Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Aynen bende öyle nerede çektiriceksiniz acaba ben biraz geriliyorum film konusunda bu 2. Çekim olcak ama insan geriliyor işte
Çorlu da yaşıyorum ben, özel Vega hastanesinde çektiricez. Ama süreç nasıl oluyor onu bilmiyorum. Adet sonra nezaman çekilmesi gerek, kaçgün ilişki olmaması gerek. Doktorum söyledi hepsini ama benim korkudan uçtu gitti hepsi. siz nerde çektiriceksiniz

15 tane embriyom oldu 4 tanesini dondurduk 3. Gün embriyosu 2 tanesi 1. Kalite 2 tanesi 2. Kalite

Merhaba Hanimlar, Bugun ilk randevumuza gittik tup bebek icin .Tahliller istemislerdi sonuclari gosterdik. Bu surecte yalniz olmanin bana iyi gelmeyecegini biliyorum ,ama ayni seyleri yasayan benzer hikayeleri olan birileriyle dertleşmek istedigim icin buradayim.Dilerim rabbimden hayirlisiyla özlemimiz bu ilkbaharda guzel bir tohum gibi dussün ,buyusun icimizde ❤

hayirli olsun canım tedavin amin Allah kimsenin kucagini bos birakmasin evet burda birbirimize destek verceyiz insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz

Hoşgeldin aramıza kuzum nerde yaptıracaksın ? Neden yaptırıyosun

Çok geçmiş olsun canım ohss zayıflardada oluyomus çok çok geçmiş olsun

Kızlar ya galiba grip oluyorum boğazım felan ağrıyor ya tumurtalarım kalitesiz olursa bu yüzden en bühük korkum yumurta toplama ve transfer öncesi hastalanmaktı off

İlaçlardan etkilenirmi kuzum en büyük korkum o yumurtalarım ilaçtan felan kalitesiz olursa diye yoksa hemen başlanvıçta önünü alabilirim
Yok sanmıyorum ya sonuçta foliküller adetin 2. Günü itibari ile oluşup büyümeye başlıyorlar. Senin o vakte daha çok var o zamana kadar ilaçlar atılır vücudundan. Ama yok içim rahat ermez diyorsan bitkisel birşeyler yap C vitamini al ıhlamur falan iç.

Galiba öyle yapıcam c vitamini çay çay çay sonra baktım hiç geçmiyo ilaç alırım

allahin izniyle bisey olmaz limonlu cay nane limon yap iyi gelir o zaman duzelirsin bitanem
yok ya işaç aldım bile kuzum yoksa çok daha kötü olup her yere mikrop dağılmasın şimdilik sadece kırgınlık var bide boğaz ağrısı korktum etraftada çekilen olunca önlem alıyım yayılmasın dedim

Hoşgeldin canım ilk denemen mi ?

ayy cnm benim bogazim sizliyor
Sende grip olucaksın sende hemen önlem al neyse hayırlısı olsun hakkımızda sıkıntı yapmaya gerek yok böyle devam ederse sabri hocaya bir sorarım eğer yumurtalar kalitesiz olur vs derse bilmiyorum artık ama sanmıyorum ya opuda grip olan bile oluyo tabi sonra narkozda oynuyolarmış grip olduğu için tam narkoz etki etmediği için . Oda yumurtalar kalitesiz oluyormuş ama sanmıyorum şu durumda birşey olacağını zaten ilaç kullanıcam onları büyütmek için felan inşallah herşey güzel olucak

aynn kuzum bol bol limonlu çay nane limon ıhlamir iciyom bi Hafta geçsin cunku bu hafta hastalancam o zaman yumurtalar disari atcak yenisi gelcek ya onlara zarari olmasin cumartesi sorcam bi zarari varmi diye rahim kalinlasti ilaci biraktim artik adetti beklicem kuzumhakkimizda hayirlisi olsun olcagi varsa herturlu olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…