canım bendende genetik test istediler sonuçlar daha gelmedi bende 4 senelik evliyim ama hiç gebe kalamadım bir kere tüp bebk denedim oda tutmadı şimdi ikinicisine hazırlanıyorum peki kromozonda sıkıntı varsa nasıl bir tedavi uygulanıyor?Evet cnm çok zor yillarca tedavi gordum 3 asilama yaptim iki tupbebek yaptim sonrasinda genetik test istediler 11 yıl sonra ögrendim bu hastaligimin oldugunu Allah yillarca aratmasin eger saglam yumurta bulamasak tedavim iptal olcak rabbim cümlemizin yardimcimiz olsun sizin sorun neydi cnm kaç yildir ugrasiyosunuz siz
Mart ayı inşallah hepimize çok uğurlu gelir arkadaşım hep olumlu düşünelim inşallahSelam
Bizde mart ayında ilk defa tüp bebek tedavesine başlıcaz inshaAllah Allahin izniyle. Bizde sorun, 2 ay once benim sag tüpümde hidrosalpenk vardi ondan bir hafta once laparoskopi ameliyati oldum sag tüpüm alinacakti ama doktor dedi hidrosalpenk yokmus sadece sol tüpüm kapali ve sag tüpüm biraz gecis var yani tam kapali degil, ondan iki tüpümde almadilar cok sukur. Bide bende endometriyozis var, ameliyatta cikolata kistimi bozalttilar.
Bende tek vitaminlerimi aliyorum
cnm eger genetikten sorun gelirse bana havuz yontemi yapiyolar bikere toplandı yumurtalar ikincisini toplicaklar sonra genetige gitcek saglam yumurta varsa transfer etcekler tabi herkez yapiyo havuz yontemini maddi olarak baya gidiyo ondan genelde bikere topluyup yollayanda var genetiğe ama erkekte cikarsa onu hiç bilmiyom nasil tedavi yaparlar ne zaman verdin genetigini benim 2.5 ayda sonucum cikmisti Allah yardimcin olsun bende hiç hamile kalmadim galiba yasiniz genccanım bendende genetik test istediler sonuçlar daha gelmedi bende 4 senelik evliyim ama hiç gebe kalamadım bir kere tüp bebk denedim oda tutmadı şimdi ikinicisine hazırlanıyorum peki kromozonda sıkıntı varsa nasıl bir tedavi uygulanıyor?
as hayirli olsun tedavin insallah herkesin yuzu gulerSelam
Bizde mart ayında ilk defa tüp bebek tedavesine başlıcaz inshaAllah Allahin izniyle. Bizde sorun, 2 ay once benim sag tüpümde hidrosalpenk vardi ondan bir hafta once laparoskopi ameliyati oldum sag tüpüm alinacakti ama doktor dedi hidrosalpenk yokmus sadece sol tüpüm kapali ve sag tüpüm biraz gecis var yani tam kapali degil, ondan iki tüpümde almadilar cok sukur. Bide bende endometriyozis var, ameliyatta cikolata kistimi bozalttilar. Ben cok uzuluyordum sag tüpümü alacaktilar diye, ondan ameliyattan once broccoli kurunu ve maydonoz süt buhari uygulandim, ama bilmiyorum onun etkisi varmiydi ama sukur iki tüpümde sivi yokmus.
Bende tek vitaminlerimi aliyorum ve galiba yine ayni kuru yapacam, yine hidrosalpenk olmasin diye.
valla canım bu işler zaten gereğinden fazla maliyetli napıcagımızı şaşırdık Allah yardımcımız olsun ben kanı verdim 2 haftaya çıkar dediler daha 2 hafta olmadı bekliyoruz. buarada 32 yaşındayım pekde genç sayılmam :) eşimdede morfoloji sorunu var onun için zaten microcip yöntemi uygulancak sizin yaşınız kaçcnm eger genetikten sorun gelirse bana havuz yontemi yapiyolar bikere toplandı yumurtalar ikincisini toplicaklar sonra genetige gitcek saglam yumurta varsa transfer etcekler tabi herkez yapiyo havuz yontemini maddi olarak baya gidiyo ondan genelde bikere topluyup yollayanda var genetiğe ama erkekte cikarsa onu hiç bilmiyom nasil tedavi yaparlar ne zaman verdin genetigini benim 2.5 ayda sonucum cikmisti Allah yardimcin olsun bende hiç hamile kalmadim galiba yasiniz genc
inshaAllah canim, birbirimize dua edelimMart ayı inşallah hepimize çok uğurlu gelir arkadaşım hep olumlu düşünelim inşallah
cok sagol inshaAllah Allah gonlumuze gore versinas hayirli olsun tedavin insallah herkesin yuzu guler
Dua ediyorum geceleri meditasyon dinliyorum bide panik atak hastasıyım üzerine tuz biber oluyor. :)inshaAllah canim, birbirimize dua edelim
Amin cümlemize versin kuzumcok sagol inshaAllah Allah gonlumuze gore versin
Merhaba ben de yeni üyeyim inanın daha yorumun bıle nerden yapılacagını bılmıyorum. yanlıs bıseyler olursa kusura bakmayın olur mu?Mart ayında tüp bebeğe başlıyacak anne adayları..
Gelin hep beraber yaşayalım heycanıben çok heycanlıyım ,korkularım var sizler ne durumdasınız?
Kimler nerde yaptıracak ? Neden tüp bebek yaptıracaksınız ?
Nelere dikkat etmeliyiz ..
Neler yiyosunuz ?
ayy canım teşekkür ederim :) benimde amh düşük 0,99 olmaması için çok sebebimiz var ama Allahım ol derse her türlü olurbiliyorum. istanbuldayım canım özelde tedavi görüyorum ama buarada devlettende rapor çıkarmaya çalışıyorum.aynn cnm çok zor piskoloji istiyo bu tedavi herkes kaldiramiyo yo yasiniz genç 38 ustunde olsa derdim Allah yardimciniz olsun ama yani gencsin:)benim yasim 29 esinde sorun varmis insallah sende cikmaz bide onla ugrasmassin hangi sehirde tedavi goruyonuz bide özelde mi genetigi verdiniz
rica ederim cnm rabbim yeterki ol desin hersey olur rabbim öyle buyukku benim tanidigim 24 yaslarinda doktor dediki menepoza girdin bidaha asla cocugun olmaz dedi ama rabbim ol dedi ol kiz suan hamile doktorlar bile sasirdi yani kim ne derse desin rabbim diyoki ben dersem ol hersey bos ben buna inaniyom senin olmaz ugrasma diyen Doktorlar inanmiyom ALLAH VAR O OL DIYO OLUYO o yüzden içini ferah tut banada dediler zor olur ben elimden geleni yapayim gerisi rabbime kalmis ben böyle dusunuyom artik alistim herhaldeayy canım teşekkür ederim :) benimde amh düşük 0,99 olmaması için çok sebebimiz var ama Allahım ol derse her türlü olurbiliyorum. istanbuldayım canım özelde tedavi görüyorum ama buarada devlettende rapor çıkarmaya çalışıyorum.
Canım çok doğru:) bende hep şöyle hikayeler duyuyorum çok uğraşıyolar senelerce tam vazgeçtiklerinde rabbim nasip ediyor bir ara öyle deneyim dedimde :) kendimi kandıramıyorum içimdeki umut evet bu ay hamile olabilirsin diyor sonrabelkide hiç anne olamıcaksına kadar dibe gidiyorum tamamen vazgeçmem için hiç bişi düşünmemem lazım onu hiç yapamıyorum:)rica ederim cnm rabbim yeterki ol desin hersey olur rabbim öyle buyukku benim tanidigim 24 yaslarinda doktor dediki menepoza girdin bidaha asla cocugun olmaz dedi ama rabbim ol dedi ol kiz suan hamile doktorlar bile sasirdi yani kim ne derse desin rabbim diyoki ben dersem ol hersey bos ben buna inaniyom senin olmaz ugrasma diyen Doktorlar inanmiyom ALLAH VAR O OL DIYO OLUYO o yüzden içini ferah tut banada dediler zor olur ben elimden geleni yapayim gerisi rabbime kalmis ben böyle dusunuyom artik alistim herhalde
aynn ya bizim gibiler zor kafandan atarlar yinede herzaman umut vardir sen hep pozitif dusun insallah bigun bizde anne oluruz rahat ol şöyle düşün bide biz ne kadar şansliyizki tupbebek deniyoz ama ya parasi olmiyanlar ne yapsin onlar hiç yapamiyolar bide şöyle de düşünelim ya eslerimiz bizi biraksalardi evlenselerdi yada uzerimize birini getirsekerdi şükür öyle degiliz beterin beteri var halimize sükürrrrr cnmCanım çok doğru:) bende hep şöyle hikayeler duyuyorum çok uğraşıyolar senelerce tam vazgeçtiklerinde rabbim nasip ediyor bir ara öyle deneyim dedimde :) kendimi kandıramıyorum içimdeki umut evet bu ay hamile olabilirsin diyor sonrabelkide hiç anne olamıcaksına kadar dibe gidiyorum tamamen vazgeçmem için hiç bişi düşünmemem lazım onu hiç yapamıyorum:)
Yinede çok şükür be arkadaşım doğru diysun valla daha kötüleride olabilirdi. güzel taraftan baktın sen nerde yaşıyorsun ?aynn ya bizim gibiler zor kafandan atarlar yinede herzaman umut vardir sen hep pozitif dusun insallah bigun bizde anne oluruz rahat ol şöyle düşün bide biz ne kadar şansliyizki tupbebek deniyoz ama ya parasi olmiyanlar ne yapsin onlar hiç yapamiyolar bide şöyle de düşünelim ya eslerimiz bizi biraksalardi evlenselerdi yada uzerimize birini getirsekerdi şükür öyle degiliz beterin beteri var halimize sükürrrrr cnm
Merhabalar,Mart ayında tüp bebeğe başlıyacak anne adayları..
Gelin hep beraber yaşayalım heycanıben çok heycanlıyım ,korkularım var sizler ne durumdasınız?
Kimler nerde yaptıracak ? Neden tüp bebek yaptıracaksınız ?
Nelere dikkat etmeliyiz ..
Neler yiyosunuz ?
aynn kotuleri var çünkü yasadim ondan herseye pozitif bakiyom artikYinede çok şükür be arkadaşım doğru diysun valla daha kötüleride olabilirdi. güzel taraftan baktın sen nerde yaşıyorsun ?
hayirlisi olsun canım tedavin insallah bu sefer kavusursun rabbim isteyen herkesi kavustursun yavrusunaMerhabalar,
ben de raporumu alabilirsem martta başliycam inşallah.bahçeci tüp bebek merkezi Remzi Abalı doktorum
benim 4.denemem olacak.bizim erkek infertilitesi.sperm sayı hareket ve şekil bozukluğu.
arı sütü ,polen,resveratrol ve omepa q 10 kullanıyorum..cikolata kahve çay ve hazır gıda ürünlerden mümkün oldukça uzak durmaya çalışıyorum..
umarım hepimiz bu sene kavuşuruz bebişlerimize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?