- 8 Mayıs 2019
- 65
- 82
- 18
- 35
Bende nisan ayında başlıyorum allah nasipp ederseMart ayı değil ama nisan da benimde başlayacak tüp bebek her şey güzel gider insaAllah bu konuda pek bilgim yok araştırma asamasindayim :)
Ne güzel nisan ayında başlayanlar olarak birbirimize destek olalımBende nisan ayında başlıyorum allah nasipp ederse
Evet canım RABBİM hayırlısıyla versin inşallahNe güzel nisan ayında başlayanlar olarak birbirimize destek olalım
InsaAllah canım bizde ozmn topik acalimEvet canım RABBİM hayırlısıyla versin inşallah
E açalım o zamanInsaAllah canım bizde ozmn topik acalim
Sen aç istersen canım bizde katilalimE açalım o zaman
InsaAllah canım bizde ozmn topik acalim
E açalım o zaman
Açıyom benilk yorum yazarım ahahah ozaman napayım ozamanki bilgileri aktarırım kızlar ♥♥
Göremedim Cnim actinmiAçıyom ben
Açtım cnmGöremedim Cnim actinmi
Kuzum martın ilk haftası başlıycam bende çok korkuyorum . Bakalım herkezde aynı olmuyo bir arkadaşım 7 gün kullandı 8 ci gün çatlama iğnesi 9 gün bekledi sonra opu yaptıSen ne zaman basliyordun canimmm
Özellikle iğne sayısını söyle ödüm kopuyor benim
hayırlı olsun tedaviniz benim de mart sonu gibi transferim olacak. probleminiz neydi nerede yaptırıyorsunuz tedavinizi ?Merhabalar
Benim normalde aralık ayında transferim olacaktı ama ohss olduğum için iki ay erteledik martın 10 unda transferim olacak şuan climara bant folic1 estrofem vede iğnem var iğnelere başlamadım henüz allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok korkuyorum tutmicak diye
Merhaba canımMerhabalar
Benim normalde aralık ayında transferim olacaktı ama ohss olduğum için iki ay erteledik martın 10 unda transferim olacak şuan climara bant folic1 estrofem vede iğnem var iğnelere başlamadım henüz allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok korkuyorum tutmicak diye
kuzum benimde 7 gün sürdü iğnelerim 8. gün çatlatma oldum. 5 günde opudan sonra kullandım iğne. ama hiç gözümüzde büyüttüğümüz gibi birşey değil iğneler nasıl yaparım eşime yaptırırım diye düşünüyordum ben ama ilk başlayacağım gün radikal bir karar ile kendim yapmaya başladım. iyi ki de öyle yapmışım başkası yapsa eminim canım çok yanardı. yani merak etmeyin düşündüğünüz kadar korkunç değil .Kuzum martın ilk haftası başlıycam bende çok korkuyorum . Bakalım herkezde aynı olmuyo bir arkadaşım 7 gün kullandı 8 ci gün çatlama iğnesi 9 gün bekledi sonra opu yaptı
Az kalmış seninde heyecan varmı heyecan doğru kiminin yumurtalar yavaş büyüyor iğne günüde uzuyor bu sebeple olabilir canım hayırlısıyla basla da güzel haberler ver bizlereKuzum martın ilk haftası başlıycam bende çok korkuyorum . Bakalım herkezde aynı olmuyo bir arkadaşım 7 gün kullandı 8 ci gün çatlama iğnesi 9 gün bekledi sonra opu yaptı
Bende pkoyum eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu ama düzelme olmadı o yüzden biz direkt tüp bebekten basladık aşılama yaptırmadık hiçhayırlı olsun tedaviniz benim de mart sonu gibi transferim olacak. probleminiz neydi nerede yaptırıyorsunuz tedavinizi ?
Hoşbulduk teşekkürlerMerhaba canım ♥Hoşgeldin aramıza ..
nerde yaptırdın canım ? Kaç günlük embrion ? Hiç kötü düşünme lütfen pozitif ol . Ohss nasıl oluyor bende çok korkuyorum ondan
bende pkoluyumBende pkoyum eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu ama düzelme olmadı o yüzden biz direkt tüp bebekten basladık aşılama yaptırmadık hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?