• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 de aşılama yaptıracaklar ile güzel süreci takip ☺️

Atlantissa

Atlantis’de bir balık
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
1.010
1.959
133
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir buçuk senedir denemeler olumsuz sonuçlandı. 2 ay önce klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat malesef olmadı. Gecen ay HSG çekildi normal çıktı ve martta aşılama yapılacak şu an adet olmayı bekliyorum. Daha önce aşılama yaptıranlar nasıl bir süreçten geçti anlatırsanız çok sevinirim☺️ Martta aşılama olacaklar ve önceden olanlarla Allah’ın izniyle güzel süreci takip etmek istedim 😍

Merhaba canım bende Mart'ta aşılama Olucam bı aksilik çıkmazsa. Bende klomen ve iğne tedavileri gördüm ama hiç pozitif sonuç alamadım. Benim durumum biraz zor. Pkos var bende o nedenle hiç ümitli değilim. amacım raporlu tüp bebek hakkımı kullanabilmek. O yüzden öncesinde iki aşılama yaptircam. İnşallah güzel şeyler olur tüm bebek hasreti çeken arkadaşlarım için. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum.

Canım aslında çok şey var 🤭 öncelikle aşılama öncesi yine klomen ve 1 çatlatma iğnesi mi kullanılıyor yoksa farklı ve fazla sayıda iğne mi ? Farklı sayfalarda farklı şeyler gördüm çünkü

Canım doktordan doktora değişiyor tabi.klomenle de aşılama yapan doktorlar var ama bu tamamen senin yumurtalarını amh düzeyine vediger hormon sonuçlarına bağlı (FSH, lh, e2 , prolaktin... Bunlar adetin 2. Veya 3. Günü yapılan testler.)
Biraz uzun oldu ama aşılamada genellikle gonalf iğne var onu veriyorlar. Göbekten yapılan bir iğne. Kendin yapiyosun.Şuan raporsuz fiyatı 750 TL.raporlu baya bı uyguna geliyor tabi. Veya menogon iğne de verebilir. Oda aynı etkiyi yapiyor. Dediğim gibi doktorunun çalışma stiline bağlı başka bı iğne de verebilir. Adetinin 2. Veya 3 günü gidip kan veriyorsun hormonlarina bakıp ona göre ilaç veya iğne yaziyor. 5 gün kullanıp kontrole gidiyorsun. Eğer yumurtalıkların istenilen büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi veriyor iğneyi yapıp iki gün sonra gidiyorsun.eger buyumediyse 2 gün daha iğne kullanıp öyle kontrole gidiyorsun. Sıkıntı yapacağın bir süreç değil zaten. Bir bakmışsın ki pozitif görmüşsün.😀

Canım doktordan doktora değişiyor tabi.klomenle de aşılama yapan doktorlar var ama bu tamamen senin yumurtalarını amh düzeyine vediger hormon sonuçlarına bağlı (FSH, lh, e2 , prolaktin... Bunlar adetin 2. Veya 3. Günü yapılan testler.)
Biraz uzun oldu ama aşılamada genellikle gonalf iğne var onu veriyorlar. Göbekten yapılan bir iğne. Kendin yapiyosun.Şuan raporsuz fiyatı 750 TL.raporlu baya bı uyguna geliyor tabi. Veya menogon iğne de verebilir. Oda aynı etkiyi yapiyor. Dediğim gibi doktorunun çalışma stiline bağlı başka bı iğne de verebilir. Adetinin 2. Veya 3 günü gidip kan veriyorsun hormonlarina bakıp ona göre ilaç veya iğne yaziyor. 5 gün kullanıp kontrole gidiyorsun. Eğer yumurtalıkların istenilen büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi veriyor iğneyi yapıp iki gün sonra gidiyorsun.eger buyumediyse 2 gün daha iğne kullanıp öyle kontrole gidiyorsun. Sıkıntı yapacağın bir süreç değil zaten. Bir bakmışsın ki pozitif görmüşsün.😀

Farklı çeşit iğne vermiyorlar genelde. Verirlerse bir çeşit yumurta geliştirici iğne bir de çatlatma iğnesi canım. Tabi bunun vitamini var asılamadan sonra progestan jeli veya ilacı var.var da var yani

İnşAllah canım ya çok teşekkür ederim 🥰 2 ay önce klomenle 2 yumurtam olgunlaştı ve bir ovitrelle iğneyle ikisi de çatladı ama malesef gebelik olmadı. İnşAllah bu sefer de her şey yolunda gider ve sonuç alırım. Rabbim hepimize nasip etsin inşAllah 🤲🏻❤️

Evet hem maddi hem manevi çok zor bir süreç inşAllah her şey güzel olur dua edelim 🤲🏻😞

İnşAllah canım ya çok teşekkür ederim 🥰 2 ay önce klomenle 2 yumurtam olgunlaştı ve bir ovitrelle iğneyle ikisi de çatladı ama malesef gebelik olmadı. İnşAllah bu sefer de her şey yolunda gider ve sonuç alırım. Rabbim hepimize nasip etsin inşAllah 🤲🏻
İnşallah canım. Ne güzel bak hem yumurtan oluşuyor hem çatlıyor . Sadece nasip bu işler bence. Senin tutar inşallah aşılama canım canını sıkma kafan rahat olsun yeter. Stres yapacak birşey yok Allah'ın izniyle geçecek bu gunler. Şimdi dört gözle adetimi bekliyorum. Sende oylesindir tahmin edebiliyorum

İnşallah canım. Ne güzel bak hem yumurtan oluşuyor hem çatlıyor . Sadece nasip bu işler bence. Senin tutar inşallah aşılama canım canını sıkma kafan rahat olsun yeter. Stres yapacak birşey yok Allah'ın izniyle geçecek bu gunler. Şimdi dört gözle adetimi bekliyorum. Sende oylesindir tahmin edebiliyorum

Hem de nasıl canım bir an önce günler geçsin işlem bitsin ve umutlu bekleyiş başlasın istiyorum 🤲🏻 Bakalım bugün adet günüm pazartesi gideceğim muhtemelen

Hem de nasıl canım bir an önce günler geçsin işlem bitsin ve umutlu bekleyiş başlasın istiyorum 🤲🏻 Bakalım bugün adet günüm pazartesi gideceğim muhtemelen
Yaa adetim başladı mı demek hadi hayırlısı olsun inşallah. Benim daha ay sonuna ancak olur. Bu beklemeler zaten insanı strese sokuyor.

Ya aynen öyle bugün ama bakalım daha belirti yok sanırım geç olacak ben de de pkos var hafif dedi ama yine de bazen adetimi geciktiriyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah 🥰 Aşılama sonrası 14 günlük sürecimiz de inşAllah çook güzel geçer ve sonuç alırız 🥰

Bende aşılama oldum ama sonrasında dikkat etmedim hiç kendime ytamadim martta yine yaptrcam ınsallah olacak sende dinlen bol bol doktor ne derse harfiyen uygula Insalalh olumlu olacak

Bende aşılama oldum ama sonrasında dikkat etmedim hiç kendime ytamadim martta yine yaptrcam ınsallah olacak sende dinlen bol bol doktor ne derse harfiyen uygula Insalalh olumlu olacak
İnşAllah canım ya çok teşekkür ederim ☺️ Hepimizin olumlu sonuçlanır inşAllah ben zaten çalışıyorum izin alacağım 1 haftaya yakın

Back