- 25 Ocak 2023
- 2.473
- 2.412
- 30
- Konu Sahibi imagination forever
- #3.701
Amin aminn aminn dua edermisinn banaİnşallah vardır ve sağlıkla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aminn aminn dua edermisinn banaİnşallah vardır ve sağlıkla gelsin
Ederim tabiAmin aminn aminn dua edermisinn bana
Belki hamilelik var teste devam et. Eğer koyulaşma olursa kan ver kuzuMerhaba kizlar nasilsiniz
Ben esimle 8 senelik evliyim ve 7 senedir cocuk istiyoruz esimdede bendede hic bir sorun yok ama biturli hamile kalamadim nasip dilmis bidaki sefere olur diye hep pozitif dusunmeye calistim ve gecan subat ayyinda kansizlik icin tedavi oldum gemoglabin 48 cikmisti nerdeyse cok az kanla yasamisim bu zamana kadar ama tedavim bitti allaha sukurler olsunki suan cok iyim ve benin reglim şubat ayinin 18 de basladi 22de bimisti ve bu ay beklenen adet gunum 20 mart ve ben hala adet olmadim 7gun gecikmem var bu gun sekizinci gun ve ben dun test yaptim silik cizgi cikti ben ilk basda tedavi oldugum icin gecikdimi acaba diye dusundim ama dun o silik cizgiyi gorunce biraz umutlandim ama hic bir belirtim yok sabahlari basim agriyor ve 1-2gun kadar sabah kalkar kalkmaz midem bulandi bunlarin disinda hicbirsey olmadi ve yumurtlama gunum 6 mart biz 5-6-7 gunleri degerlendirdik sizce neden oluyor aranizda benim gibi olanlar varmi cevaplarniz icin simdiden cok tesekuller bukadar uzun yazdigim icinde kusurabakmayin.
canım bence imkanın varsa şimdi direk kan ver :) inşallahh vardırrMerhaba kizlar nasilsiniz
Ben esimle 8 senelik evliyim ve 7 senedir cocuk istiyoruz esimdede bendede hic bir sorun yok ama biturli hamile kalamadim nasip dilmis bidaki sefere olur diye hep pozitif dusunmeye calistim ve gecan subat ayyinda kansizlik icin tedavi oldum gemoglabin 48 cikmisti nerdeyse cok az kanla yasamisim bu zamana kadar ama tedavim bitti allaha sukurler olsunki suan cok iyim ve benin reglim şubat ayinin 18 de basladi 22de bimisti ve bu ay beklenen adet gunum 20 mart ve ben hala adet olmadim 7gun gecikmem var bu gun sekizinci gun ve ben dun test yaptim silik cizgi cikti ben ilk basda tedavi oldugum icin gecikdimi acaba diye dusundim ama dun o silik cizgiyi gorunce biraz umutlandim ama hic bir belirtim yok sabahlari basim agriyor ve 1-2gun kadar sabah kalkar kalkmaz midem bulandi bunlarin disinda hicbirsey olmadi ve yumurtlama gunum 6 mart biz 5-6-7 gunleri degerlendirdik sizce neden oluyor aranizda benim gibi olanlar varmi cevaplarniz icin simdiden cok tesekuller bukadar uzun yazdigim icinde kusurabakmayin.
canım bence imkanın varsa şimdi direk kan ver :) inşallahh vardırr
Baya çizgi var ben görüyorum ihcallah vardır
İnşallah bende gördüm umarım vardırBaya çizgi var ben görüyorum ihcallah vardır
Bende yaptım dayanamadım çok hafif çizgi görüyorum Allah'ım ne olur doğru olsun bu mübarek ayda duamız kabul eyle
Amin bakayım bende. Özelden ya da burdan atar mısın inşallah vardır. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinBende yaptım dayanamadım çok hafif çizgi görüyorum Allah'ım ne olur doğru olsun bu mübarek ayda duamız kabul eyle
Özele atamadım bak gözüküyor muAmin bakayım bende. Özelden ya da burdan atar mısın inşallah vardır. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Eveeet ihcallah yarın gene bu saatlerde yapalım mıKuzu bak şu işaretlediğim yerde sanki
OlurEveeet ihcallah yarın gene bu saatlerde yapalım mı
Yok sevgi ben dayanamam 5 gibi gene yaparım yarın gene yaparım
Ahaha hangi marka testi kullanıyorsunYok sevgi ben dayanamam 5 gibi gene yaparım yarın gene yaparım
Prodoctor erken gebelik testini kullanıyorumAhaha hangi marka testi kullanıyorsun