- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Kuzum uzulme en kisa zamanda hayirli haberini verirsin insallah burdan bizlereBende pozitif haber vermeyi çok isterdim kızlar malesef olmadı. Sonucum negatif Hayırlısı buymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum uzulme en kisa zamanda hayirli haberini verirsin insallah burdan bizlereBende pozitif haber vermeyi çok isterdim kızlar malesef olmadı. Sonucum negatif Hayırlısı buymuş
Kesinlikle hayırlısı neyse o olsun. Sakın çok üzme kendini.. Pes etme ve devam et. Sonra yeniden başla ve bize güzel haberlerini ver...Bende pozitif haber vermeyi çok isterdim kızlar malesef olmadı. Sonucum negatif Hayırlısı buymuş
Gülşencim Allah söyletti inşallah ben sonucumu henüz öğrenmedim. Selinos için yazmıştımHayrli olsun tatlimmm
@
şeymacım çok sevindim rabbim sağlıklı şekilde ilerletsin . Mordeno,Selinos ve Nur ve pozitif alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Ben negatif sonuç aldım benım için dua ederseniz sevinirimÇok şükür toparlandım. Rica etsem Transferden önce ve sonra kullandığınız tüm ilaçları yazabilir misinz buraya müsait olunca.. . Bir de rahim çizdiren varsa da yazarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 2808376 Kızlarrrrrrrrr heyecandan ölücemmmm bugün 6. Günüm erken gebelik testi aldım. Böyle çıktı ne yağıcağımı şaşırdım. İlk size yazmak istedim. Pozitif mi şimdi elim ayağım titriyor. 3 yıllık hasretim biticek mi ağlamaktan içim çıktı
Kızlar sabah dayanamadım yine test yaptım 2 çizgi çıktı gidip hemen kandan baktırdım sonuç pozitif ve hamileyimmm şuan o kadar mutluyum ki cuma günü tekrar gideceğim artışa bakacaklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin negatif olanlarda üzülmesin mücadeleye devam Rabbim kalbinize göre verecektir bizler özel anneleri
Kızlar tebrik ederim maşallah çok güzel pozitif haberler verdiniz inşallah sağlıkla ilerler rabbim isteyen herkes e de nasip etsinKizlar 193 ciktii sonucummm mutluluktan agliyorum suan sevincimi yasiyorum ogrendigimden beri ilk defa rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah hepinize dua ediyorum suan
Canım rabbim çok bekletmeden inşallah nasip etsin maddi manevi güç versin tekrar deneyip bebeğine kavuşursun inşallahBende pozitif haber vermeyi çok isterdim kızlar malesef olmadı. Sonucum negatif Hayırlısı buymuş
Transfer öncesi ilaçlarım => Estrofem ilk 5 gün günde 3 sonra 6 gün sabah 2 akşam 2@
şeymacım çok sevindim rabbim sağlıklı şekilde ilerletsin . Mordeno,Selinos ve Nur ve pozitif alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Ben negatif sonuç aldım benım için dua ederseniz sevinirimÇok şükür toparlandım. Rica etsem Transferden önce ve sonra kullandığınız tüm ilaçları yazabilir misinz buraya müsait olunca.. . Bir de rahim çizdiren varsa da yazarsanız sevinirim.
Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim yardımcın olsun. Herşey rabbimden. İnşallah bir dahaki denemen de güzel sonuçlar alırsın dualarımdasınBende pozitif haber vermeyi çok isterdim kızlar malesef olmadı. Sonucum negatif Hayırlısı buymuş
HahahahGülşencim Allah söyletti inşallah ben sonucumu henüz öğrenmedim. Selinos için yazmıştım
Gülşen GÜLERBilgilerinizi yazın ekliyim.
Oh çok şükür rahatla artık biraz bence ikiz seninKizlar 193 ciktii sonucummm mutluluktan agliyorum suan sevincimi yasiyorum ogrendigimden beri ilk defa rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah hepinize dua ediyorum suan
Yok canım daha vermedim ben cuma istedi hemşireler kan sonucunu ben dayanmaya çalışıyorum ama yarın akşam vereceğim artık inş olumlu olurKan testi verdin mi canım. Dün senin de idrarda çıkmış ya ? Verdiysen sonucun kaç çıktı
Şimdilik dayaniyorum . sonra netleşsin , bir içim rahat etsin, alicam
Ohss oluyor olabilirsin canım, doktorunu araKızlar msj görmediniz mi ya lütfen biri bişi desin Rahmim çok şişti geceden bu yana şişlik yok bu normal mi korkuyorum olmalı mı
Aradım cnm fitilde kaynaklanıyormuş
Ohss oluyor olabilirsin canım, doktorunu ara
Hayirli olsunKizlar 193 ciktii sonucummm mutluluktan agliyorum suan sevincimi yasiyorum ogrendigimden beri ilk defa rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah hepinize dua ediyorum suan