- 18 Mart 2013
- 621
- 1.047
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın ne güzel bol pozitifli hafta olduAminnn allahım olmayan herkese versin rabbim yarın inşallah idrara çıkmışsa kana da çıkar DİE düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın ne güzel bol pozitifli hafta olduAminnn allahım olmayan herkese versin rabbim yarın inşallah idrara çıkmışsa kana da çıkar DİE düşünüyorum.
Cikar tabikide canim kana gecmeden idrara gecmez zaten ama seni anliyorum insan kanda cikacagina inanamiyorAminnn allahım olmayan herkese versin rabbim yarın inşallah idrara çıkmışsa kana da çıkar DİE düşünüyorum.
Aynen sanki kanda çıkmayacak gibi geliyor şimdi de allahımmm çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese nasip etsinCikar tabikide canim kana gecmeden idrara gecmez zaten ama seni anliyorum insan kanda cikacagina inanamiyor
Cok haklisin caniim o kadar zaman insan olmayinca algilayamiyor inanamiyor yarin bekliyoruz kan sonucunuuAynen sanki kanda çıkmayacak gibi geliyor şimdi de allahımmm çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynı gün transfer olduk biz umut oldun eşim yemin ettirdi ilk transfer de dinlemedim diye gidip alacam yeminden korkuyorum ne hale düştüm yaAminnn inşallah ben ki test yapmıycam dedim burda ki kızlar hep yapıyo sende yap dedim kendime. Güya sabah ekmek almaya gitmiştim eczaneden test aldım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Dr konuştum bu meret fitil bağırsakları gevşetiyormuş hareketlilik çoğalıyormuş korkma dedi de rahatladım birazNasıl bir şişlik vardı canım anlamadım gaz olabilir mi yada bağırsaklarından kaynaklı olmuş olabilir tuvalete gidince geçmiş olabilir
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kan değerin ne kadar çıktı canımKızlar sabah dayanamadım yine test yaptım 2 çizgi çıktı gidip hemen kandan baktırdım sonuç pozitif ve hamileyimmm şuan o kadar mutluyum ki cuma günü tekrar gideceğim artışa bakacaklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin negatif olanlarda üzülmesin mücadeleye devam Rabbim kalbinize göre verecektir bizler özel anneleri
Aynı gün transfer olduk biz umut oldun eşim yemin ettirdi ilk transfer de dinlemedim diye gidip alacam yeminden korkuyorum ne hale düştüm ya
Çok sevindim canım bende dayanamadım erken gebelik testi aldım. Pozitifi gördüm yarın kan vericem çok heyecanlıyım. Şükürler olsun bu anı yaşadığımız için. rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsinKızlar sabah dayanamadım yine test yaptım 2 çizgi çıktı gidip hemen kandan baktırdım sonuç pozitif ve hamileyimmm şuan o kadar mutluyum ki cuma günü tekrar gideceğim artışa bakacaklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin negatif olanlarda üzülmesin mücadeleye devam Rabbim kalbinize göre verecektir bizler özel anneleri
Gozunaydin caniim ne guzel bu hafta pozitifler peşpeşe geldii rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallahhhKızlar sabah dayanamadım yine test yaptım 2 çizgi çıktı gidip hemen kandan baktırdım sonuç pozitif ve hamileyimmm şuan o kadar mutluyum ki cuma günü tekrar gideceğim artışa bakacaklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin negatif olanlarda üzülmesin mücadeleye devam Rabbim kalbinize göre verecektir bizler özel anneleri
Hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsinKızlar sabah dayanamadım yine test yaptım 2 çizgi çıktı gidip hemen kandan baktırdım sonuç pozitif ve hamileyimmm şuan o kadar mutluyum ki cuma günü tekrar gideceğim artışa bakacaklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin negatif olanlarda üzülmesin mücadeleye devam Rabbim kalbinize göre verecektir bizler özel anneleri
Aynı günde öğrendik çok şükür RabbimeEki Görüntüle 2808376 Kızlarrrrrrrrr heyecandan ölücemmmm bugün 6. Günüm erken gebelik testi aldım. Böyle çıktı ne yağıcağımı şaşırdım. İlk size yazmak istedim. Pozitif mi şimdi elim ayağım titriyor. 3 yıllık hasretim biticek mi ağlamaktan içim çıktı
Amin Sagol canım benim 6. Gün 32.05 çıktı canımHayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kan değerin ne kadar çıktı canım
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin
Sagol canım benim vallahi çok güzel oluyor böyle güzel haberler geldikçeGozunaydin caniim ne guzel bu hafta pozitifler peşpeşe geldii rabbim kucagina almayi nasip etsin inşallahhh
ay cok sevindim ne guzel bir gunhayirli olsun canimKızlar sabah dayanamadım yine test yaptım 2 çizgi çıktı gidip hemen kandan baktırdım sonuç pozitif ve hamileyimmm şuan o kadar mutluyum ki cuma günü tekrar gideceğim artışa bakacaklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin negatif olanlarda üzülmesin mücadeleye devam Rabbim kalbinize göre verecektir bizler özel anneleri
Yok mu arttiran test yapsinKızlar maşallah maşallah Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bugün ne güzel bir gün oldu böyle üst üste haber aldık. Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar sabah dayanamadım yine test yaptım 2 çizgi çıktı gidip hemen kandan baktırdım sonuç pozitif ve hamileyimmm şuan o kadar mutluyum ki cuma günü tekrar gideceğim artışa bakacaklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin negatif olanlarda üzülmesin mücadeleye devam Rabbim kalbinize göre verecektir bizler özel anneleri