Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mart ayında hamilelik planlayan güzel anne adayları

Birlikte takip edip güzel haberler alalım :KK200:

Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyeceğim

1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Yaşınız?
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
4-Ne zamandır deniyorsunuz?

KullanıcıB.A.T.Yaşİlaç / TakviyeNe zamandır deniyor?Sonuç

gguncesi

2.03.202126FOLİDOCE7 AY

Feyzaanrr

2.03.2021243 AY

dilo00

3.03.2021​
30​
FOLBİOL6 AY

SmhaY

3.03.202126FERAMAT, ELEVİT, FOLBİOL,
ZİNCO, APİKOBAL
İLK AY

Sen10

3.03.2021​
32​
KLOMEN, FOLBİOL, OTRİVELLİ6 YIL

Black36

3.03.2021272 AY

zuzu kobay

4.03.202128DVİT, Q10, FOLİK ASİT,
TİROİD İLACI
18 AY

Pungar35

5.03.2021341,5 YIL

berguzar34

5.03.202126FOLACTİVE7 AY

caglaaaaaa

5.03.202131FOLİCUS2 AY

Golldd Golldd

5.03.202129-3 AY

Sadglozgrr

6.03.2021​
256 AY

esuba

6.03.202129DUBHASTON1 AY

sim84sim

6.03.202136DVİT, FOLAT, ARISÜTÜ3 AY

28mn

10.03.202128FOLBİOL, FERRUM, DEVİT 32 AY

Derin1111

12.03.2021282 YIL

Asli47

12.03.202130BALIK YAĞI, DVİT, FOLİN3 YIL

Lavi12 Lavi12

21.03.2021​
31​
FOLATTRO, Q10, ARISÜTÜİLK AY
Herkese merhabalar buraya transfer oldum :) bol hamişli topik olsun inş❤️
bat 7 Mart
Yaş 26
1.5 seneyi geçti
İlaç ocean mommy

Merhaba bat 9 Mart —kullandığım ilaçlar->folikosal ,eutrox, d vitamini 2 aydır istiyoruz ovilasyon takip yapıyorum (bir kızım var 8 yaşında , ekimde bebeğimin kalbi durdu 8 haftalık zorunlu kürtaj oldum)kan pıhtılaşması varmış bende hamile kalınca iğne kullanacağım

Lavi12 Lavi12
Beni de eklermisiniz

Bat 9 mart
Yaş 23
Kullandığım ilaç folbiol
Yeni denemeye başlatacağız bu ay 🤗🤗

Merhaba bat 9 Mart —kullandığım ilaçlar->folikosal ,eutrox, d vitamini 2 aydır istiyoruz ovilasyon takip yapıyorum (bir kızım var 8 yaşında , ekimde bebeğimin kalbi durdu 8 haftalık zorunlu kürtaj oldum)kan pıhtılaşması varmış bende hamile kalınca iğne kullanacağım
Tesadüf.. . Ben de Bat 9 mart ve bende de kan pıhtılaşması var Allah nasip eder de hamile kalırsam iğne kullanacağım şu anda coraspin kullanıyor musunuz

Ekledim seni de kuzum. Bat 3 şubat olan arkadaşlar şubattan umudu kesti artık martı bekliyor. Bense melek annesiyim ❤ 20 haftalık hamileydim 6 ay önce kaybettim kızımı sezeryan olduğum için bekleme sürem vardı Mart'ı bekliyorum umutla.. ilk aydan olur mu bilmem ama gün gün duayla saydim bekledim günleri. Hepimize çok dua ediyorum :KK68:
Merhaba mesajları yeni okuyorum topikteki. Sizin de mesajınız dikkatimi çekti öncelikle geçmiş olsun. Kaybetme sebebiniz neydi acaba. Bende kaybettim 20 haftalık kızımı maalesef 5 ay önce 😔😔😔

1-Beklenen Adet Tarihiniz 07.03.2021
2-Yaşınız 32
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler folbiol, arısütü polen bal karışımı, bu ay hayıt otu suyuna başlayacağım
4-Ne zamandır deniyorsunuz 10 aydır
Benide ekler misiniz? Lavi12 Lavi12

Arkadaşlar hepinize selam.Cok uzun yıllar geçmiş buralara gelmeyeli.8 yaşında bir oğlum var. O dönemlerde gece gündüz buradan çıkmadım.Var mi benim gibi 37 yaşına gelip boyu kadar çocuğu olup tekrar bebek isteyen.Umarim isteyen herkese isteği zaman nasip olur.Hepinize sevgiler.
Ben varım canım 2014 ocakta doğum yaptım, senin gibi gece gündüz burdaydım :) uzun seneler sonra yeniden geldim ama 10 aydır tık yok 😊

Merhaba mesajları yeni okuyorum topikteki. Sizin de mesajınız dikkatimi çekti öncelikle geçmiş olsun. Kaybetme sebebiniz neydi acaba. Bende kaybettim 20 haftalık kızımı maalesef 5 ay önce 😔😔😔
Hipoplastik sol kalp sendromundan kaybettim sizin sebep neydi çok geçmiş olsun :KK43:

Hipoplastik sol kalp sendromundan kaybettim sizin sebep neydi çok geçmiş olsun :KK43:
Çok zor gerçekten sizi çok iyi anlıyorum Bizim sebep yokken birden kalbi durmuş ve vucudu ödem tutmuş fark etmediğimiz için.. Sorun olarak kan pıhtılaşması çıktı bende. Diğer testler temiz ama ben sezaryen olmadım normal düşük oldu

Çok zor gerçekten sizi çok iyi anlıyorum Bizim sebep yokken birden kalbi durmuş ve vucudu ödem tutmuş fark etmediğimiz için.. Sorun olarak kan pıhtılaşması çıktı bende. Diğer testler temiz ama ben sezaryen olmadım normal düşük oldu
pıhtılaşma için şimdi önceden tedaviye başlanırsa hiç sorunsuz geçer inşallah :dua: insan çok korkuyor. Çok isterdim ilk hamileliğimdeki gibi içim sevinç dolu olsun hiç korkum olmasın isterdim ama bu yaşanılanlardan sonra çok zor. Hamilelik nasip olursa umut bağlamaya bağlamaya atlatmaya çalışıcam hamileliği ben sanırım :)

pıhtılaşma için şimdi önceden tedaviye başlanırsa hiç sorunsuz geçer inşallah :dua: insan çok korkuyor. Çok isterdim ilk hamileliğimdeki gibi içim sevinç dolu olsun hiç korkum olmasın isterdim ama bu yaşanılanlardan sonra çok zor. Hamilelik nasip olursa umut bağlamaya bağlamaya atlatmaya çalışıcam hamileliği ben sanırım :)
Bende oyle aldığım pembe şeyler elimde kaldı çok zor gerçekten şimdi yine hep birşe olacak korkusu çok zor. Benim bundan once bide sürpriz hamilelik olmuştu haberim bile yoktu. Oğlum daha çok küçüktü istemeden oldu ve direk düştü bebek görünmeden. Çok aşırı üzülmedim. Yani üzülmemişim.şimdi koskaca bebeğimi kaybedince anladım. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah

Son düzenleme:
Bat 8 Mart.Henuz Şubat reglimi olmadım.(10 Şubat)Yasim 37.Bir haftadır TSH ve folik asit içiyorum.Henuz hic deneme yapmadık Şubat reglisinden sonra.Lavi beni de ekleyebilir misiniz?Teşekkürler.

X