• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Tabiki oyle , tek yumurtaligim var rahmimde yarım zaten. Bu ay hazirlik gibi olacak biraz benim icin hayirlisi olsun yapacak biseyim yok
Bende De Bu anomali varmis. Subat adetimle gittim kist varmis Mart adetine erteledik. onumuzdeki adetle atilmasini bekliyoruz. Pihtilasma sorunum oldugu icin dogum kontrol hapi da kullanamiyorum.

Merhaba herkese. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak az önce yeni üye oldum. Benim Ocak sonunda tek embriyo transferim olmuştu, maalesef kimyasal gebelik oldu. Dün dondurulmuş embriyolarımdan 2 transfer yapıldı. Test günüm 13 Mart. Liv hastanesinde tedavi oluyorum. Heyecanla bekliyorum :)

Mart ayında tüp bebeğe başlıyacak anne adayları..
Gelin hep beraber yaşayalım heycanı 😌 ben çok heycanlıyım ,korkularım var 😊sizler ne durumdasınız?
Kimler nerde yaptıracak ? Neden tüp bebek yaptıracaksınız ?
Nelere dikkat etmeliyiz ..
Neler yiyosunuz ?

Umarım hepimize uğur getirir grafiğimiz arkadaşlar ..

LadyNurr LadyNurr
Yaş;24
Klinik; Bahçeci ( doç.doc.Sabri Cavkaytar)
İlk deneme

1 16 M R M
Yaş;29
Klinik ; Bursa
3’cü tüp bebek denemesi

@Nurov
Yaş;28
Klinik;Bahçeci ( dok. Zeki Akkum )
İlk tüp bebek denemesi

@Pnrr55
yaş;29
Klinik;Samsun Medikalpark ( prf.doc. Mehmet Bilge Çetinkaya)
ilk tüp bebek denemesi

L Liyam23
Yaş;28
Klinik ; Bahçeci ( doc . Zeki akkum)
İlk tüp bebek denemesi

Nameless Warrior Nameless Warrior
Yaş; 30
Klinik ; Şişli memırial
(Pko hastası)
İlk tüp bebel denemesi

M Muallimezzz
Yaş ; 30
Klinik ; Adana
2 ci tüp bebek denemesi( ilkinden bir çocuğu var 💙)

@MAMA_to_be
Yaş ;33
Klinik ; Medicana
Sebebsiz infertile ilk deneme

@BaHaRSkRiJeLj
Yaş; 31
Klinik ; 9eylül üni.
amh düşüklüğü ve erken menopoz
14FatmaZehra 14FatmaZehra

yaş;39
Klinik; Zeynep kamil
2 ci tüp bebek denemesi .

KLİNİK: Prof. dr. Ulun ULUĞ
2. Tüp bebek denemesi ilki acıbadem hastanesi negatif
bende amh düşüklüğü ve eşimde morfoloji sorunu

inşallah hepimiz için hayırlısı olur bu ay mutlu haberleri alırız beni de eklermisiniz acaba ?

inşallah hepimiz için hayırlısı olur bu ay mutlu haberleri alırız beni de eklermisiniz acaba ?
Mikro chip yöntemi kullandınız mı

Merhaba herkese. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ancak az önce yeni üye oldum. Benim Ocak sonunda tek embriyo transferim olmuştu, maalesef kimyasal gebelik oldu. Dün dondurulmuş embriyolarımdan 2 transfer yapıldı. Test günüm 13 Mart. Liv hastanesinde tedavi oluyorum. Heyecanla bekliyorum :)
Merhaba hosgeldin cnm hayirlisi olsun inşallahhh rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin pozitif alirsin insallah 🤗🤗

hosgeldin cnm insallah pozitif sonuçlar aliriz hepimiz rabbim yardimcimiz olsun canım 🤗

Back