- 18 Mart 2013
- 621
- 1.047
Pazartesi gideceğim bende heyecan dorukta. Karından mı baktı doktor vajinal mi canım7 Nisan'da amin inşallah. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. Sen ne zaman gideceksin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi gideceğim bende heyecan dorukta. Karından mı baktı doktor vajinal mi canım7 Nisan'da amin inşallah. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. Sen ne zaman gideceksin?
Vajinal baktı canım senin de az kalmış. Görünce bize de at annesiPazartesi gideceğim bende heyecan dorukta. Karından mı baktı doktor vajinal mi canım
Hadi inşallah güzel haberlerini almak nasip olur canım Allah rast getirsinKızlar merhabalar bende donmuş transfer olucam bu ay 2. Reglimi olmayı bekliyordum bugün oldum ve bismillah diyip başladık Rabbim hepimize tez vakitte bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla
Tamam atarım tabi canım günleri sayıyorum geçmek bilmiyor. Bende sen gibi hep düşünürdüm acaba anne olabilecek miyim benim bir bebeğim olsa acaba nasıl olurdu kime benzerdi ben onunla neler yapardım nasıl yetiştirirdim ne oyunlar oynardım en iyi arkadaşım olurdu diye hep düşünürdüm. Rabbim annelik duygusunu hepimize yaşatsın inşallah isteyen herkese en hayırlı evlatları nasip etsin.Vajinal baktı canım senin de az kalmış. Görünce bize de at annesi
Nasıl bir şişlik vardı canım anlamadım gaz olabilir mi yada bağırsaklarından kaynaklı olmuş olabilir tuvalete gidince geçmiş olabilirKızlar msj görmediniz mi ya lütfen biri bişi desin Rahmim çok şişti geceden bu yana şişlik yok bu normal mi korkuyorum olmalı mı
Evet kesinlikle bende bu şekilde duydum ama bende yanlızca tüpler tikaliydi. Sonrasında yeni mı tüp bebek deniyorsunuz yoksa çocuk sahibi oldunuz mu.Benim hidroselpinksdi iki tüpümde alındı 24 yaşındaydım doktor alınmazsa tüp bebekle başarı şansını etkiler embriyonun tutunmasını engelleyebilir dedi.
Canım ohss diye bişi oluyor hemen Dr a sor bence. Benim de şişti karnım ama gaz idi...Kızlar msj görmediniz mi ya lütfen biri bişi desin Rahmim çok şişti geceden bu yana şişlik yok bu normal mi korkuyorum olmalı mı
Kızlar, bebisler yerlerine yerleştikten sonra neler yaptınız, ben hareket etmeye bile korkuyorum hiç ev işi yapmıyorum. Nevresim takımlarını değiştireyim dedim biraz önce baktım rahimde hareketlenme var hemen bıraktım. Siz neler yapıyorsunuz korkuyorum bisey olacak diye.Insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz
Bende 4.gun yani dun test yapmistim dayanamayip bisey cikmadi ama bugun hafif leke geldi kasik agrisi var erken test yapmamamak gerekiyor cumartesi inşallah
Aynen ben de öyle oldum çıkmaz zaten diyip yine de yaptım.Testi daha yaparken keske yapmasaydim diyorum ama is isten geciyo malesef nefsimize yenik dusuyoruz
İnşallah bazen idrara geç karışabiliyor en net belirleyici kan kendinizi üzme stres de yapma yarın inşallah kanda pozitifi görürsün inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim tek çizgi malesef tekrar yaptım şimdi yarın belki bir mucize olur kanda çıkar
İnşallah insan ister istemez üzülüyor ama önce silik çıkıp sonra hiç çıkmaması düşündürücüİnşallah bazen idrara geç karışabiliyor en net belirleyici kan kendinizi üzme stres de yapma yarın inşallah kanda pozitifi görürsün inşallah
Maşallah bu sefer gayet belirgin.Ben bu sabah da test yaptım dün e göre daha belirgin çıktı sanki dün zor görüyordum şimdi daha kolay görebiliyorum inşallah yerini sağlamlaştırıyordur yavrum. Bugün transfer sonrası 6. Gün
Canim uzan dinlen dikkat et insallah gecer gecmezse dr a danis adet agrisi gibi olan nirmal diye biliyorum ilk zamanlarKızlar ben bugün 5+4 oldum inşaallah. İki gündür karın ağrısı bel ağrısı falan yoktu hiç sadece ara ara hafif gerilmeler oluyodu kasıklarımda. Bugün adet ağrısı gibi bi ağrı var bir iki saattir. Kan gelcek diye korkuyorum evham mı yaptım yoksa bu ağrılar gelip gidiyor mu böyle tecrübe edeniniz var mı
Evet canım doktor da normal diyecek kesin ama iki gündür hiç olmayıp ta şimdi başlayınca korktum. Daha keseyi bile görmedik.Canim uzan dinlen dikkat et insallah gecer gecmezse dr a danis adet agrisi gibi olan nirmal diye biliyorum ilk zamanlar
Normal bence cnm hic telas yapma ne zaman keseye gideceksnnEvet canım doktor da normal diyecek kesin ama iki gündür hiç olmayıp ta şimdi başlayınca korktum. Daha keseyi bile görmedik.
Cumartesi gidicez inşaallah bir mani çıkmazsaNormal bence cnm hic telas yapma ne zaman keseye gideceksnn