- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.338
- 133
saol canım amiiin inşallah,bu yol zorlu bir yol ama Rabbim sabrını veriyor..sabrımızın sonu bal olsun inşallah:))hayirlisi olsun canım tedavin insallah bu sefer kavusursun rabbim isteyen herkesi kavustursun yavrusuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım amiiin inşallah,bu yol zorlu bir yol ama Rabbim sabrını veriyor..sabrımızın sonu bal olsun inşallah:))hayirlisi olsun canım tedavin insallah bu sefer kavusursun rabbim isteyen herkesi kavustursun yavrusuna
sende sağol canım benim insallah gercekten bu kadar sabirli oldugumu bilmiyodum bunu ögrendim sabirliymisim insallah sabrin sonu güzel evlatlar olsun onlar için neler katlaniyoz bi gelsin yiyecemsaol canım amiiin inşallah,bu yol zorlu bir yol ama Rabbim sabrını veriyor..sabrımızın sonu bal olsun inşallah:))
Al benden de o kadar canım insan nelere katlanıyormuş meğer,valla biz daha gelmeden fedakarlık yapıyoruz:)sende sağol canım benim insallah gercekten bu kadar sabirli oldugumu bilmiyodum bunu ögrendim sabirliymisim insallah sabrin sonu güzel evlatlar olsun onlar için neler katlaniyoz bi gelsin yiyecem
İstanbul bende:) bu pozitifliin yumurtalarıınada yansısın inşallahaynn kotuleri var çünkü yasadim ondan herseye pozitif bakiyom artik bursada yasiyorum
aynn ben suna inaniyom biz bu kadar fedakarlik yapiyoz en güzel anne bizler olcagiz en güzel evlatlarda bizim olcak olmasada denedik yaptik rabbim bizim için hayirlisi buymuski vermemis derim şükür ederim en azindan öbür dünyada evlat sahibi olurum illa olcayiz anneAl benden de o kadar canım insan nelere katlanıyormuş meğer,valla biz daha gelmeden fedakarlık yapıyoruz:)
Rabbim katından tertemiz hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin cnm insallah herkesin yumurtalari kaliteli olur cocuklarimizda kaliteli olur en azindan kaliteli çocuk dogurduk deriz kalitesiz yapmadik derizİstanbul bende:) bu pozitifliin yumurtalarıınada yansısın inşallah
Okurken çok duygulandım canım benim bu mart ayı bize nefes gibi gelsin ALLAHIM dualarımızı kabul etsin. bende inanıyorum anne olacagımıza inşşallah olucak bu seferaynn ben suna inaniyom biz bu kadar fedakarlik yapiyoz en güzel anne bizler olcagiz en güzel evlatlarda bizim olcak olmasada denedik yaptik rabbim bizim için hayirlisi buymuski vermemis derim şükür ederim en azindan öbür dünyada evlat sahibi olurum illa olcayiz anne
insallah cnm oluruz anne belki benim duam kabul degil belki senin kabul belki baska birinin kabul rabbim o dualarinin içine katsin bizim dualarimizida müslümanin müslümana duasi kabuldur rabbim insallah dualarimizi kabul ederOkurken çok duygulandım canım benim bu mart ayı bize nefes gibi gelsin ALLAHIM dualarımızı kabul etsin. bende inanıyorum anne olacagımıza inşşallah olucak bu sefer
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınBende sorundu fakat ameliyat oldum rahimde perde vardı alındı birde sağ tüp alındı hidrosalpenk olmuştu onun dışında şükür sorun yok
Kuzum allah güzel sonuçlar verdin nerde yaptırıcaksın inşallahSelam
Bizde mart ayında ilk defa tüp bebek tedavesine başlıcaz inshaAllah Allahin izniyle. Bizde sorun, 2 ay once benim sag tüpümde hidrosalpenk vardi ondan bir hafta once laparoskopi ameliyati oldum sag tüpüm alinacakti ama doktor dedi hidrosalpenk yokmus sadece sol tüpüm kapali ve sag tüpüm biraz gecis var yani tam kapali degil, ondan iki tüpümde almadilar cok sukur. Bide bende endometriyozis var, ameliyatta cikolata kistimi bozalttilar. Ben cok uzuluyordum sag tüpümü alacaktilar diye, ondan ameliyattan once broccoli kurunu ve maydonoz süt buhari uygulandim, ama bilmiyorum onun etkisi varmiydi ama sukur iki tüpümde sivi yokmus.
Bende tek vitaminlerimi aliyorum ve galiba yine ayni kuru yapacam, yine hidrosalpenk olmasin diye.
Aminnnn her zaman ediyorum bu da bizim sınavımızmış napalım biz elimizden geleni yapıyoruz. takdir Allahıninsallah cnm oluruz anne belki benim duam kabul degil belki senin kabul belki baska birinin kabul rabbim o dualarinin içine katsin bizim dualarimizida müslümanin müslümana duasi kabuldur rabbim insallah dualarimizi kabul eder
Peki neden kıbrıs canım ? Ben istanbulda yaptırıcam inşallah bebeklerimiz bizleri yormadan gelirMerhaba ben de yeni üyeyim inanın daha yorumun bıle nerden yapılacagını bılmıyorum. yanlıs bıseyler olursa kusura bakmayın olur mu?
Tüp bebek tedavısıne ben mart ayında kıbrısta yapmayı dusunuyorum. Arastırmalarım hala devam edıyor daha sımdıden psıkolojım allak bullak oldu . Kıbrısta düşüneneler varmı acaba
aynn cnm buda bizim sinavimiz rabbim diyo bakayim bu kulum isyan etcekmi etmicekmi o yüzden bu sinavi rabbim anlimizin akiyla temiz cikarsin sinavimiz insallahAminnnn her zaman ediyorum bu da bizim sınavımızmış napalım biz elimizden geleni yapıyoruz. takdir Allahın
Ne kadar güzel düşünüyosun canım tebrik ederim evet yeter ki Rabbim ol desin olmayacak şey yok.olmadığında da vardır bi hayır.belki çocuğumuz yok ama biz anneyiz:)olmayan bebekle hayaller de kurarız karnımıza bişey koyup acaba hamile olsam nasıl olurdu da deriz,her şeye rağmen çabalayacağız,biz çok güçlüyüz:)aynn ben suna inaniyom biz bu kadar fedakarlik yapiyoz en güzel anne bizler olcagiz en güzel evlatlarda bizim olcak olmasada denedik yaptik rabbim bizim için hayirlisi buymuski vermemis derim şükür ederim en azindan öbür dünyada evlat sahibi olurum illa olcayiz anne
valla negatıf sonucu aldığımda bagıra bagıra agladım bu şekilde bide babamı kaybettiğimde çok ağlamıştım Allah affetsinaynn cnm buda bizim sinavimiz rabbim diyo bakayim bu kulum isyan etcekmi etmicekmi o yüzden bu sinavi rabbim anlimizin akiyla temiz cikarsin sinavimiz insallah
Hangi ildesiniz acaba.ben de bahçeci de başlayacağım,istanbul fulya daKızlar toplu cevap verim bizim sorunumuz .. sperm sayısı .. yani oligoteratosospermi oluyor galiba .. sayımız totalde 4 milyon 1 mlde 1 milyon 369 bin morfoloji 3% . Eşim proxeed plus kullanıyo günde 2 kez .. doktorumuz sabri cavkaytar bahçecide mart ayının başında başkıycam
aynn gercekten çok güçlü anneleriz hayalleri bile çok guzel hayalde olsa anneyiz benim yiyenim sırf cocugum yok diye bana küçük anne diyo teyze demiyo ben senin kizinim diyo beni çok mutlu ediyo Allah herkese yasatsin anneligi olmasa demekki biz bunu kaldira biliyozki rabbim veriyo bu sinavlari insallah bu sinavlardan eli bos cikmayiz RABBİM OL DESIN YETERINe kadar güzel düşünüyosun canım tebrik ederim evet yeter ki Rabbim ol desin olmayacak şey yok.olmadığında da vardır bi hayır.belki çocuğumuz yok ama biz anneyiz:)olmayan bebekle hayaller de kurarız karnımıza bişey koyup acaba hamile olsam nasıl olurdu da deriz,her şeye rağmen çabalayacağız,biz çok güçlüyüz:)
seni çok iyi anliyorum tabi insan agliyo aglamiyom degil rahatliyo bi sure sonra alisiyosun sonuçta biz aciz kullariz herseye alisiyoz ben negatif aldigimda agladim ikincisinde daha çok alistim daha az agladim ama sükürrrrr ettim bundada bi hayir var dedim yine kalkmasini bildim kalktim devam ettim yolluma rabbim firsat verdikce yoluma devam etcem yeterki gucun olsun tabi aglicayizda gulceyizde biz gucluyuz demekki rabbim bunu veriyo bize ya rabbim bizi unutsaydi herseyimiz guzel olsaydi ne kadar kotu iyiki rabbim bu sinavi bize vermis biz zoru basaran insanlariz rabbim kimseyi unutmasin buarada başın sagolsun cnmvalla negatıf sonucu aldığımda bagıra bagıra agladım bu şekilde bide babamı kaybettiğimde çok ağlamıştım Allah affetsin
Çok teşekkür ederim ne güzel bir insansın senin gibi güçlü olmak kolay değil. inşallah Allahım seni istediğin herşeyle mükafatlandırır. senin gibi düşünüldüğünde panik atakta ortadan kalkıyor.seni çok iyi anliyorum tabi insan agliyo aglamiyom degil rahatliyo bi sure sonra alisiyosun sonuçta biz aciz kullariz herseye alisiyoz ben negatif aldigimda agladim ikincisinde daha çok alistim daha az agladim ama sükürrrrr ettim bundada bi hayir var dedim yine kalkmasini bildim kalktim devam ettim yolluma rabbim firsat verdikce yoluma devam etcem yeterki gucun olsun tabi aglicayizda gulceyizde biz gucluyuz demekki rabbim bunu veriyo bize ya rabbim bizi unutsaydi herseyimiz guzel olsaydi ne kadar kotu iyiki rabbim bu sinavi bize vermis biz zoru basaran insanlariz rabbim kimseyi unutmasin buarada başın sagolsun cnm