- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
- Konu Sahibi pembiss123
Öyle canım İnan gece gündüz göz yaşım dinmedi , eşim bile çok kızdı ne bileyim demek çok.umutlandim vs . Buraya yazmıştım mi bilmiyorum geçen hafta adet olunca hemen 2.günü eşimle doktoruma gittik kabul etmedi hatta çok üzüldüm derdimi bile söyletmedi vicdanlı biri sanmıştım değilmiş ...paraya gelince etmedikleri kalmıyor ama Allah vicdan versin, belki özel diye bilmiyorum . Neyse koronadan ötürü tedavi yapmiyorlarmis Allah büyük bizim imtihanimız elbet hayır ile sonuclanacak biz herşeye sabırla kavuştuk eşimle severek aldık bunda da eminim sabırla kavusucaz Rabbim büyük. Sende artık bırak biraz biz belki bu kadar titremesek herkes gibii hemen doğal yolla olucak biz mi sabirsiz insanlarız onu da bilmiyorumAnladım canım bende çok üzüldüm bugün çok ağladım ama kısmet herşeyde bir hayır vardır canımmm Doktorumda öyle dedi devam etmek istersen tedaviye edelim ama bence biraz ara verelim dedi bende kabul ettim şu günler bi geçsin bi önümüzü görelim dedim . bu ay tamamen bebek fikrini aklınızdan çıkarın dedi ilişkide bebek için olmasın dedi o yüzden bu ay tamamen kafanızdan atın dedi. Bilmiyorum canım deneyeceğiz bakalım Sende kendini toparla kuzum üzme kendini herşeyde bir hayır vardır herşey allahtan önce sağlık olsun sevdiklerimiz yanımızda olsun