- 9 Mart 2022
- 109
- 46
- 18
- Konu Sahibi Mucizem9798
-
Maşallah ya hadi hayırlısı ile gelCanım ondan sonra test yaptım olmadı regl oldum sonra tekrar doz arttırdım 2 gün önce takrar iğne oldum 4 yumurtam gelişmiş bu serer ilk ay çok küçüklerdi beklemiyordum zaten artık 14 15 15 mm dolar 3 taneyi.
Bu ay 3i4 adet 18 19 19 19 mm inşallah birazcık Bi tık umudum arttığı sankii hayırlı haber bekliyorum sizlerdende İnşAllahhh aminn
Ay dün verdim 12.gun iğneden sonra 3,5 çıktı.Canım kan testi veridn mi
Var gbi sanki canm hemn kan verip ketlestr istersen insallh hamilesindir kuzumAy dün verdim 12.gun iğneden sonra 3,5 çıktı.
Bugün test yaptım sabah.biraz durdu böyle cikti13gun bugün
Kuzum bu sabah test yaptım çizgi yok.demekk iğne etkisi bende 13gun sürdü şok edici.Var gbi sanki canm hemn kan verip ketlestr istersen insallh hamilesindir kuzum
Kuzumm şimdi gördüm yaCanım kan testi veridn mi
Vakti gelince olucak pes etmek yok umut her zaman varrKuzumm şimdi gördüm ya
12gun verdim cumagunu 3,5cikti kan değerim
ınsallah canım aynen oyle demekkı henuz zamanı gelmemısVakti gelince olucak pes etmek yok umut her zaman varr
Canım iğnenin etkisi bazılarına erken bitiyor bazılarında geç ben 8 günümde bile yapmıştım hiç çıkmamıştı zaten sonra afet olmuştum bence kan testi al şuan çok merak ettimEki Görüntüle 3041468
Kızlar 25 Marta iğne oldum bugün iki bardak su içip testi yaptım hemen ardından ama sizce iğneni n etkisi mi hala
Canım catlatma ignesinden dolayı yumurta catliyo olabilir o sulu akıntıda o yüzden zaten kasiklarda ve karında ağrı olur benimde olmuştu çünkü o günleri iyi degerlendirMerhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. 1nisanda çatlama iğnesi oldum klomen progestron vs kullanmadım.yumurtam bir tane ve 18mm. Sormak istediğim şu iki gündür akıntım oluyor bugün sulu şekilde oldu ve kasıklarımda hala ağrıyor. Bu belirtiler olup hamile kalan var mı. Hala iğne etkisi mi acaba
Canım catlatma ignesinden dolayı yumurta catliyo olabilir o sulu akıntıda o yüzden zaten kasiklarda ve karında ağrı olur benimde olmuştu çünkü o günleri iyi degerlendir
Bende 14.günümü bekliyorumBende klomen ve catlatma iğnesi kullandim suna 18. Gundeyim ve gebelik var olarak cikti ilk test yaptigim zaman 10. Günüydü ve silik çizgi vardı 12.günü bidaha yaptim hiç çizgi yoktu ve 14.gün-de kan verdim kanımda çıkmıştı
O zaman yerleşmedir canim adetine ne kadar varCanım 7gün oldu vurulalı bu saate kadar çatlamış olması lazım umarım yerleşmedir
14.gün-de ve 15.günde kesin cikiyo canım kanda ve benim adetime 2 gün vardı dahaBende 14.günümü bekliyorum
Hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip olsun n14.gün-de ve 15.günde kesin cikiyo canım kanda ve benim adetime 2 gün vardı daha
Evet canım ilk kullanimimHayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip olsun nböyle duymak moral veriyor ilk kullanım mı canım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?