Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

saol canım amiiin inşallah,bu yol zorlu bir yol ama Rabbim sabrını veriyor..sabrımızın sonu bal olsun inşallah:))
sende sağol canım benim insallah gercekten bu kadar sabirli oldugumu bilmiyodum bunu ögrendim sabirliymisim insallah sabrin sonu güzel evlatlar olsun onlar için neler katlaniyoz bi gelsin yiyecem

sende sağol canım benim insallah gercekten bu kadar sabirli oldugumu bilmiyodum bunu ögrendim sabirliymisim insallah sabrin sonu güzel evlatlar olsun onlar için neler katlaniyoz bi gelsin yiyecem
Al benden de o kadar canım insan nelere katlanıyormuş meğer,valla biz daha gelmeden fedakarlık yapıyoruz:)
Rabbim katından tertemiz hayırlı evlatlar nasip etsin

Al benden de o kadar canım insan nelere katlanıyormuş meğer,valla biz daha gelmeden fedakarlık yapıyoruz:)
Rabbim katından tertemiz hayırlı evlatlar nasip etsin
aynn ben suna inaniyom biz bu kadar fedakarlik yapiyoz en güzel anne bizler olcagiz en güzel evlatlarda bizim olcak olmasada denedik yaptik rabbim bizim için hayirlisi buymuski vermemis derim şükür ederim en azindan öbür dünyada evlat sahibi olurum illa olcayiz anne

Okurken çok duygulandım canım benim bu mart ayı bize nefes gibi gelsin ALLAHIM dualarımızı kabul etsin. bende inanıyorum anne olacagımıza inşşallah olucak bu sefer

Okurken çok duygulandım canım benim bu mart ayı bize nefes gibi gelsin ALLAHIM dualarımızı kabul etsin. bende inanıyorum anne olacagımıza inşşallah olucak bu sefer
insallah cnm oluruz anne belki benim duam kabul degil belki senin kabul belki baska birinin kabul rabbim o dualarinin içine katsin bizim dualarimizida müslümanin müslümana duasi kabuldur rabbim insallah dualarimizi kabul eder

Kuzum allah güzel sonuçlar verdin nerde yaptırıcaksın inşallah

insallah cnm oluruz anne belki benim duam kabul degil belki senin kabul belki baska birinin kabul rabbim o dualarinin içine katsin bizim dualarimizida müslümanin müslümana duasi kabuldur rabbim insallah dualarimizi kabul eder
Aminnnn her zaman ediyorum bu da bizim sınavımızmış napalım biz elimizden geleni yapıyoruz. takdir Allahın

Peki neden kıbrıs canım ? Ben istanbulda yaptırıcam inşallah bebeklerimiz bizleri yormadan gelir

Kızlar toplu cevap verim bizim sorunumuz .. sperm sayısı .. yani oligoteratosospermi oluyor galiba .. sayımız totalde 4 milyon 1 mlde 1 milyon 369 bin morfoloji 3% . Eşim proxeed plus kullanıyo günde 2 kez .. doktorumuz sabri cavkaytar bahçecide mart ayının başında başkıycam

Aminnnn her zaman ediyorum bu da bizim sınavımızmış napalım biz elimizden geleni yapıyoruz. takdir Allahın
aynn cnm buda bizim sinavimiz rabbim diyo bakayim bu kulum isyan etcekmi etmicekmi o yüzden bu sinavi rabbim anlimizin akiyla temiz cikarsin sinavimiz insallah

Ne kadar güzel düşünüyosun canım tebrik ederim evet yeter ki Rabbim ol desin olmayacak şey yok.olmadığında da vardır bi hayır.belki çocuğumuz yok ama biz anneyiz:)olmayan bebekle hayaller de kurarız karnımıza bişey koyup acaba hamile olsam nasıl olurdu da deriz,her şeye rağmen çabalayacağız,biz çok güçlüyüz:)

aynn cnm buda bizim sinavimiz rabbim diyo bakayim bu kulum isyan etcekmi etmicekmi o yüzden bu sinavi rabbim anlimizin akiyla temiz cikarsin sinavimiz insallah
valla negatıf sonucu aldığımda bagıra bagıra agladım bu şekilde bide babamı kaybettiğimde çok ağlamıştım Allah affetsin

Hangi ildesiniz acaba.ben de bahçeci de başlayacağım,istanbul fulya da

aynn gercekten çok güçlü anneleriz hayalleri bile çok guzel hayalde olsa anneyiz benim yiyenim sırf cocugum yok diye bana küçük anne diyo teyze demiyo ben senin kizinim diyo beni çok mutlu ediyo Allah herkese yasatsin anneligi olmasa demekki biz bunu kaldira biliyozki rabbim veriyo bu sinavlari insallah bu sinavlardan eli bos cikmayiz RABBİM OL DESIN YETERI

valla negatıf sonucu aldığımda bagıra bagıra agladım bu şekilde bide babamı kaybettiğimde çok ağlamıştım Allah affetsin
seni çok iyi anliyorum tabi insan agliyo aglamiyom degil rahatliyo bi sure sonra alisiyosun sonuçta biz aciz kullariz herseye alisiyoz ben negatif aldigimda agladim ikincisinde daha çok alistim daha az agladim ama sükürrrrr ettim bundada bi hayir var dedim yine kalkmasini bildim kalktim devam ettim yolluma rabbim firsat verdikce yoluma devam etcem yeterki gucun olsun tabi aglicayizda gulceyizde biz gucluyuz demekki rabbim bunu veriyo bize ya rabbim bizi unutsaydi herseyimiz guzel olsaydi ne kadar kotu iyiki rabbim bu sinavi bize vermis biz zoru basaran insanlariz rabbim kimseyi unutmasin buarada başın sagolsun cnm

Çok teşekkür ederim ne güzel bir insansın senin gibi güçlü olmak kolay değil. inşallah Allahım seni istediğin herşeyle mükafatlandırır. senin gibi düşünüldüğünde panik atakta ortadan kalkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…