılmıyorum olur olmaz diye bu kez yalnız çok stresliyim şu sıralar olmazsa o yüzden olmaz
yok canım ben dış gebelik geçirdim korunma sürem bitti şifa niyetine yaptım ben
Benimde iyi kuzum maydonoz süt buharı sonrası çarşamba birliktelik oldu bu akşamda olur inşallah bi sol kasığımda ağrı hissettim beyons ile aynı gidiyoruz sanırım bizde bi hareketlenme var deneyelim bakalım anne olabilcez mi
hadi bakalım regl bitince yetişir gelsin bebişler senin degerler düzeldi bak gecen ay pik gördün bu ayda görecen eminim ve sonunda gelecek bebişinDün verdim canım aynen yarın öbür gün gelir bakalım bu defa da o olsun dedim
Ben hiç d vitamini baktirmamistim kac bilmiyorm canm ama arada damla kullanmıştım bakalm kac çıkacak bende merakla bekliyormay iyi yapmışsın canım inş güzel cıkar degerlerin bizlede paylaşırsın bende d vitamini kullanıyorum benim zaten düşüktü en son temmuzda biraz iyiydi 17 çıkmıştı ama kış yine düşmüştür diye yine başladım kullanmaya
İnşalllaaah inşallah dinlenmeyede ihtiyacım var sanki olmazları olduran allahtırolur olur niye olmasın hafta sonu kendinize ayırın güzel gecer inşallah
Bende buna başladım kullandığım ay hamile kaldım bu ay yani kimyasalla sonuçlandı ama etkisi oldu mı olmadı mı orası belli değilyaaa bundan aldim bitince geçerim artık ona
yorgunsan bir boş bir dolu git canım çok kendini yormaİnşalllaaah inşallah dinlenmeyede ihtiyacım var sanki olmazları olduran allahtır
umarım güzel cıkar canım senin kacınci gün olduBen hiç d vitamini baktirmamistim kac bilmiyorm canm ama arada damla kullanmıştım bakalm kac çıkacak bende merakla bekliyorm
İnşallah canm bilmiyorum ki saymadım 9 veya 10. Gün herhaldeumarım güzel cıkar canım senin kacınci gün oldu
iyi canım aramızda cok yokmuş benimde 14.gün peşimden geliyorsun ay inş kasım annesi oluruz hepimiz yolumuz beraber devam ederİnşallah canm bilmiyorum ki saymadım 9 veya 10. Gün herhalde
aaa gerçekten miBende buna başladım kullandığım ay hamile kaldım bu ay yani kimyasalla sonuçlandı ama etkisi oldu mı olmadı mı orası belli değil
İnşallah canm hayırlısı hakkımızda elimizden geleni yapıyoruziyi canım aramızda cok yokmuş benimde 14.gün peşimden geliyorsun ay inş kasım annesi oluruz hepimiz yolumuz beraber devam eder