- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Bekloyoruz hayirli guzel sonuclariniiKizlar verdim kan 1saate cikicak dualarinizi eksik etmeyin korkiyorum yukselmemistir diye.. dokunsaniz aglayacagim o durumdayim neden anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekloyoruz hayirli guzel sonuclariniiKizlar verdim kan 1saate cikicak dualarinizi eksik etmeyin korkiyorum yukselmemistir diye.. dokunsaniz aglayacagim o durumdayim neden anlamadim
İnşallah caniimBekloyoruz hayirli guzel sonuclarinii
Mutluluktan aglayabilirsin izin veriyoruzYa kizlar yazdiklariniz o kadar iyi geldi ki ama daha da duygusallaştim suan okuyunca inşallahh guzel haberler vericem MorDeno Nurumnr sentimento35
Canım sakın üzme yıpratma kendini vazgeçmek yok eninde sonunda olacak Rabbim gönlüne göre verecektirBende pozitif haber vermeyi çok isterdim kızlar malesef olmadı. Sonucum negatif Hayırlısı buymuş
Multivitamin olarak ne kullanıyorsun canım?Tesekkur ederim canim darisi en kisa zamanda başina inşallahh ben transferden sonra adetin 4.gunu baslayip gunde 2 estrofem kullandim daha sonra transferde 1hafta kala gunde 3 e cikti 1hafta kala gunde 3progestan 200mg fitilde verdiler. Transfer sonrasi suan kullandiklarin estrofem gunde 3+ progestan fitil gunde 3+ coraspirin gunde 1+ prednol gunde 1+ enox gunde 1+ folik asit multivitamin+ progestan igne gunde 1
Ayyy burdan hissettim sevincini saglikla kucagina almak nasip olsun SelincimKizlar 193 ciktii sonucummm mutluluktan agliyorum suan sevincimi yasiyorum ogrendigimden beri ilk defa rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah hepinize dua ediyorum suan
Oh çok şükür ağla işte şimdi sevinçten sabah kadar kuzummKizlar 193 ciktii sonucummm mutluluktan agliyorum suan sevincimi yasiyorum ogrendigimden beri ilk defa rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah hepinize dua ediyorum suan
Orzax ocean mummyMultivitamin olarak ne kullanıyorsun canım?
Yaa süper sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahKizlar 193 ciktii sonucummm mutluluktan agliyorum suan sevincimi yasiyorum ogrendigimden beri ilk defa rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah hepinize dua ediyorum suan
Beni de eklermisiniz rica etsem acaba
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 3ab-2bc Transfer tarihi 11 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4ab-3ab ? Selinos 1. deneme / Kayseri Acıbadem 5. gün embriyosu Transfer tarihi 17 Mart Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc ? Luthientr The best demede mellovin Arestifah Mart sonu gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç Adanaaz01 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. Sonuç 12 Mart Yenidelhi Transfer tarihi 4 Mart ogrtmn33
Hayrli olsun tatlimmmYaa süper sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
Kan testi verdin mi canım. Dün senin de idrarda çıkmış ya ? Verdiysen sonucun kaç çıktıEvet dün benimde böyle çıkmıştı kan sonucunda güzel çıkar inş hayırlı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallahKizlar 193 ciktii sonucummm mutluluktan agliyorum suan sevincimi yasiyorum ogrendigimden beri ilk defa rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah hepinize dua ediyorum suan
Bilgilerinizi yazın ekliyim.Beni de eklermisiniz rica etsem acaba
Orzax ocean mummy
TabikiGebelikte de kullanılıyor mu
ALLAH saglikla kucagina almayi nasio etsin cok guzel cikmisTabiki