Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kızlar ilk tüp bebekte yediklerimi yazmak istedim faydası var mı bilmiyorum ama tuttuğu için fikir olsun diye yazıyorum isteyen deneyebilir. Köy yumurtası günlük tükettim. Avakado günlük tükettim. Havuç suyu bence çok faydalı onu içince kasıklarıma iğne batardı tutunma belirtisiymiş. Ceviz bol bol yedim. Hasta gibi yatmadım ilk gün duş aldım. Ilık su sıcak değil.İkinci gün yürüyüş yaptım uzun mesafe değil bir 15 dk kan akışı önemli hasta gibi yatma dedi doktorum. Şükür kızım dünyaya geldi . İkinci için başlıcaz bakalım nasip

Kuzum sen bunları transfer sonrasımı yaptın ? Ben şimdi sadece tumurta topluycaz sonra rahim dinlendirme olduktan sonra transfer olucam . Kızın kaçıncı gün embriosuydu ? rahim dinlendirdinizmi ? Bizim için çok değerli başından geçmiş insanların yazması çok sağol bilgiler için

Çorludayım, Vega hastanesinde yaptırıcam bende kısmetse ama korkmuyorda degilim
Kuzum yaşadığımı söyleyim özeldi normalde bende çok korktum herkez neler yazmış . Ben girdim kadın sohbet ede ede yapmış bitti dedi dedim nasıl biter ağrımadıki . Geri doktorcum artık son model makinalarla çalışıyoruz sizler hissetmeyin diye dedi pet verdiler . İlaç geri gelir diye . Ben kadıköyden çıktım karşıya geçtim karış karış gezdim akşama kadar umarım senin yaptıracağın yerde öyledir hiç ağrın olmaz inşallah

Ben aşılamadan sonra vitaminlere devam ediyorum coraspin b12 folik d vitamini kullanıyorum mart ayında evrak hazırlicam teslim ederken konusucam doktorumla hsg çekilmişti benim zaten tekrar istermi bilmiyorum

Ben aşılamadan sonra vitaminlere devam ediyorum coraspin b12 folik d vitamini kullanıyorum mart ayında evrak hazırlicam teslim ederken konusucam doktorumla hsg çekilmişti benim zaten tekrar istermi bilmiyorum

6 öncesine kadar olan hsg filmini kabul ediyorlar diye biliyorum. Bizde eşimle WMmultifer vitamin kullanıyoruz. Coraspin kullan diye birsey demedi doktorum ama bilemedim şimdi. Aşılama mı yaptırdınız siz

Anestezi ile yapılıyormuş sanırım ağrı olmasın diye, canım tatlıdır biraz oyuzden korkuyorum ya. Bende özelde yaptırıcam ama.. panik oluyorum vallahi. Nekadar sürede cıkıyor peki sonuç.

Anestezi ile yapılıyormuş sanırım ağrı olmasın diye, canım tatlıdır biraz oyuzden korkuyorum ya. Bende özelde yaptırıcam ama.. panik oluyorum vallahi. Nekadar sürede cıkıyor peki sonuç.
Ben anestezili yaptırmadım yani 0 hiç birley hissetmedim galiba orası farklı cihazlarla çalışıyo diye birde ecomar vardı iki yer kesinlikle harika .. ben 10 dakikada aldım üstümü giyindim çıktım eşimin yanına vardım sonuçlarım geldi

6 öncesine kadar olan hsg filmini kabul ediyorlar diye biliyorum. Bizde eşimle WMmultifer vitamin kullanıyoruz. Coraspin kullan diye birsey demedi doktorum ama bilemedim şimdi. Aşılama mı yaptırdınız siz
Evet canım doktorum böyle uygun gördü bizde uyduk şimdi geldik bu aşamaya histereskopi yaptı bana istermi bilmiyorum

Kuzum bunlar benim transfer sonrası yaptıklarım yumurta toplama aşamasında protein ağırlıklı bes kendim transfer sonrası da dediklerimi yaptım canım. Benim taze transfer oldu 5.gün embiryosuydu rahim dinlendirme olmadı biz de bu defa ne olur bilmiyorum

Rahim filmi çekildim ben anesteziye hiç gerek yok bana göre canım benim çok tatlıdır düşün ki ben transferi bile anestezi altında yaptım hsg ama zor değil inan 30 saniye sürmüyor

Hafi hakkımızda hayırlısı . Yediğimr içtiğime pek dikkat etmedim şu sıra ama transfer sonrası havuç suyu ve avocado yerim ceviz badem bunlar önemli kuzum sağol duş almakta tedirginim çok fazla kişiden fazla değişik yorumlar duydum bu konuda .

Kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap canım çok kasma ani hareket etmekten sakın kendini ben abdest almıştım eve gelip o yüzden duş aldım hemen ama almayadabilirsin tabi

Yumurta toplanıyor hiç ağrı olmadı ben de gğnlük hayata hemen döndüm ama telefon beklemek çok zor kaçı döllendi kaçı devam ediyor telefonu açardım ama gel bana sor kalbim çıkacak gibi oldu transferden 6 gün sonra idrarda çıktı 7.günü kanda düşün canım acele ettim :) gebeliği öğrenince uçak yolculuğu filan yaptım düğüne gittim en yakın arkadaşımın doktorum şunu dedi doğacak çocuk damdan da atlasan doğar doğmayacak çocuğu 9 ay yatsan da doğmaz

Ay evet ya doktorun okadar haklıli . Yiyecek ekmeği varsa doğar . Ama sorun nerde biliyomusun biz çok sakınıyoruz . Bende o yelefonlarda öyle olurum hel o kan testi allahımm birde burda sonuç 1 haftadan çıkıyor ben idrarda öğrenicem yani yada bakarsın bekliyomuşum hayatt yapamam ama .. kuzum millet hamile olduğunu bilmeden neler neler yapıyor biz duş almaya korkuyoruz

Aynen öyle canım ya işte dikkat etmesek te acaba dikkat etsem olur muydu düşüncesi kaplıyor ama sonra diyorum ki nasipten ötesi yok ay sizin bir hafta baya erken canım niye öyle ki 12.gün test günü değil mi adetin ne zaman canım senin

Aynen bende öyle nerede çektiriceksiniz acaba ben biraz geriliyorum film konusunda bu 2. Çekim olcak ama insan geriliyor işte

O zaman sanomed miydi ne orada mı yaptırdınız

Canım test gününden sonra kan verince bir haftadada sonuçlarımız çıkıyor kan testinin sonuçları yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…