• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy hadi hayırlısı canım 💕🙏 sakın yapma 14 te felan yap canım 🙏 inşallah tutmuştur senden güzel haberler alırız 🙏 benim malesef tutmadı ilk aşılama idi kısmet herşey 🤷‍♀️ İlaçları felan bıraktım bekliyorum artık adet olmayı
Hayırlısı olsun canım. Herşeyin başı sağlık. Yeter ki senin ve eşinin sağlığı iyi olsun Allah'ın izniyle bebisiniz de olur 🤗
Doktor 30 Mart'ta test yap demişti, yani pazartesi test günüm sabırla beklemek istiyorum bakalım

Hayırlısı olsun canım. Herşeyin başı sağlık. Yeter ki senin ve eşinin sağlığı iyi olsun Allah'ın izniyle bebisiniz de olur 🤗
Doktor 30 Mart'ta test yap demişti, yani pazartesi test günüm sabırla beklemek istiyorum bakalım
Aminnnn 🙏 canın çok teşekkür ederim ☺️ ay ha sen Bize güzel haber verirsin inşallah 🙏

Alakası yok ... Balım.cunku birden fazla.yumurta var ise yani birden fazla oluştuysa biri çatlayıp diğeri catlamama ve kist olma durumu çok yüksek çünkü bende bu dediğim oldu :)) ha ne korkulacak kist değil o başka
Canım son dediğini anlamadım.. Kaç yumurtam oldu söylemedi sadece boyutunu söyledi.. Ben devlet hastanesini hiç sevmiyorum tüm branşlar için diyorum Allahım aratmasın ama suratsız hastayı değersiz hissettirecek doktorlar var..

S sonsamur kuzum benim olmadı ne yazık ki 😔 inşallah senin ve diğer arkadaşların olumlu olur 🤲
Kuşum ben kan testi yaptırmadım. Olmadı büyük ihtimal.. İdrar testi o kadar da yanlış çıkmaz. Son 3 hep negatif.. Hastanede gelmeyin dedi.. Regl beklicem.. Tedavilere de ara verilmiş. Kafamızı rahat bırakmaya çalışalım.

Kuşum ben kan testi yaptırmadım. Olmadı büyük ihtimal.. İdrar testi o kadar da yanlış çıkmaz. Son 3 hep negatif.. Hastanede gelmeyin dedi.. Regl beklicem.. Tedavilere de ara verilmiş. Kafamızı rahat bırakmaya çalışalım.
Sağlık ocağında kan verip geldim ben hastaneye gitmedim ayrıca . Hayırlısı olsun inşallah 🤲 Bir de benim lekelenmem oldu dün sokulmemistim tam olarak. Aşılamanın 14.gunune kalmadim

Kızlar aşılama gününü de sayarsam bugün 14.gunum ve ben sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı. Hastaneye gittim kan verdim sonuç 79,79 bana düşük geldi ama bilmiyorum. Doktoruma gonderdim, sonuç guzel,pazartesi tekrar kan ver, sonucu bana gonderirsin dedi.

Kızlar aşılama gününü de sayarsam bugün 14.gunum ve ben sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi hemen çıktı. Hastaneye gittim kan verdim sonuç 79,79 bana düşük geldi ama bilmiyorum. Doktoruma gonderdim, sonuç guzel,pazartesi tekrar kan ver, sonucu bana gonderirsin dedi.
Ne güzel yahu maşallah 🥰 sevindim tutan birini görmek çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah dikkat et kendine bol bol dinlen

Ne güzel yahu maşallah 🥰 sevindim tutan birini görmek çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah dikkat et kendine bol bol dinlen
Sağol canım Allah razı olsun🤲🏻
İçimde garip bir hüzün var, 4sene önceki gebeliğimde çok sevinmiştim, 11. Haftada sonlandı. Şimdi sanki sevinemiyorum bile 😟

Bebegin hayirli olsun cok sevindim allah butun isteyenlere yasatsin insallah hic belirtiniz oldu mu bu surecte benim 11. Gunum bugun ama hic belirti hissetmiyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻
Benim bugün aşılama dahil 14.gunum. 2-3 gündür kokulara karşı fazla hassasiyet, hafif bel ağrısı ve ara sıra kasıklarda batma hissi oldu. Bünyeye göre degisiyor, kiminde hiç belirti olmasa da hamile olabiliyor canım .

Çok çokkkkksevindim canım 🙏💕 rabbim inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ilk aşılamamıydı

Sağol canım Allah razı olsun🤲🏻
İçimde garip bir hüzün var, 4sene önceki gebeliğimde çok sevinmiştim, 11. Haftada sonlandı. Şimdi sanki sevinemiyorum bile 😟
Aynı şeyleri yaşamaktan korktuğun içindir canım 😞 seni çok iyi anlıyorum bende çok yaşadım ama sen içini ferah tut bu güzel sonuçlanacak inşallah 🙏

Güzeller güzeli anne adayı çok çok tebrik ederim gözün aydın sağlıkla sıhatle al kucağına yavrunu hep mutlu hep huzurlu olun 😘

Çok çokkkkksevindim canım 🙏💕 rabbim inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ilk aşılamamıydı
amin canım, çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻🤗 evet ilk aşılamam
Güzeller güzeli anne adayı çok çok tebrik ederim gözün aydın sağlıkla sıhatle al kucağına yavrunu hep mutlu hep huzurlu olun 😘
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun canım. 💜🤗 Rabbim kimsenin gönlünü buruk bırakmasın inşaallah ben de 7 senedir hep bir umutla bekledim. 4 sene önce ikiz bebekleri kaybettim...
Şimdi bile İçimde hep bir terslik olacak hissi var bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. Sevincimiz bile yarım oluyor yaşadığımız tecrubelerden dolayı.

Herkese merhaba ben martın 6 sında aşılama oldum ve 12. Gün idrar testi yaptım sonuç negatifti bekledim ve adet olmam gereken günde yani aşılamanın 16. Günündede yaptım idrar testi oda negatifti sonra adet olmayı bekledim fakat 6 gün gecikti bende kan vermeye karar verdim ve kan testim 34,52 çıktı çok yeni bir hamilelik olduğunu söylediler beklememi ve beta hcg artmalı dediler beklemeye başladım. 4 gün sonra merak edip gecenin bi yarısı gidip kan verdim. Sonuç 4,73 tü yani gebelik yok görünüyordu. Neye uğradığımı bile anlamadan sabaha karşı çok ağrılı bir şekilde kanamam oldu. Bebişim tutunamadığını öğrendim ve kanamayla atılıyormuş. Çok üzgünüm anlatmak istedim ben bu süreçte çok stress yaptım siz yapmayın olur mu. Bunları kimseye anlatamadığımdan buraya yazmak istedim kusura bakmayın inşallah bebişleriniz sıkı sıkı tutunur. Rabbim her isteyene verir. Sağlıcakla kalın 🥺

Back