mart anneleri son satınızı(son adet tarihi) ve dogum yapacagımz tarıhı yazalım

my flowers,geçen hafta 3.200 dü kilosu yarın yine kontrolüm var bakalım ne durumda

nilmısra,adet tarihine göre hesap kolay aslında birçok internet sitesinde var.ultrasona görede tahmini bir tarih veriyor.bebeğin baş çevresini ölçüyor ona göre hangi haftaya denk geliyo onu söylüyor tam bir kesinlik yok yani

geriye kalan mart anneleri böyle sanirim

SAT 23 Haziran / Doğum tarihimiz 22.03 Epidural Sezeryan Tabi herşey yokunda giderse o tarihie kadar :)

2009 mart annelerininmiş buı topic biz dewam edelim hatta birisi de tablo yapmayı üstlensin herkesi sırayla tabloya koysun
bnde yazayım s.a.t:30 mayıs
tahmini d.t. 6 mart 2010 epidural normal doğum düşünüyoruz kısmet olursa

aa benimde öyle sat 30 mayıs doğum 6 mart 2010..kaydirigubbakcemile3

aynıyız yani:) doğumu nasıl düşünüyorsun?

kafamda her ikisi içinde kesin birşey yok.. zaten doktorumla da henüz hiç konuşmadık.. ama ikisine de hazırım.. normal de yaparım sezeryanda.. :CüvCüv: sen nasıl düşünüyosun?

kafamda her ikisi içinde kesin birşey yok.. zaten doktorumla da henüz hiç konuşmadık.. ama ikisine de hazırım.. normal de yaparım sezeryanda.. :CüvCüv: sen nasıl düşünüyosun?

ben epidural yani ağrısız normal doğum istiyorum eğer mümkün olmazsada epidural sezaryen bayılmak istemem o anı yaşamak istiyorum..

benim sat 23 haziran,dogum 30 mart.ama sezeryan olacagı için daha önce gelecek,ben 22 mart düşünüyorum bakalım kısmet:ecrin_bebek:

s.a.t : 7 haziran
doğum : 14 mart
ilk tercihim epidural normal ama hakkımızda hayırlısı olsun.ınş. kolay olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…