Bizim sorunumuzda Erkek infertilesi abla .inşallah bizi çok yormaz hemen olur . biz burada yaşamıyoruz çok zor oluyor . Gel izin ayarla geliyorsun adetin geç kalıyo stres yapıyosun hiç başlamıyor . Çok zor inşallah bir an önce sonuca varırız.
Yarın benimde randevum var canım 2 ci günLadyNurr canım regl oldun mu?
Ben bu sabah oldum. Yarına randevu verdi doktorum yarın başlıyoruz transfer hazırlıklarına
Bilmiyorum umarım öyledir .Erkek infertilesi en kolay çözülen sorun diye biliyorum,
hemen olur hiç merak etme sen
öpüyorum yanaklarından
Çok heyecanlı canım taze donmuş fark etmez rabbim nasip etsin kaç yumurta var kaç mmEvet canım salı günü yum toplanacak taze transfer olacak öyle uygun görüyorum dedi
Maydanoz suyu bire bir ya cidden söküyorBugün maydanoz suyu yapayım bende o zaman bir an evvel beklenen an gelsin
Amin canım hepimizin inşallah rabbim yüzümüzü güldürürHadi hayirlisi olsun cnm insallah guzel yumurtalarin toplanir bebisin sana sımsıkı tutunur
Maydanoz suyu bire bir ya cidden söküyor
Hadi bakalım hayırlı olsunYarın benimde randevum var canım 2 ci gün ♥♥
İkimiz içinde hayırlı olsun canımHadi bakalım hayırlı olsun
9 canım mm sormadım ama yanımda not alırken 18 16 20 14 teÇok heyecanlı canım taze donmuş fark etmez rabbim nasip etsin kaç yumurta var kaç mm
Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar yarın benim transferim var dualarınıza benide katarsanız sevinirim
rabbim yardimcin olsun çok iyi anliyorum seni insallah bu sefer yuzun gulcek allahin izniyle kötüyü düşünme hicçok uzun..
benim 6 düşüğüm
1 dış gebeliğim
2 negatif tüp bebek deneyimim var
ilk başlarda kanda pıhtılaşmaydı,
onun tedavisini olurken dış gebelik oldu sağ tüpümü kaybettim
sonra T şeklinde rahim olduğu anlaşıldı histereskopi oldum
ondan sonra hiç kendim hamile kalamadım
tüp bebeklerde tutmadı
sonra tekrar bir rahim filmi çekildi ve diğer tüpümünde tıkandığı
ve rahimde adenomyozis olduğu tespit edildi
rahim için geçici menapoza sokulacaktım ama onun öncesinde bir transfer daha deneyelim dedi doktorum
belki tutar.......
diye diye bu zamanlara geldik işte
özetli bir şekilde bu kadar canım
umarım anlaşılabilir olmuştur
edit;
bu arada yumurta rezervimdeki azalmadan bahsetmeyi unutmuşum
bir de yumurtalarımın kalitesiz olabileceğini söylemişti bir başka profesörde
Hadi hayirlisi gözünaydın kuzumLadyNurr canım regl oldun mu?
Ben bu sabah oldum. Yarına randevu verdi doktorum yarın başlıyoruz transfer hazırlıklarına
Merhaba hayirlisi olsun canım inşallahhh guzel geçer insallah annesine sıkı sıkı tutunurlar asla birakmazlar Allah yardimcin olsunMerhaba kızlar yarın benim transferim var dualarınıza benide katarsanız sevinirim
aminnn cnm insallah hepimiz guzel sonuclarla dönerizAmin canım hepimizin inşallah rabbim yüzümüzü güldürür
Çok şükür sonunda o gün geldi ❤ Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuclarinda alırızKuzum bende yarın gidiyorum tedaviye başlıycaz yarın inşallah ♥
Teşekkürler bu yolda bekleyen isteyen herkesin9 canım mm sormadım ama yanımda not alırken 18 16 20 14 te
Allah yardımcın olsun
Amin canım cümlemiz için inşallahMerhaba hayirlisi olsun canım inşallahhh guzel geçer insallah annesine sıkı sıkı tutunurlar asla birakmazlar Allah yardimcin olsun
Simdiden hayirlisi olsun. Inşallah sımsıkı tutunur bebeğin.Merhaba kızlar yarın benim transferim var dualarınıza benide katarsanız sevinirim
İnşalllah canım ..Çok şükür sonunda o gün geldi ❤ Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuclarinda alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?