- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 37
Masallah , cok tebrik ederimBugün transferimin 11. Günüydü
Ve test günümdü
Test sonucum 572 şuan için hamileyim gibi görünüyor
Çok mutluyum
İnşallah iki gün sonraki testtede güzel yükselir değerim
Paylaşmak istedim.
Hepinize bol şanslar
Tamm canim insallahHadı ıns yaparsan at guzelcene pozıtıf gor
cnm nasil oldun kaç yumurta toplandi gecmis olsun ❤Kızlar opu olan arkadaşlar kaç yumurta yoplanıldı sizde ?
11 ama 7 si doluyduKızlar opu olan arkadaşlar kaç yumurta yoplanıldı sizde ?
Kesme sakın cnm bekle ıns pozıtıf gorursunKizlar test yaptim ama cikmadi baya moralim bozuldu yaa erkenmi davrandim bilmiyorum hala umudumu kesmedim ama
Insallah canim yaaaKesme sakın cnm bekle ıns pozıtıf gorursun
Selam canım iti gibiyim tabiki normal değilim tam anlamda ağrılarım var bulantım çokcnm nasil oldun kaç yumurta toplandi gecmis olsun ❤
Anladım canım .. hepsini topladı doktorun peki ?11 ama 7 si doluydu
oyyy masallah insallah guzel sonuclar alirsin olur şişkinlik kuzum çok kotu olursan doktoruna söyle kuzumSelam canım iti gibiyim tabiki normal değilim tam anlamda ağrılarım var bulantım çokinşallah geçecek . Yumurta sayısı 53 bakalım kaçı olgun nasıl olacak sabri hoca yarın uçmak zorunda olduğum için hepsini topladı rahatsız etmesin şişkinlik yapmasın diye . Kanamam çok olmuş bu yüzden . Devam edermiş . Şimdi allaha emanet ettim ben elimden geleni yaptım dua ya ihtiyacım çok .
Çok sayıda ilaç yazdı . Normalde kontrole alırdım seni burda kalsaydın dedi ama bu şekilde ilaçlar ağrı kesiciler birde 4 gün daha cetrotide yazdı şişmemem içinmiş . İnşallah canım allahtan tek dileğim güzel dolu sağlıklı yumurta sonrasındada embriooyyy masallah insallah guzel sonuclar alirsin olur şişkinlik kuzum çok kotu olursan doktoruna söyle kuzum
CanımSelam canım iti gibiyim tabiki normal değilim tam anlamda ağrılarım var bulantım çokinşallah geçecek . Yumurta sayısı 53 bakalım kaçı olgun nasıl olacak sabri hoca yarın uçmak zorunda olduğum için hepsini topladı rahatsız etmesin şişkinlik yapmasın diye . Kanamam çok olmuş bu yüzden . Devam edermiş . Şimdi allaha emanet ettim ben elimden geleni yaptım dua ya ihtiyacım çok .
maşallah ne kadar çok yumurtan toplanmış canım geçmiş olsun. Hafif ağrıların olur gün geçtikçe azalırSelam canım iti gibiyim tabiki normal değilim tam anlamda ağrılarım var bulantım çokinşallah geçecek . Yumurta sayısı 53 bakalım kaçı olgun nasıl olacak sabri hoca yarın uçmak zorunda olduğum için hepsini topladı rahatsız etmesin şişkinlik yapmasın diye . Kanamam çok olmuş bu yüzden . Devam edermiş . Şimdi allaha emanet ettim ben elimden geleni yaptım dua ya ihtiyacım çok .
insallah allahin izniyle yavruna kavuscan yarinnimi bilgi vercekler kuzumÇok sayıda ilaç yazdı . Normalde kontrole alırdım seni burda kalsaydın dedi ama bu şekilde ilaçlar ağrı kesiciler birde 4 gün daha cetrotide yazdı şişmemem içinmiş . İnşallah canım allahtan tek dileğim güzel dolu sağlıklı yumurta sonrasındada embrio
Evet topladı bıldıgım cnmAnladım canım .. hepsini topladı doktorun peki ?
Evet canım benimCanım
maşallah ne kadar çok yumurtan toplanmış canım geçmiş olsun. Hafif ağrıların olur gün geçtikçe azalır
Üzgünüm ama yine boş folikül olmuşdöllenir inşallah transfernde gerçekleşir canım sen içini ferah tut.
canım sakın pes etme biraz dinlen vitamin kullan bir 3 ay tekrar dene vazgeçme lütfenÜzgünüm ama yine boş folikül olmuş
Üç ay boyunca devam ettim vitaminlere araştırmalar sonucunda en iyi olanları aldım hatta olmayınca olmuyor işte nasip. Tabiki pes etmiyorum ama sorunun bende olduğunu düşünmüyorum o kadar araştırdım yüksek doz tedaviler veya son çatlatma iğnesi uyumsuzluğu dan kaynaklandığını okudum doktor da bunu tastikledi ilk tedavide ama ikinci tedavi de aynı doz ve aynı iğneler yazdı araştırma hastanesi bu kadar oluyor demek kicanım sakın pes etme biraz dinlen vitamin kullan bir 3 ay tekrar dene vazgeçme lütfen
Allah kolaylık versin canımÜç ay boyunca devam ettim vitaminlere araştırmalar sonucunda en iyi olanları aldım hatta olmayınca olmuyor işte nasip. Tabiki pes etmiyorum ama sorunun bende olduğunu düşünmüyorum o kadar araştırdım yüksek doz tedaviler veya son çatlatma iğnesi uyumsuzluğu dan kaynaklandığını okudum doktor da bunu tastikledi ilk tedavide ama ikinci tedavi de aynı doz ve aynı iğneler yazdı araştırma hastanesi bu kadar oluyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?