Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Merhabalar
Benim normalde aralık ayında transferim olacaktı ama ohss olduğum için iki ay erteledik martın 10 unda transferim olacak şuan climara bant folic1 estrofem vede iğnem var iğnelere başlamadım henüz allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok korkuyorum tutmicak diye

Sen ne zaman basliyordun canimmm
Özellikle iğne sayısını söyle ödüm kopuyor benim
Kuzum martın ilk haftası başlıycam bende çok korkuyorum . Bakalım herkezde aynı olmuyo bir arkadaşım 7 gün kullandı 8 ci gün çatlama iğnesi 9 gün bekledi sonra opu yaptı

hayırlı olsun tedaviniz benim de mart sonu gibi transferim olacak. probleminiz neydi nerede yaptırıyorsunuz tedavinizi ?

Merhaba canım Hoşgeldin aramıza ..
nerde yaptırdın canım ? Kaç günlük embrion ? Hiç kötü düşünme lütfen pozitif ol . Ohss nasıl oluyor bende çok korkuyorum ondan

Kuzum martın ilk haftası başlıycam bende çok korkuyorum . Bakalım herkezde aynı olmuyo bir arkadaşım 7 gün kullandı 8 ci gün çatlama iğnesi 9 gün bekledi sonra opu yaptı
kuzum benimde 7 gün sürdü iğnelerim 8. gün çatlatma oldum. 5 günde opudan sonra kullandım iğne. ama hiç gözümüzde büyüttüğümüz gibi birşey değil iğneler nasıl yaparım eşime yaptırırım diye düşünüyordum ben ama ilk başlayacağım gün radikal bir karar ile kendim yapmaya başladım. iyi ki de öyle yapmışım başkası yapsa eminim canım çok yanardı. yani merak etmeyin düşündüğünüz kadar korkunç değil .

Az kalmış seninde heyecan varmı heyecan doğru kiminin yumurtalar yavaş büyüyor iğne günüde uzuyor bu sebeple olabilir canım hayırlısıyla basla da güzel haberler ver bizlere

hayırlı olsun tedaviniz benim de mart sonu gibi transferim olacak. probleminiz neydi nerede yaptırıyorsunuz tedavinizi ?
Bende pkoyum eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu ama düzelme olmadı o yüzden biz direkt tüp bebekten basladık aşılama yaptırmadık hiç

Merhaba canım ♥Hoşgeldin aramıza ..
nerde yaptırdın canım ? Kaç günlük embrion ? Hiç kötü düşünme lütfen pozitif ol . Ohss nasıl oluyor bende çok korkuyorum ondan
Hoşbulduk teşekkürler
Ben süleymaniye kadın doguma gidiyorum bir arkadaşım orada yaptırdı tuttu hemen bende şansımı denemek istedim ohss pkolularda oluyor genelde hormon iğnelerine vücud aşırı tepki veriyor bende 35 tane yumurta vardı onlar toplandıktan sonra ohss oldum karnım şişti 5 6 aylık hamile gibiydim nefes alamıyordum karnım çok acıyordu ama cok sükür geçti doktorum riske atmayalım iki ay dinlen dedi dinlendim iyiyim şimdi ama o dönem cok zordu

Bende pkoyum eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu ama düzelme olmadı o yüzden biz direkt tüp bebekten basladık aşılama yaptırmadık hiç
bende pkoluyum benimde 30 un üzerinde yumurtam vardı. doktorum ohss riskine karşı yumurta toplamadan sonra da bana 5 gün cetrotide kullandırdı. bizde rahim dinlendirme sürecindeyiz. bize de doktorum aşılamanın başarı oranı çok düşük diye hiç önermedi bizde direk tüp bebek ile başladık. kaç adet embriyon oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…