Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kizlar test yaptim ama cikmadi baya moralim bozuldu yaa erkenmi davrandim bilmiyorum hala umudumu kesmedim ama

cnm nasil oldun kaç yumurta toplandi gecmis olsun ❤
Selam canım iti gibiyim tabiki normal değilim tam anlamda ağrılarım var bulantım çok inşallah geçecek . Yumurta sayısı 53 bakalım kaçı olgun nasıl olacak sabri hoca yarın uçmak zorunda olduğum için hepsini topladı rahatsız etmesin şişkinlik yapmasın diye . Kanamam çok olmuş bu yüzden . Devam edermiş . Şimdi allaha emanet ettim ben elimden geleni yaptım dua ya ihtiyacım çok .

oyyy masallah insallah guzel sonuclar alirsin olur şişkinlik kuzum çok kotu olursan doktoruna söyle kuzum

oyyy masallah insallah guzel sonuclar alirsin olur şişkinlik kuzum çok kotu olursan doktoruna söyle kuzum
Çok sayıda ilaç yazdı . Normalde kontrole alırdım seni burda kalsaydın dedi ama bu şekilde ilaçlar ağrı kesiciler birde 4 gün daha cetrotide yazdı şişmemem içinmiş . İnşallah canım allahtan tek dileğim güzel dolu sağlıklı yumurta sonrasındada embrio

Canım
maşallah ne kadar çok yumurtan toplanmış canım geçmiş olsun. Hafif ağrıların olur gün geçtikçe azalır

insallah allahin izniyle yavruna kavuscan yarinnimi bilgi vercekler kuzum

Canım

maşallah ne kadar çok yumurtan toplanmış canım geçmiş olsun. Hafif ağrıların olur gün geçtikçe azalır
Evet canım benim beklemiyoduk hiç bu kadar doktorum çok şaşkın doz en az verdim verebileceğimin ama maşallah kliğin rekor yumurtası çıktı diyo o yüzdende baya kanamam olmuş . Devamda edecek önemli olan olgun yumurta çıkması cabım allahtan tek dileğim olgun olup güzel embrio olması

canım sakın pes etme biraz dinlen vitamin kullan bir 3 ay tekrar dene vazgeçme lütfen
Üç ay boyunca devam ettim vitaminlere araştırmalar sonucunda en iyi olanları aldım hatta olmayınca olmuyor işte nasip. Tabiki pes etmiyorum ama sorunun bende olduğunu düşünmüyorum o kadar araştırdım yüksek doz tedaviler veya son çatlatma iğnesi uyumsuzluğu dan kaynaklandığını okudum doktor da bunu tastikledi ilk tedavide ama ikinci tedavi de aynı doz ve aynı iğneler yazdı araştırma hastanesi bu kadar oluyor demek ki

Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…