- 20 Aralık 2024
- 114
- 18
- 13
- 33
- Konu Sahibi Bihterziyangil
Cuma 2. Aşılamamı olacağım siz ne durumdasınız kızlaaar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum gebelik belirtisi de olabilir adette siz ne hissediyorsunuz? Çok meraklıyım ben olsam gebelik testi yaparım varsa çıkar bence12 martta aşılama oldum. 9. gün bugün. Bazen agri kasilma mide bulantisi oluyor bazen olmuyor normal mi acaba
2 katı artmış gayet güzel canım hayırlı olsunKızlar ben 6 martta aşılama oldum. bugün 13. Gün beta testlerim sırasıyla 14 ve 30.
İnşallah canım bende artık yarın diyetim perşembe oldu 2. Aşılamamı olacağım çok ümitliyim bakalımİlk aşılamam inşallah sizinkilerde tez vakit te pozitif çıkar![]()
2 yıldir gebelik olmuyor. Psikolojik olarak yoruldum gerçekten her ay negatif görmekten. Bu ay ilk aşılama oldum ama bırakın testi kan tahlili vermeye bile cesaretim yokİğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum gebelik belirtisi de olabilir adette siz ne hissediyorsunuz? Çok meraklıyım ben olsam gebelik testi yaparım varsa çıkar bence
Bende ümitliyim diyorum ama ben de aynı durumdayım ilk aşılamamda önceden testleri eve alıp koymuştum bu defa ne test aldım ne bişey sadece bekleyeceğim dikkat edeceğim bakalım evden çıkmıyorum hiç. Benim de 1,5 yıl oldu nerdeyse yaşadığımız psikoloji çok zor beklemek çok zor inşallah pozitif haberler alırız bi yanım çok ğmitsiz bi yanım ümitli çok değişiğim2 yıldir gebelik olmuyor. Psikolojik olarak yoruldum gerçekten her ay negatif görmekten. Bu ay ilk aşılama oldum ama bırakın testi kan tahlili vermeye bile cesaretim yok
Aşılama sonrasi gün asiri iliski yaptiniz mi?Genelde degerlendirenler tutuyor deniliyor daİlk aşılamam inşallah sizinkilerde tez vakit te pozitif
Size bir şey sorabilir miyim aşılama olmadan önce son kan alındığında lh ınız kaçtı bakıp bana söyleyebilir misiniz benim yumurtam çok güzel büyüdü ama lh sanki düşük kalmış gibi geldi yaİlk aşılamam inşallah sizinkilerde tez vakit te pozitif çıkar![]()
Aşılama sonrasi gün asiri iliski yaptiniz mi?Genelde degerlendirenler tutuyor deniliyor da
Aşılamadan önce hormon testlerime bakılmadı ki. Üniversite hastanesinde oldum. Sadece yumurta takibi yapıldı ultrasonda. 6 martta aşılama oldum. Ondan bağımsız en son şubatta lh ım 9 fsh 3 çıkmışSize bir şey sorabilir miyim aşılama olmadan önce son kan alındığında lh ınız kaçtı bakıp bana söyleyebilir misiniz benim yumurtam çok güzel büyüdü ama lh sanki düşük kalmış gibi geldi ya
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız içinAşılamadan önce hormon testlerime bakılmadı ki. Üniversite hastanesinde oldum. Sadece yumurta takibi yapıldı ultrasonda. 6 martta aşılama oldum. Ondan bağımsız en son şubatta lh ım 9 fsh 3 çıkmış
bende ikinci aşılamamı olucaktım ama ovülasyon testinde çift çizgi görünce vazgeçtim nasıl olsa çatlar dedim hata mı ettim acaba olmadı bir daha ki ay tekrar denerimCuma 2. Aşılamamı olacağım siz ne durumdasınız kızlaaar![]()
Bence olsaydınız iyiydi ilaçların etkisi geçmeden 2. Yi yaptıran çoğu kadının tutmuş benim değerlerim bu ay ilaçların etkisi geçmediği için daha iyi çıktı mesela daha umutluyum eğer olmazsa inşallah olur önümüzdeki ay direkt deneyin aşılma da sadece sağlıklı ve hızlı spermler verildiği için tutma oranı normalden bi tık daha yüksekbende ikinci aşılamamı olucaktım ama ovülasyon testinde çift çizgi görünce vazgeçtim nasıl olsa çatlar dedim hata mı ettim acaba olmadı bir daha ki ay tekrar denerim
Ya çok özür dilerim aşılama yapılmamış bana ovitrelle vurulmuş ben aşılamayı karıştırmışımBence olsaydınız iyiydi ilaçların etkisi geçmeden 2. Yi yaptıran çoğu kadının tutmuş benim değerlerim bu ay ilaçların etkisi geçmediği için daha iyi çıktı mesela daha umutluyum eğer olmazsa inşallah olur önümüzdeki ay direkt deneyin aşılma da sadece sağlıklı ve hızlı spermler verildiği için tutma oranı normalden bi tık daha yüksek
Olsun canım sorun yokYa çok özür dilerim aşılama yapılmamış bana ovitrelle vurulmuş ben aşılamayı karıştırmışım
inşaallah aminn ovitrelle denediniz miOlsun canım sorun yokinşallah güzel sonuçlar alırız hepbirlikte
![]()
Benim doktorum direkt aşılama dedi ilk aşılamam da vurmuştum sadece 2. De gonapeptyl vurdum 2 tane ama geçenkinde yumurtamın çatladığını hissetmemiştim çatlamamıştı bence bu çatlattı kesin çünkü hissettiminşaallah aminn ovitrelle denediniz mi
kasıklarda gaz sancısı gibi bir agrı oluyor dimi gecen bende hissetmiştim. neden aşılama yapılıyor bilgim tam olarak yok kusura bakmaBenim doktorum direkt aşılama dedi ilk aşılamam da vurmuştum sadece 2. De gonapeptyl vurdum 2 tane ama geçenkinde yumurtamın çatladığını hissetmemiştim çatlamamıştı bence bu çatlattı kesin çünkü hissettim