iyi yap rahatlarsin kuzum nerde kimin yaninda kaliyon yada oteldemi cnmİnşallah bitanemm ♥ Bakalım ada çayı felan yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yap rahatlarsin kuzum nerde kimin yaninda kaliyon yada oteldemi cnmİnşallah bitanemm ♥ Bakalım ada çayı felan yapıcam
Olursun olursun inşallah hiç odaklanma oraya bence bir müdahele de bulunma kendi ne zaman isterse o zaman gelsin :)Evet canım benim bu bile çok heycanlı şimdi sadece adet olmayı bekliyorum
simdilik iyi gidiyo cnm birazdan igne vurulmaya gitcem ama doktorum ilaci dozunu artirdi yarinda kontrolum var sen ne yaptin kuzum
bende hala adet olmayı bekliyorum bir olsam da başlasam. genetik testlerimden de iki tanesi hala çıkmadı ne yapcam bilmiyorum. doktoruma sorayım mutlaka olması gerekiyor derse özelde yaptırcam artık .simdilik iyi gidiyo cnm birazdan igne vurulmaya gitcem ama doktorum ilaci dozunu artirdi yarinda kontrolum var sen ne yaptin kuzum
Yok canım dayıcım ve yengemle kalıyorum 3 hafta uzun bir süre otel için .iyi yap rahatlarsin kuzum nerde kimin yaninda kaliyon yada oteldemi cnm
Ada çayını adet söktürücü etkisinden dolayı . Ama yoktu kekik çayı içtim .Adacayini Nicin yapacaksin? Bir de hangi ulkeden geliyorsun?
Maydonuzu kaynat suyunu iç canım kesin çözüm :)Ada çayını adet söktürücü etkisinden dolayı . Ama yoktu kekik çayı içtim .
Canım nasıl gidiyor tedavi kontrole gittin mi son durum neSiz ne zaman başlıycaksınız tedaviye
Gittim canım pazar tekrar gidicem sen naptınCanım nasıl gidiyor tedavi kontrole gittin mi son durum ne
İkinci denememizde o yöntemi uygulayacaklar konuyla ilgili bilginiz var mı?Mikro chip yöntemi kullandınız mı
inşallah canım teşekkür ederimhosgeldin cnm insallah pozitif sonuçlar aliriz hepimiz rabbim yardimcimiz olsun canım
Yarın gidecem canım ben de kaç yumurta göründü canım opu günü belli miGittim canım pazar tekrar gidicem sen naptın
Evet canım bilgim var ilk transferde de biz mikro chip istedik bizim sperm de morfoloji sıkıntıydı. O yöntem ile en sağlıklı hızlı sperm sperm seçiliyorİkinci denememizde o yöntemi uygulayacaklar konuyla ilgili bilginiz var mı?
Şuan 8 canım yok pazar günü belli olacak die düşünüyorumYarın gidecem canım ben de kaç yumurta göründü canım opu günü belli mi
peki şuan ne durumdasınız ?Evet canım bilgim var ilk transferde de biz mikro chip istedik bizim sperm de morfoloji sıkıntıydı. O yöntem ile en sağlıklı hızlı sperm sperm seçiliyor
O yöntem daha iyi dimi canım senin ilk gebelikte uygulanmış mıydıEvet canım bilgim var ilk transferde de biz mikro chip istedik bizim sperm de morfoloji sıkıntıydı. O yöntem ile en sağlıklı hızlı sperm sperm seçiliyor
Bakalım benim kaç canım ilkinde 10 yumurta toplanmıştıŞuan 8 canım yok pazar günü belli olacak die düşünüyorum
İlk tedaviden kızım var canım 2 yaşına girdi ikinci için tedavi oluyorum tüp bebek yinepeki şuan ne durumdasınız ?