- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Gerçekte korku umit arasindayiz insallah umutlarimiz bosa cikmasin hicbirimizinİnşallah hepimiz için güzel hayırlı haberler alırız Ben hayatımda bu kadar stres yaşadığımı hatırlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekte korku umit arasindayiz insallah umutlarimiz bosa cikmasin hicbirimizinİnşallah hepimiz için güzel hayırlı haberler alırız Ben hayatımda bu kadar stres yaşadığımı hatırlamıyorum
Uyumaya felan çalış bence iyi ki Eşinize de 3 de çıkacak demişsiniz oda meraklanırdı9 da kan verdim hemen çıkar dediler aradım cihazda bişi varmış bugün 3 te çıkarmış gel de bayılma
Evet gerçekten bizi bizden başkası anlamıyor bu konuda. İnşallah sonuç bekleyen tedaviye başlayan herkes için çok güzel sonuçlar olsunAynen buda bizim imtihanımız bizi anca biz anlıyoruz canım inşallah sonu güzel olur hepimiz kucağımıza alırız
Anladım canım ama değerlerin güzel gibi geldi banaDoktorum çok ilgisiz kendisine ulaşamadım henüz
Gerçekte korku umit arasindayiz insallah umutlarimiz bosa cikmasin hicbirimizin
Belki daha erken cikar insallah hayirli sonuc olsun da beklenir,)Uyumaya felan çalış bence iyi ki Eşinize de 3 de çıkacak demişsiniz oda meraklanırdı
İnşallah canım hepimiz için öyle olsun Bakalım bir kaç haftaya tamamen her şey belli olur değil mi?Anladım canım ama değerlerin güzel gibi geldi bana
İnşallah canım güzel haberlerle gel inşallahAy cok uzun heyecanli bekleyis:)guzrl haberlerle gelben de merkezdeyim kizlar kan verdim transfer gunu icin muayene bekliom insallah hersey normal cikar.
Şaka gibi ona söylemedim eve gelmiş olsun orda öğrenmesin , 3 diye yalan attım 3 oldu. Ama yine ara ara bakarım benUyumaya felan çalış bence iyi ki Eşinize de 3 de çıkacak demişsiniz oda meraklanırdı
17. Günüm bugün transferden sonra yarın tekrar kan vereceğim artışa bakılacakEn azından sen doktorunla konuşmuşsun öyle dediyse bir sorun yoktur o zaman. Sen ne durumdasın şu an kaçıncı günün?
Aynen ara ara bakininsallah guzel bir surpriz olur esinize de surpriz yaparsinizŞaka gibi ona söylemedim eve gelmiş olsun orda öğrenmesin , 3 diye yalan attım 3 oldu. Ama yine ara ara bakarım ben
Evet canım belli olur bide 4 5 saat önce vermişsin ya tam 48 saat olmamış zaten 48 saat ile 72 saat arasında iki kat yada minimum %60 artış isteniyormuşİnşallah canım hepimiz için öyle olsun Bakalım bir kaç haftaya tamamen her şey belli olur değil mi?
Verdim şimdi girdim eve, bekliyoruz artik 1 saate çıkar...MorDeno naptin cnm kan verdin mi?
Insallah cok guzel cikar umudumuzsunVerdim şimdi girdim eve, bekliyoruz artik 1 saate çıkar...
İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın sağlıkla devam eder17. Günüm bugün transferden sonra yarın tekrar kan vereceğim artışa bakılacak
Guzel artmis canim saglikla devam eder insallah dr nuzla paylasin belki ekstra bi igne fln verirKızlar cuma günü 21.7 idi. Bugün 61.5. Katlaması iyi ama düşük bir değer 13. Güne göre sanki. Henüz doktorumla görüşemedim. Bugün hafif pembe lekelerim oluyor, bir var bir yok. Yerleşme kanaması desem bu kadar geç olur mu yerleşme?
İnşallah canım çok teşekkür ederimİnşallah çok güzel sonuçlar alırsın sağlıkla devam eder
Heyecanla bekliyoruz güzel haberleriniVerdim şimdi girdim eve, bekliyoruz artik 1 saate çıkar...