- 13 Ekim 2022
- 4.439
- 6.014
- Konu Sahibi imagination forever
tekrarlasanmı acabaErkendi ama yaptm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrarlasanmı acabaErkendi ama yaptm
aynen canım ben araştırıyordum pazar günü 5 aylık bebeği olan bi arkadaşım var o söyledi bana da kendi yaptırdığı ertesi ay hamile olduğunu öğrenmiş şimdi bende kadına söyledim ovu. döneminde gideceğim ilişki olsun o gün gelin dedi bakalım inşallahhhhh inşallahhhh güzel sonuçlar alırız.Hacamati bende çok duydum canm genel sağlık icnde faydaliymis denenebilir aslnda
Yok anacım nerdee pazar leke geldi bugün bayağa ağrı vartekrarlasanmı acaba
Bir kaç arkadaşım yaptrdi onlara ovu dönemi olsun dememişler ama onlar genel olarak yaptrmislardi vesile olur inşallahaynen canım ben araştırıyordum pazar günü 5 aylık bebeği olan bi arkadaşım var o söyledi bana da kendi yaptırdığı ertesi ay hamile olduğunu öğrenmiş şimdi bende kadına söyledim ovu. döneminde gideceğim ilişki olsun o gün gelin dedi bakalım inşallahhhhh inşallahhhh güzel sonuçlar alırız.
bana da ilk 24 saat hayvansal gıda falan ve ilişki olmayacak dedi sonra ben önceliğim gebelik için yaptırmak istiyorum deyince ozaman mutlaka ilişki olduğu gün gelin dedi bilmiyorum bakalım inanıyorum ben bence çok güzel etkiisi olacakkBir kaç arkadaşım yaptrdi onlara ovu dönemi olsun dememişler ama onlar genel olarak yaptrmislardi vesile olur inşallah
bu ay yıne beraberiz o zaman canımYok anacım nerdee pazar leke geldi bugün bayağa ağrı var
Ateşim devam canım yüksekten, daha var adetime zaten düşmez hemen 9.günüm bugün yarına gene de yaparım bi testsevayd bebegım senın atesın nasıl bugun acaba
Günaydın canım ben stabil durumdayım aynen devam ediyorumgünaydın canlar imagination forever O _okyanus sevayd bugün nasılsınız ben henüz bişeye başlamadım siz neler yapıyorsunuz
yarın sabah ilk idrarla test bekliyoruz canımmHayırlı kandiller kızlar ,dualarımız kabul olsun inşallah
Günaydın canım ben stabil durumdayım aynen devam ediyorum
Tamamyarın sabah ilk idrarla test bekliyoruz canımm
Kuzum sporu kesınlıkle tavsıye edıyorum bu surecte,kafaları dagılıyor ve enerjı gelıyor erkeklere,illa ılıskı olması gerek oldugunda lıbıdoları çöp oluyor,ki ben anlıyorum inan benım libidomda çöp oluyor,ama işte yapacak bir şey yok,bıraz itelemek lazım dediğim gibi ginseng içeren bir takviyede işe yarıyor yada keçiboynuzu kaynat suyunu içsin.vee evveeeeet cok guzel seyler olacak ben hıssedıyoruum
Canım biliyor musun bizde çok oldu durum eşim de sıkıntı da yok ama ben artık pik oldu kesin yapmamız lazım demiyorum farkettim öyle deyince panik ve stres yaptığı için olmuyor büyük ihtimalle senin eşinde stres oluyordur kuşum
Ayyu beklıyorum testınıııı sabahh yap at hemen merakta bırakma hahahahvalla Allah senı yarın şok etsın ıkı cızgıyle sanada duam buAteşim devam canım yüksekten, daha var adetime zaten düşmez hemen 9.günüm bugün yarına gene de yaparım bi test
İnşallah canım inşallah hepimiz yaşarız bu şoku bir an önceAyyu beklıyorum testınıııı sabahh yap at hemen merakta bırakma hahahahvalla Allah senı yarın şok etsın ıkı cızgıyle sanada duam bu
2 3. gün başlayıp yumurtlama zamanına kadar tükettik canımKızlar çörekotu bal tarçın kürünü kaç gün kullanıyorsunuz
Canım buraya gel yakında yapılır liste deKolay gelsin kızlar size, listeye isim eklenmiyormuş artık, Ben bir kaç defa söyledim ama neyseeee . Hamile olanlar umarım Mutlu, sağlıklı, güzel bir gebelik geçirirsiniz, hamile olmayanlara da umarım en kısa zamanda bu mutluluğu yaşamak nasip olur. Hoşçakalın
Yumurtayı daha sağlıklı yaptığı ve genel anlamda genel zindelik verdiği söyleniyor canım , bunun gayet güzel içeriği , yeterlilik kısmı belki yeterlidir ama mesela ben tüp bebek görüşmesine gittiğimde verdiği mutivitaminin içinde olmasına rağmen ayrıyetten de yazmıştı. O yüzden ekstra kullanıyorum ben de şuan ve bir çoğumuz . Belki yeterlidir ama işte amaç bir an önce olsun kafasına girdiğimiz için bazı doktorlar böyle önerdinden böyle yapıyoruz biz de senin de sabit bir doktorun varsa danış istersenKıslar omega ne işe yarıyorr acaba bi de benim folik asidin içinde bunlar var kutusunu bulamadım ty çekiverdim fotosunu yeterli mi bu vitaminler sizce