- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
HarikaSonuç çıktı kızlar 112.65 nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HarikaSonuç çıktı kızlar 112.65 nasıl sizce
Insallah güzel bir sekilde artar degerin ilaclarini aksatma kan sulandirici igne bende kullaniyorumKızlar ben de bir soru sorayım. İlk test 55 di bugün 98 olmuş. doktorum aradı. Değer yükselmiş dedi 98 de iyi ama biraz daha yükselse daha iyiydi benim için dedi. Pazartesi tekrar test istedi. Bir de kan sulandırıcı kullanıyordum. Ama onun üstüne her gün kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım bebek 2-3 aylık olana kadar dedi. Biraz kafama takıldı açıkçası.
İnşallah öyle olur. Aynı zamanda coraspin de kullanıyor musunuz acaba?Insallah güzel bir sekilde artar degerin ilaclarini aksatma kan sulandirici igne bende kullaniyorum
Merhaba, Ali Bey'de ne kadar mal ettiniz tedavinizi.Ben Profesör Doktor Ali Rüştü Ergür de yaptırdım. 6 Martta transferim gerçekleşti. Sonucum henüz belli değil ama çok memnunum. Gerçekten memnunum hiç üzülmediler Çok seviyorum doktorumu..
Kesinlikle cok erken tekrar yaparsiniz 3 4 gun sonra kanda baksaniz o zaman kesin olur insallah tutunur bebisinzz:)6 Mart transfer tarihim. Bu gün öğlen dayanamadım yaptım tam 6. Günüm. Negatif çıktı. Çok mutsuzum.. doktorumu aradık sevgi çok erken tabi ki çıkmaz idrarda varsa da dedi ama ne bileyim işte
Salı günü kan testi vereceğim. Herkes yapınca bi heves ettim ama dersimi aldım vallahi erken test çok yanlış üzgünümKesinlikle cok erken tekrar yaparsiniz 3 4 gun sonra kanda baksaniz o zaman kesin olur insallah tutunur bebisinzz:)
Teşekkür ederim inşallahÇok güzel tebrik ederim canim inşallah hersey yolunda gider
Kesinlikle kimse erken yapmamaya calissin uzulmeylm bosuna:)Salı günü kan testi vereceğim. Herkes yapınca bi heves ettim ama dersimi aldım vallahi erken test çok yanlış üzgünüm
Ah canım ama gerçekten de çok erken yapmışsın. Kaldı ki çoğu insanda idrar testi kanda pozitif olsa bile çıkmayabilir.. Az daha dayan ben senin de güzel haberlerini paylaşacağım...Salı günü kan testi vereceğim. Herkes yapınca bi heves ettim ama dersimi aldım vallahi erken test çok yanlış üzgünüm
Çıkmaz şu an çok erken kan bile erken olabilir6 Mart transfer tarihim. Bu gün öğlen dayanamadım yaptım tam 6. Günüm. Negatif çıktı. Çok mutsuzum.. doktorumu aradık sevgi çok erken tabi ki çıkmaz idrarda varsa da dedi ama ne bileyim işte
Teşekkür ederim geldim evime çok şükür sıkıntı yok yaş genc ama yumurta azligigi var 2 tane toplandı inşallah tutarALLAH yardimcin olsun coo guzel gecsin insallahh
Insallah ikisi de bebis olsunTeşekkür ederim geldim evime çok şükür sıkıntı yok yaş genc ama yumurta azligigi var 2 tane toplandı inşallah tutar
Neden canim kacinci gununuz?Allah guldursun sevincten aglatsin insallah test gunuKizlar benim sinir sistemim cok bozuk surekli agliyorum ya bir sey olur mu korkuyorum da durduramiyorum aglamami
Pzt oldu transfer sebepsiz aglamak geliyor kotu etkiler miNeden canim kacinci gununuz?Allah guldursun sevincten aglatsin insallah test gunu
İnşallah güzel haberler alırısnız. Bebeğiniz sizinledir. Ben de arayış içindeyim tüp bebek için dr aryıorum. Okuyorum izliyorum. Bütçe de kısıtlı olunca çok araştırdım sanırım. Ali Rüştü Ergür Prf. fiayarlyı nasıl canım muayene ve tüp bebek ne kadar ödedin senBen Profesör Doktor Ali Rüştü Ergür de yaptırdım. 6 Martta transferim gerçekleşti. Sonucum henüz belli değil ama çok memnunum. Gerçekten memnunum hiç üzülmediler Çok seviyorum doktorumu..
Etkilemez insallah da olumsuz dusunmeyin bebisiniz sizinle insallah hep boyle dusunun bir de eglenceli birseyler yapin ne icinizden geliyorsa vakit cabuk gecmesi icinPzt oldu transfer sebepsiz aglamak geliyor kotu etkiler mi
Kizlar benim sinir sistemim cok bozuk surekli agliyorum ya bir sey olur mu korkuyorum da durduramiyorum aglamami
Benimde ilki olumsuz oldu ikinci neler yapti doktorunuz yada neler uygulayacakÜmrb kızlar bende 17 18 gibi transfer olacağım yarın kontrolüm var ikinci tüp bebek denemesi RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın İNŞAALLAH