Canım inşallah güzel haberler le gelicek sin tüm kalbimle dua ediyorum seninle birlikte dakikaları sayıyoruz pozitif gelecek inanıyorum buna
Canım tebrik ederim bak negüzel iki çizgi öyle değerin iyi arttı demekki inşallah kan sonucunla da sevindireceksin bizi
Canım mideni üşütmüş olabilir misin yada kabız olmayım derken bağırsaklar fazla çalışmıştır bende ilk günden beri kuru kayısı incir üzüm ve hoşaf tüketiyorum ekmeği de sadece kahvaltıda çok az yiyorum bağırsak hareketliliği bende de var var. Aynı zaman transferi seninle de belirti diyebileceğim hiç bişey de yok bende
Çok erken yaptın çıkmaması normal sakın negatif gibi düşünme varsa da çıkmama ihtimali çok yüksek en erken 6. 7.gün yapılıyor onda bile herkesin aynı değil hiç üzme kendini canım az daha sabredip pozitif haberi alıcaz inşallah
Sağsalim bebeğini kucağına alasın canım bulantı ya belirtiye takılma bebeğin seninledir merak etme ben kızımda hiç bulantı yaşamadım mesela karnım büyümesi gebelik belirtisi olarak hiç bişey yaşamadım her bünye hata her hamilelik bile aynı değil