- 15 Mart 2021
- 461
- 782
- 27
Aynen canım ya bende çok mutlu oldum ikimizinde aynı gün oldu ne güzelAynı günde öğrendik çok şükür Rabbime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ya bende çok mutlu oldum ikimizinde aynı gün oldu ne güzelAynı günde öğrendik çok şükür Rabbime
Hem de nasillSagol canım benim vallahi çok güzel oluyor böyle güzel haberler geldikçe
Allah razı olsun inşaallah bende güzel haberle gelirim cumartesi bakıcaz bakalımBenim en başından beri öyle canım hep karnım ağrıdı sanki adet olacakmışım gibi. Hala da ağrıyor. Bence normal bir şey korkma yalnız değilsin
Amin Çok şükür Rabbimize hiç zaman kaybetme kan testini yaptırda değerlerini öğrenelim sen de rahat et biz deÇok sevindim canım bende dayanamadım erken gebelik testi aldım. Pozitifi gördüm yarın kan vericem çok heyecanlıyım. Şükürler olsun bu anı yaşadığımız için. rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin
Maşallah maşallah
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 11 Mart POZİTİF gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. POZİTİF Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF catpersoncatlover 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Kelebekbu 5. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 2 embriyo bb Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Yenidelhi 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF Sukuduk 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 3 Mart POZİTİF The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart YILMAK YOK Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart Edanmmm 1. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF bebeqimyoldamrc 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK Rananinannesi 2.deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart POZİTİF KAYRAMMMM 2. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF BMerveee 2. deneme / Diyarbakır 5. gün embriyosu 2 embriyo aa Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF sevgiizeynep 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart YILMAK YOK Ecem Kelebek 2. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF mellovin 1. deneme / Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 9 Mart YILMAK YOK seher bozkurt3 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart YILMAK YOK cdkro 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo 3aa-3b Transfer yapıldı. 9 Mart YILMAK YOK ozi140 4. deneme / Acıbadem Altunizade 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 9 Mart POZİTİF Melissss_9394 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF ıro_123 2. deneme 3. gün embriyosu 3 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart YILMAK YOK Htckbr89 3. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart YILMAK YOK teacher16 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 10 Mart POZİTİF aylinnaylinn 1. deneme/ Tavmergen 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 13 Mart YILMAK YOK cimcimeecimcime 5. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 5aa Transfer yapıldı. 16 Mart Sonuç 25 Mart Selinos 1. deneme / Acıbadem Kayseri 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 17 Mart POZİTİF Nurumnr 1. deneme / Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo 4bc Transfer yapıldı. 18 Mart POZİTİF dleksk 1. deneme/ Medicana İst. 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 16 Mart* Sonuç 27 Mart ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 18 Mart Sonuç 28 Mart demede 5. deneme / Bahçeci Diyarbakır 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 18 Mart idrar pozitif mcaslan 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 19 Mart Sonuç 28 Mart sonradanizmirli 1.deneme / Tavmergen 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 15 Mart Sonuç 29 Mart Hifa27 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 18 Mart Sonuç 30 Mart seyma kaynak 1. deneme / Ankara Gürgan 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 18 Mart POZİTİF ramrod 2. deneme 6. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 22 Mart Sonuç 31 Mart _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5.gün embriyosu2 embriyo 4ab-3ab Transfer yapıldı. 22 Mart Sonuç 31 Mart Obayram 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer tarihi 26 Mart mayamaya11 1.deneme / yurtdışı 5. gün embriyosu 1-2 embriyo Transfer yapıldı. 23 Mart Sonuç 1 Nisan Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 2 embriyo 4bc- 3bc Transfer tarihi 26 Mart Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo Rahim dinlendirmede Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer İPTAL- Devam YILMAK YOK
Hem de nasill
Teşekkürler canım benim gerçekten çok güzel birgün devamı gelsin pozitiflerinay cok sevindim ne guzel bir gunhayirli olsun canim
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin canım benim Rabbim hepimize nasip etsin İnşaallahHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yarın sabah erkenden gidicem inşallahAmin Çok şükür Rabbimize hiç zaman kaybetme kan testini yaptırda değerlerini öğrenelim sen de rahat et biz de
Cikar cnm belki kacinci gunay ne güzel olmus bugun buralar hepinzii tebrik ediyorum kizlar Ben de bugunun ugruna yapsam mi belki cikar
Hayirli haberler insallah bekliyoruzNurumnr hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2808376 Kızlarrrrrrrrr heyecandan ölücemmmm bugün 6. Günüm erken gebelik testi aldım. Böyle çıktı ne yağıcağımı şaşırdım. İlk size yazmak istedim. Pozitif mi şimdi elim ayağım titriyor. 3 yıllık hasretim biticek mi ağlamaktan içim çıktı
[/QUO
Hadi hayirli olsun.insallah sorunsuz devam eder offf aklimi celiyorsun uarin benimde 6.gunum bende mi yapsam acaba
Tabikide. Kaçıncı deneme, merkez ismi, kaçıncı gün embriyosu kaç adet biliyorsanız kalitesi, transfer tarihiniz, sonuç belirtirseniz ben listeye ekliyorumBende eklemek istiyorum buraya kendimi nasıl yapacağım
Belirtilerin varmiydi nelerdiAminnn inşallah ben ki test yapmıycam dedim burda ki kızlar hep yapıyo sende yap dedim kendime. Güya sabah ekmek almaya gitmiştim eczaneden test aldım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benimkide kiziyo eger sonucu bensiz ogrenirsen cok bozulurum dedi simdi kiyamiyorum ona bizim kadar onlarinda hakki bu heycani yasamakAynı gün transfer olduk biz umut oldun eşim yemin ettirdi ilk transfer de dinlemedim diye gidip alacam yeminden korkuyorum ne hale düştüm ya