Sabah öğle akşam üç tane alıyorumSonraki akintisi da fena :)fitil iyi bence gunde bir kez gece aliom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah öğle akşam üç tane alıyorumSonraki akintisi da fena :)fitil iyi bence gunde bir kez gece aliom
Iyimis bayaSabah öğle akşam üç tane alıyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun. Rabbim gerçekten herşeyin zamanını ayarlıyor. Dualarım seninle. Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKizlar benim sonucum bugun cikti kan da malewef negatif herkezin sansi bol olsun umarim negatifi goren son kisi olurum aranizda herkez pozitif gorsun
Benimde bugün 5 günüm bencede regli olacakmışım gibi agri var 3 tup bebeğim kötü düşünmek istemiyorum rabbim büyük bu mübarek günde insallah yüzümüz guler5. Gün benimde ağrım var işte sanki adet olucakmışım gibi. O yüzden korkmaya başladım tutmadı gibi düşünmeye başladım. kaçıncı gün embriyosu senin
Amin insallah guzel dusunun guzel olcakBenimde bugün 5 günüm bencede regli olacakmışım gibi agri var 3 tup bebeğim kötü düşünmek istemiyorum rabbim büyük bu mübarek günde insallah yüzümüz guler
O ağrılar aslında gebelikten yada olmamktan değilde kullanılan ilaçlardan bana kokular bile kötü geliyor şuan iştahsızlık var ama transfer bile olmadımAllah'ın izniyle ol dedi mi oluyor serbest bırakmak çok önemli stresten uzak tut kendini dua et film izle günlük yasantina bakBenimde bugün 5 günüm bencede regli olacakmışım gibi agri var 3 tup bebeğim kötü düşünmek istemiyorum rabbim büyük bu mübarek günde insallah yüzümüz guler
Baslamis bulantilarin demekki Allah yardimcin olsun insallah canm kolay degil ama geçecekKızlar benim 2 gündür fena bulantim var sizlerde varmı . Pek biseyde yiyemiyom
Bugune kadar iyiydim bugün biraz stres yaptım ama kendimi topliycam hemen abdest alıp namaz kılacak oturduğum yerden Allah'm buyukO ağrılar aslında gebelikten yada olmamktan değilde kullanılan ilaçlardan bana kokular bile kötü geliyor şuan iştahsızlık var ama transfer bile olmadımAllah'ın izniyle ol dedi mi oluyor serbest bırakmak çok önemli stresten uzak tut kendini dua et film izle günlük yasantina bak
Transferimin 2. Gun gecesi hem bas agrisi hem bulanti benide vurmustu yatip kalkinca duzeldi cok gecmis olsnBen çok kötü gece geçirdim. Migren fena vurdu ilk gün diye ağrı kesici de almak istemedim ama sabah çok zor oldu. İlaçlarımda az ama kötü bir geceydi.
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun zor bir gece olduTransferimin 2. Gun gecesi hem bas agrisi hem bulanti benide vurmustu yatip kalkinca duzeldi cok gecmis olsn
Aynı aksiyonu ben de yaşadım iyi bilirim stresini hehehheBu sabah test yapim dedm aksiyon olsun şansım test bozuk çıktı
Amin inşallahKizlar merhaba benim bugün 5 günüm transferden sonra tabi transfer günüde sayarsak sabah öğle akşam 2 ser kere progestan fitil öğlen kalmadan progestan estrofem falan içiyorum onların yat etkisi galiba bugün sabah cok şiddetli karin ağrısı ile uyandım bu mübarek gun yuzu hürmetine insallah Rabbım kulaklarımızı boş bırakmaz Hz Zerkerriya peygamberin duasını boş birakmayan Rabbım nasil olsa Yakup Peygamberi nasip ettiyse bizimde kucaklarimizi boş bırakmaz inşALLAH
Şimdi aldım ilaçlar prolutex monodox pruloton prednol sanki ilk kez kullanicam hepsi yabancı geldi ilaçların birtek monodox u hatırlıyorum şuan sizde başka ilaçlar var mı ilk tedavide kan sulandiriici kullandım bu Dr vermedi gerek yok dediSabah öğle akşam üç tane alıyorum
Pruluton haric aynilari kullandm coraspin bi deŞimdi aldım ilaçlar prolutex monodox pruloton prednol sanki ilk kez kullanicam hepsi yabancı geldi ilaçların birtek monodox u hatırlıyorum şuan sizde başka ilaçlar var mı ilk tedavide kan sulandiriici kullandım bu Dr vermedi gerek yok dedi
Nasil aspirin tarzi birsey demi vermedi?Pruluton haric aynilari kullandm coraspin bi de
Coraspirin etrofrm devam zaten ama fitil felanda vermediPruluton haric aynilari kullandm coraspin bi de
Coraspirin etrofrm devam zaten ama fitil felanda vermedi
[/QUOTE ben de igne kullanmadm kan sulandirici sadece coraspin pihtilasma olmadigi icin gerek görmemiştir
Yok elimdekilerin hepsi bu dondurulmuş deniyorum ya bu sefer farklılaşmış ilaçlar sanki yada ben unututtum önceki ilaçlarıNasil aspirin tarzi birsey demi vermedi?
Insallahhh canimmAmin insallah guzel dusunun guzel olcak