Çorlu da yaşıyorum ben, özel Vega hastanesinde çektiricez. Ama süreç nasıl oluyor onu bilmiyorum. Adet sonra nezaman çekilmesi gerek, kaçgün ilişki olmaması gerek. Doktorum söyledi hepsini ama benim korkudan uçtu gitti hepsi.Aynen bende öyle nerede çektiriceksiniz acaba ben biraz geriliyorum film konusunda bu 2. Çekim olcak ama insan geriliyor işte
15 tane embriyom oldu 4 tanesini dondurduk 3. Gün embriyosu 2 tanesi 1. Kalite 2 tanesi 2. Kalitebende pkoluyumbenimde 30 un üzerinde yumurtam vardı. doktorum ohss riskine karşı yumurta toplamadan sonra da bana 5 gün cetrotide kullandırdı. bizde rahim dinlendirme sürecindeyiz. bize de doktorum aşılamanın başarı oranı çok düşük diye hiç önermedi bizde direk tüp bebek ile başladık. kaç adet embriyon oldu ?
hayirli olsun canım tedavin amin Allah kimsenin kucagini bos birakmasin evet burda birbirimize destek verceyiz insallah hepimiz guzel sonuclar alirizMerhaba Hanimlar, Bugun ilk randevumuza gittik tup bebek icin .Tahliller istemislerdi sonuclari gosterdik. Bu surecte yalniz olmanin bana iyi gelmeyecegini biliyorum ,ama ayni seyleri yasayan benzer hikayeleri olan birileriyle dertleşmek istedigim icin buradayim.Dilerim rabbimden hayirlisiyla özlemimiz bu ilkbaharda guzel bir tohum gibi dussün ,buyusun icimizde ❤
Hoşgeldin aramıza kuzum nerde yaptıracaksın ? Neden yaptırıyosunMerhaba Hanimlar, Bugun ilk randevumuza gittik tup bebek icin .Tahliller istemislerdi sonuclari gosterdik. Bu surecte yalniz olmanin bana iyi gelmeyecegini biliyorum ,ama ayni seyleri yasayan benzer hikayeleri olan birileriyle dertleşmek istedigim icin buradayim.Dilerim rabbimden hayirlisiyla özlemimiz bu ilkbaharda guzel bir tohum gibi dussün ,buyusun icimizde ❤
Çok geçmiş olsun canım ohss zayıflardada oluyomus çok çok geçmiş olsunMerhabalar
Benim normalde aralık ayında transferim olacaktı ama ohss olduğum için iki ay erteledik martın 10 unda transferim olacak şuan climara bant folic1 estrofem vede iğnem var iğnelere başlamadım henüz allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok korkuyorum tutmicak diye
İnşallah ilk seferde alırsın kucağına15 tane embriyom oldu 4 tanesini dondurduk 3. Gün embriyosu 2 tanesi 1. Kalite 2 tanesi 2. Kalite
Hemen soğuk algınlığı ilacı birşeyler iç daha vaktin var o zaman kadar toparlasın inşallahKızlar ya galiba grip oluyorumboğazım felan ağrıyor ya tumurtalarım kalitesiz olursa bu yüzden en bühük korkum yumurta toplama ve transfer öncesi hastalanmaktı off
İlaçlardan etkilenirmi kuzum en büyük korkum o yumurtalarım ilaçtan felan kalitesiz olursa diyeHemen soğuk algınlığı ilacı birşeyler iç daha vaktin var o zaman kadar toparlasın inşallah
gecmis olsun kuzum bende gripim insallah bisey olmazKızlar ya galiba grip oluyorumboğazım felan ağrıyor ya tumurtalarım kalitesiz olursa bu yüzden en bühük korkum yumurta toplama ve transfer öncesi hastalanmaktı off
Kuzum hiç bilmiyorumki ama korkuyorum ya yumurtalar kalitesiz olursa diyegecmis olsun kuzum bende gripim insallah bisey olmaz
Yok sanmıyorum ya sonuçta foliküller adetin 2. Günü itibari ile oluşup büyümeye başlıyorlar. Senin o vakte daha çok var o zamana kadar ilaçlar atılır vücudundan. Ama yok içim rahat ermez diyorsan bitkisel birşeyler yap C vitamini al ıhlamur falan iç.İlaçlardan etkilenirmi kuzum en büyük korkum o yumurtalarım ilaçtan felan kalitesiz olursa diyeyoksa hemen başlanvıçta önünü alabilirim
Galiba öyle yapıcam c vitamini çay çay çay sonra baktım hiç geçmiyo ilaç alırımYok sanmıyorum ya sonuçta foliküller adetin 2. Günü itibari ile oluşup büyümeye başlıyorlar. Senin o vakte daha çok var o zamana kadar ilaçlar atılır vücudundan. Ama yok içim rahat ermez diyorsan bitkisel birşeyler yap C vitamini al ıhlamur falan iç.
allahin izniyle bisey olmaz limonlu cay nane limon yap iyi gelir o zaman duzelirsin bitanemKuzum hiç bilmiyorumki ama korkuyorum ya yumurtalar kalitesiz olursa diye
allahin izniyle bisey olmaz limonlu cay nane limon yap iyi gelir o zaman duzelirsin bitanem
Hoşgeldin canım ilk denemen mi ?Merhaba Hanimlar, Bugun ilk randevumuza gittik tup bebek icin .Tahliller istemislerdi sonuclari gosterdik. Bu surecte yalniz olmanin bana iyi gelmeyecegini biliyorum ,ama ayni seyleri yasayan benzer hikayeleri olan birileriyle dertleşmek istedigim icin buradayim.Dilerim rabbimden hayirlisiyla özlemimiz bu ilkbaharda guzel bir tohum gibi dussün ,buyusun icimizde ❤
ayy cnm benim bogazim sizliyoryok ya işaç aldım bile kuzum yoksa çok daha kötü olup her yere mikrop dağılmasın şimdilik sadece kırgınlık var bide boğaz ağrısı korktum etraftada çekilen olunca önlem alıyım yayılmasın dedim
Sende grip olucaksın sende hemen önlem alayy cnm benim bogazim sizliyor
aynn kuzum bol bol limonlu çay nane limon ıhlamir iciyom bi Hafta geçsin cunku bu hafta hastalancam o zaman yumurtalar disari atcak yenisi gelcek ya onlara zarari olmasin cumartesi sorcam bi zarari varmi diye rahim kalinlasti ilaci biraktim artik adetti beklicem kuzumSende grip olucaksın sende hemen önlem alneyse hayırlısı olsun hakkımızda sıkıntı yapmaya gerek yok böyle devam ederse sabri hocaya bir sorarım eğer yumurtalar kalitesiz olur vs derse bilmiyorum artık ama sanmıyorum ya opuda grip olan bile oluyo tabi sonra narkozda oynuyolarmış grip olduğu için tam narkoz etki etmediği için . Oda yumurtalar kalitesiz oluyormuş ama sanmıyorum şu durumda birşey olacağını zaten ilaç kullanıcam onları büyütmek için felan inşallah herşey güzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?