• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Çok teşekkür ederim ne güzel bir insansın senin gibi güçlü olmak kolay değil. inşallah Allahım seni istediğin herşeyle mükafatlandırır. senin gibi düşünüldüğünde panik atakta ortadan kalkıyor.
rica ederim cnm insan yasatikca alisiyo herseye bende onceleri sizin gibiyim ama biyerden sonra biraktim rabbime teslim ettim kendimi o benim için en guzelini bilendir verendir kendimi hep böyle teselli ettim sagolsunlar ailem esimin ailesi destekci oldular halada oluyolar ha ben buarada kimsedende saklamadim tupbebek yaptigimi aksine herkese soyluyorum benim duam kabul degilse belki biri bana dua eder rabbim onu duasi sayesinde bana belki evlat verir diyom çok sagol iyi dileklerin için cnm insallah allahim herkesi mukafatlandirsin bu yolda ben her namaz kildigimda rabbim kimsenin kucagini bos birakma allahin izniyle olcaksin anne böyle dusun stres yapma kendine stres yaparsan kendini yipratirsin oyalanacak biseler bulki aklinda surekli bu olmasin olcak olcak hep böyle dusun kuzum😚😚🤗

aynn gercekten çok güçlü anneleriz hayalleri bile çok guzel hayalde olsa anneyiz benim yiyenim sırf cocugum yok diye bana küçük anne diyo teyze demiyo ben senin kizinim diyo beni çok mutlu ediyo Allah herkese yasatsin anneligi olmasa demekki biz bunu kaldira biliyozki rabbim veriyo bu sinavlari insallah bu sinavlardan eli bos cikmayiz RABBİM OL DESIN YETERI 🤗🤗
ne güzel maşallah yeğenine..dediğin gibi biz kaldırabiliyoruz tabi yeri gelince yoruluyoruz,bunalıyoruz,enerjimiz düşüyor ama yeniden kalkıp devam ediyoruz.Rabbim böyle uygun görmüş biz de yaşıyoruz bizim sınavımızda varsın bu olsun.şimdi çektiklerimizn mükafatını almayı nasip etsin Allah

rica ederim cnm insan yasatikca alisiyo herseye bende onceleri sizin gibiyim ama biyerden sonra biraktim rabbime teslim ettim kendimi o benim için en guzelini bilendir verendir kendimi hep böyle teselli ettim sagolsunlar ailem esimin ailesi destekci oldular halada oluyolar ha ben buarada kimsedende saklamadim tupbebek yaptigimi aksine herkese soyluyorum benim duam kabul degilse belki biri bana dua eder rabbim onu duasi sayesinde bana belki evlat verir diyom çok sagol iyi dileklerin için cnm insallah allahim herkesi mukafatlandirsin bu yolda ben her namaz kildigimda rabbim kimsenin kucagini bos birakma allahin izniyle olcaksin anne böyle dusun stres yapma kendine stres yaparsan kendini yipratirsin oyalanacak biseler bulki aklinda surekli bu olmasin olcak olcak hep böyle dusun kuzum😚😚🤗
Bende de tam tersi kimse bilmiyor eşim kimseye söymemi istemiyor bir iki tane yakın arkadaşım birde görümcem biliyor okadar insanlar cocugumun olmadığını, ve bunun için uğraştığımızı tahmin ediyolardır. 2. denememde anneme bile söylememeyi düşünüyorum. bu forumda konuşup rahatlıyorum açıkcası

ne güzel maşallah yeğenine..dediğin gibi biz kaldırabiliyoruz tabi yeri gelince yoruluyoruz,bunalıyoruz,enerjimiz düşüyor ama yeniden kalkıp devam ediyoruz.Rabbim böyle uygun görmüş biz de yaşıyoruz bizim sınavımızda varsın bu olsun.şimdi çektiklerimizn mükafatını almayı nasip etsin Allah
amenaa tabi rabbim bize neyi uygun görurse odur o bize ne vermişse başımızla gözümüzle ondan bize ne gelirse hediyedir insallah bu sinavda güzel evlatlar hediyesi olur ben buna inaniyom elinde sonunda bizlerede anne olcayiz evlat sahibi olcayiz🤗🤗🤗

Bende de tam tersi kimse bilmiyor eşim kimseye söymemi istemiyor bir iki tane yakın arkadaşım birde görümcem biliyor okadar insanlar cocugumun olmadığını, ve bunun için uğraştığımızı tahmin ediyolardır. 2. denememde anneme bile söylememeyi düşünüyorum. bu forumda konuşup rahatlıyorum açıkcası
herkesin fikrine tabiki saygi duysunlar tabi her insan bir degil bazi insanlar farkli bakiyolar o insanlari gören rabbim bizi görmuyomu goruyo ama iste insanlar bunu dusunemiyo sanki bizim elimizdeymis gibi davraniyolar ama rabbimin elinde rabbim onlara vermeseydi nasil yapcaktilar kimse kusura bakmasin rabbim onlara vermeseydi vermezdi bizim elimizde olsaydi fazlasini yapardik suan yaptigimiz gibi ben öyle insanlari allaha birakiyorum muhattab dahi olmuyorum cnm burda anca biz bizi anlariz bosver oluruna birak burda bende burda çok rahatliyorum konustugumda içine atma kimse atmasin içine dökün icinizi valla artik icimde saklamiyom tutamiyom🤗🤗

ben de durum öyle.açıkçası tedaviyi kimsenin bilmemesi daha iyi.yoksa sorucaklar ne oldu diye..en iyisi söylememek bana kalırsa.benim annem kardeşim eşimin annesi kardeşi tedavi olduğumuzu biliyor o kadar

peki hangi vitaminlere başladınız ? bana dr omega 3, d vitamini, ve b vitaminleri birde ımprly diye birsey verdi şimdilik

bende en yakınlar bile bilmiyor nerdeyse kendime bile sölemicem :))
aslında insan söyleyince rahatlıyor ama bana kalırsa derdini birtek Allha açacaksın dermanı veren o çünkü.insanlar ah vah eder bi bakmıssın acınacak hale getirmişler seni.sanki bir yarım kalmışlık hissi gibi.halbuki hiçbirimiz evlenirken illa çocuk olacak diye evlenmiyoruz

aslında insan söyleyince rahatlıyor ama bana kalırsa derdini birtek Allha açacaksın dermanı veren o çünkü.insanlar ah vah eder bi bakmıssın acınacak hale getirmişler seni.sanki bir yarım kalmışlık hissi gibi.halbuki hiçbirimiz evlenirken illa çocuk olacak diye evlenmiyoruz
aynen öyle canım sadece ALLAH bilsin yeter . zaten seni beni sadece yaşayanlar bide allah bilir kimse anlamazki

belki haklisin ama bence bize öyle geliyo acimiyolar dua ediyolar biz hasas oldugumuz için bize öyle geliyo kimin ne olcagini rabbim bilir ilerde kimse ne yasayacagini bilemez cnm

belki haklisin ama bence bize öyle geliyo acimiyolar dua ediyolar biz hasas oldugumuz için bize öyle geliyo kimin ne olcagini rabbim bilir ilerde kimse ne yasayacagini bilemez cnm
O karşındaki insanla alakalı işte. Ben mesela ananemin cenazesinde yasadim en son.annemin kuzeni bi yandan dua ediyor falan.bi yandan yengem torununu severken fazla sevme olan ver olmayan var diyor.bir de sorunumuz olduğunu bilmediği halde.o yüzden az insan bilsin yeterli

Selam
Bizde mart ayında ilk defa tüp bebek tedavesine başlıcaz inshaAllah Allahin izniyle. Bizde sorun, 2 ay once benim sag tüpümde hidrosalpenk vardi ondan bir hafta once laparoskopi ameliyati oldum sag tüpüm alinacakti ama doktor dedi hidrosalpenk yokmus sadece sol tüpüm kapali ve sag tüpüm biraz gecis var yani tam kapali degil, ondan iki tüpümde almadilar cok sukur. Bide bende endometriyozis var, ameliyatta cikolata kistimi bozalttilar. Ben cok uzuluyordum sag tüpümü alacaktilar diye, ondan ameliyattan once broccoli kurunu ve maydonoz süt buhari uygulandim, ama bilmiyorum onun etkisi varmiydi ama sukur iki tüpümde sivi yokmus.
Bende tek vitaminlerimi aliyorum ve galiba yine ayni kuru yapacam, yine hidrosalpenk olmasin diye.
Merhaba canım bende ilk kez tup bebek tedavisine basliycam cikolata kisti var bendede

Doğrusunu söylemek gerekirse bende senin hibiyim canım eşim ve ben biliyoruz tek eşim kimsenin bilmesini istemedi .. tek burda yazıp okuyup rahatladım 😔 tek başına zordu başa çıkmak

Hangi ildesiniz acaba.ben de bahçeci de başlayacağım,istanbul fulya da
Aynen kuzum ben almanyadanım .. ama bende bahçeciyi tercih ettim fulya değilde umutta yaptırıcam aslında cem hocayı görüyodum hep instadan ozaman tabi sorunlardan habersiz bakar geçerdim tatildeyken çocuğunuz olmaz doğal yolla denildi hayatımızın şokunu yaşadık tatilim zehir oldu . Hazır ordaydım hemen ön görüşme istedim olmadı cem bey çok doluydu .. sabri beyi tavsi ettiler gelin görüşün içinize sinmesse değiştirin dediler ama o kadar insani bir doktorki muhteşem yaklaştı ve çok içime sindi .. hsg yaptırdık kasımda .. işte marttada gelip başlıycam inşallah .. almanyadan oldum için çevremizde kimsede bilmedi için sürekli gelip gitmemiz göze batıyordu yoksa ocak da gelicektim ama .. kısmet mart ayındaymış rabbim kolaylık versin .. sizinki sperm sorunu değil ama demi canım ?

Doğrusunu söylemek gerekirse bende senin hibiyim canım eşim ve ben biliyoruz tek eşim kimsenin bilmesini istemedi .. tek burda yazıp okuyup rahatladım 😔 tek başına zordu başa çıkmak
Kimseye diyemiyorsunki ne zorluklar yaşıyorsun hiçbirsey olmamış gibi davranıyorsun çok zor valla ben ikinci kez yapıcam bunu bakalım

O karşındaki insanla alakalı işte. Ben mesela ananemin cenazesinde yasadim en son.annemin kuzeni bi yandan dua ediyor falan.bi yandan yengem torununu severken fazla sevme olan ver olmayan var diyor.bir de sorunumuz olduğunu bilmediği halde.o yüzden az insan bilsin yeterli
ya cnm herkesin dusuncesi bide söyle dusun sen uzulursun diye yanindakine öyle demistir birazda iyimser dusunelim iste biz böyle dusunurse zaten uzuluruz kendine yaparsin kuzum tecrube 🤗

Back