- 24 Aralık 2014
- 641
- 1.728
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm harikaa hamilesin gozun aydinKızlarr pazar şekeriniz geldii
Eki Görüntüle 2811364
Darısı sana kuzummm herkese inşallahhCanimm harikaa hamilesin gozun aydin
Amiin inşallah caniimÇok tebrikler canım, darısı keseyi görmeye kalp atışını duymaya inşallah
Allah’ım ne güzel bir manzara bu tebrikler canım
İnşallah sağlıkla devam eder canım ağzına diline sağlıkTebrikler çizgiler çok net sağlıkla kucağınıza alın
Aminn cok tesekkur ederim bakicaz zaman ne gosterecek dunden beri toparlanmaya calisiyoz cok umutlanmistikCanım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim gerçekten herşeyin zamanını ayarlıyor. Dualarım seninle. Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
7 nisan test günüm.senin de hayırlısı olsun inşallahHayirli olsun insallahtest gunu ne zaman benm de dun tansferm oldu
Amin benim de 7 nisan 5 inde yapacagim ama,)insallah guzel haber aliriz7 nisan test günüm.senin de hayırlısı olsun inşallah
Hepimiz güzel haberleri alalim
Tahmin edebiliyorum yaşadıklarını. Ama hiç bir zaman rabbimden ümidini kesme. Nasıl ki güneş vaktinden önce doğmuyorsa evladının da vakti var.Aminn cok tesekkur ederim bakicaz zaman ne gosterecek dunden beri toparlanmaya calisiyoz cok umutlanmistik
Benim test günüm çok mu geç acabaAmin benim de 7 nisan 5 inde yapacagim ama,)insallah guzel haber aliriz
Insallah hayirli haberler ben de cuma oldumMerhaba kızlar Ben dün transfer oldum beşinci gün embriyosu. Test tarihim 7 nisan. Bana şans dileyiiin
Evet bence gec :s transferden sonra 10 gun gecince kanda cikar dusuncem buBenim test günüm çok mu geç acaba
24unde transfer oldum 6 Nisan dedi
Baya 13 gün bekliyorum ben bu gidişleEvet bence gec :s transferden sonra 10 gun gecince kanda cikar dusuncem bu
Benim de 12 gun sonra vermis yani gec bence pztsi 5 nisan yaparm:)Baya 13 gün bekliyorum ben bu gidişle
Maşallah,Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallahKızlarr pazar şekeriniz geldii
Eki Görüntüle 2811364
İnşallahAmin benim de 7 nisan 5 inde yapacagim ama,)insallah guzel haber aliriz
BeeeenKızlar bugün transferimin 4.gunu bir şeyim yokken bu sabah çok afedersiniz ishal ile uyandım şimdi de guruldamalar ilk günden beri farklı bir şeyde yemedim. Transferden sonra ishal olan var mı?