• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım canım bende çok üzüldüm bugün çok ağladım 😢 ama kısmet herşeyde bir hayır vardır canımmm🙏 Doktorumda öyle dedi devam etmek istersen tedaviye edelim ama bence biraz ara verelim dedi bende kabul ettim şu günler bi geçsin bi önümüzü görelim dedim . 🙏 bu ay tamamen bebek fikrini aklınızdan çıkarın dedi ilişkide bebek için olmasın dedi o yüzden bu ay tamamen kafanızdan atın dedi. Bilmiyorum canım deneyeceğiz bakalım 🤷‍♀️ Sende kendini toparla kuzum üzme kendini herşeyde bir hayır vardır herşey allahtan önce sağlık olsun sevdiklerimiz yanımızda olsun 🙏
Öyle canım İnan gece gündüz göz yaşım dinmedi , eşim bile çok kızdı ne bileyim demek çok.umutlandim vs . Buraya yazmıştım mi bilmiyorum geçen hafta adet olunca hemen 2.günü eşimle doktoruma gittik kabul etmedi hatta çok üzüldüm derdimi bile söyletmedi vicdanlı biri sanmıştım değilmiş ...paraya gelince etmedikleri kalmıyor ama Allah vicdan versin, belki özel diye bilmiyorum . Neyse koronadan ötürü tedavi yapmiyorlarmis Allah büyük bizim imtihanimız elbet hayır ile sonuclanacak biz herşeye sabırla kavuştuk eşimle severek aldık bunda da eminim sabırla kavusucaz Rabbim büyük. Sende artık bırak biraz biz belki bu kadar titremesek herkes gibii hemen doğal yolla olucak biz mi sabirsiz insanlarız onu da bilmiyorum

Kozlar malesef benim olmadı ilk aşılamamdı tutmadı 😞 kan verdim bugün 17.ci günümdü 2.30 çıkmış değer 🥺 şimdi bütün ilaçları bıraktım adeti bekliyorum 😢 darısı sizlere inşallah 🙏 sizlerden güzel haberler alırız 🙏🙏
Canım benim, hayırlısı olsun zaten kendim dahil hepimiz için hep böyle dua ettim/ediyorum. Ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum ben 4 sene önce ikiz bebeklerimi kaybettim. İnşaallah şimdi bu dönemde kendine odaklan, önemli olan senin, eşinin sağlığı.

Öyle canım İnan gece gündüz göz yaşım dinmedi , eşim bile çok kızdı ne bileyim demek çok.umutlandim vs . Buraya yazmıştım mi bilmiyorum geçen hafta adet olunca hemen 2.günü eşimle doktoruma gittik kabul etmedi hatta çok üzüldüm derdimi bile söyletmedi vicdanlı biri sanmıştım değilmiş ...paraya gelince etmedikleri kalmıyor ama Allah vicdan versin, belki özel diye bilmiyorum . Neyse koronadan ötürü tedavi yapmiyorlarmis Allah büyük bizim imtihanimız elbet hayır ile sonuclanacak biz herşeye sabırla kavuştuk eşimle severek aldık bunda da eminim sabırla kavusucaz Rabbim büyük. Sende artık bırak biraz biz belki bu kadar titremesek herkes gibii hemen doğal yolla olucak biz mi sabirsiz insanlarız onu da bilmiyorum
Aynen canım öyle biz çok ince düşünüyoruz o yüzden kuzum 🙏 ben artık tamamen beynimden silmeye karar verdim herşey kısmet canın 🤷‍♀️ Herkesin bir imtihanı olurmuşşş bizim ki de bu demek ki😞 sende üzülme canım çok şükür rabbime eşim her zaman yanımda oluyor ama tüp bebek henüz düşünmedik 🤷‍♀️

Canım benim, hayırlısı olsun zaten kendim dahil hepimiz için hep böyle dua ettim/ediyorum. Ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum ben 4 sene önce ikiz bebeklerimi kaybettim. İnşaallah şimdi bu dönemde kendine odaklan, önemli olan senin, eşinin sağlığı.
Çok teşekkür ederim canım 🙏 bende 4 yıl önce 9 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım kalbi oluşmadığı için sonrasında uzun bi ara verdik geçen sene bi kimyasal geçirdim sonrasında dış gebelik hep hüsran oldu canım çok üzüldüm çok ağladım 😢 rabbim yardımcımız olsun herkesin bi imtihanı olurmuş bizimkisi de bu demek ki 😓 İnan kuzum bende hepimiz için her akşam dua ediyorum 🙏

Aynen canım öyle biz çok ince düşünüyoruz o yüzden kuzum 🙏 ben artık tamamen beynimden silmeye karar verdim herşey kısmet canın 🤷‍♀️ Herkesin bir imtihanı olurmuşşş bizim ki de bu demek ki😞 sende üzülme canım çok şükür rabbime eşim her zaman yanımda oluyor ama tüp bebek henüz düşünmedik 🤷‍♀️
Aynen ama eşim diyo o ki böyle niye tüp bebeğe direkt yönlendirme yapmadı bizi çünkü doktor dedi sizin aşılama ile olur diye aman neyse boşver ben artık buraya da kafa çok yormuyacagim çünkü bu konu açıldı tek kisiyi gördüm sadece pozitif çıkan yani hamile olan ne bileyim Rabbim inşallah bizlere de nasip eder , o arkadaşımı da tebrik ederim rabbim hayırlı evlat nasıp etsin inşallah güzel olur herşey ... Korona da zaten geldi buldu bizi 🙄🙄ne bileyim evden bile çıkamıyoruz Allah yeter ki can sağlığı versin

Burada içimizi döküyoruz ama sanki ben burda daha çok kendime gaza geldim 😂😂 o yüzden 1 haftadır buraya bile girmedim bilerek çünkü unutmam lazım bu durumu biraz rafa artık.kaldiralim

Aynen ama eşim diyo o ki böyle niye tüp bebeğe direkt yönlendirme yapmadı bizi çünkü doktor dedi sizin aşılama ile olur diye aman neyse boşver ben artık buraya da kafa çok yormuyacagim çünkü bu konu açıldı tek kisiyi gördüm sadece pozitif çıkan yani hamile olan ne bileyim Rabbim inşallah bizlere de nasip eder , o arkadaşımı da tebrik ederim rabbim hayırlı evlat nasıp etsin inşallah güzel olur herşey ... Korona da zaten geldi buldu bizi 🙄🙄ne bileyim evden bile çıkamıyoruz Allah yeter ki can sağlığı versin
Aynen öyle kuzum 🙏 önce sağlık 🙏 hayırlısı ile bu günlerde geçecek inanıyorum ben 🙏 İnan ak istiyorum 🙏🙏

Kızlar benn devlet hastanesinde başlamıştım bu sürece ve artık testim net bi şekilde negatif.. Aradığımda tedavilere ara verildiği adet olmayı beklememi söylediler. Adet olursanız sıkıntı yok gelmeyin yaptı. Ben kistten korktuğumu söylediğimde adet olursanız kistleşme olmamış demektir dedi. Saçma geldi bana.

Kızlar benn devlet hastanesinde başlamıştım bu sürece ve artık testim net bi şekilde negatif.. Aradığımda tedavilere ara verildiği adet olmayı beklememi söylediler. Adet olursanız sıkıntı yok gelmeyin yaptı. Ben kistten korktuğumu söylediğimde adet olursanız kistleşme olmamış demektir dedi. Saçma geldi bana.
Alakası yok ... Balım.cunku birden fazla.yumurta var ise yani birden fazla oluştuysa biri çatlayıp diğeri catlamama ve kist olma durumu çok yüksek çünkü bende bu dediğim oldu :)) ha ne korkulacak kist değil o başka

Hayırlısı olsun üzülme 😔😔🤲🏻🤲🏻 hepimizin çoğu aynı oldu ... Yani aslında nasip bakma sen demek ki şuan nasip bize değil

Bugün karnım adet olacakmişim gibi ağrıyor, belim de ağrıyor, yemek yiyemedim midem bulaniyor. Günlerdir stresteyim onun etkisi midir nedir bilmiyorum

Kan testi mi verdin canım sonucum net bir şekilde negatif demişsin 😞 birde alttan muayene ettiler mi canım neye göre kist var diyorlar 🤷‍♀️ Bana çok saçma geldi kuzum ...

Evet canım, ilk aşılama 12.gundeyim. bugün idtar testi yapmamak için zor tuttum kendimi ve yapmadim😁
Ayy hadi hayırlısı canım 💕🙏 sakın yapma 14 te felan yap canım 🙏 inşallah tutmuştur senden güzel haberler alırız 🙏 benim malesef tutmadı ilk aşılama idi kısmet herşey 🤷‍♀️ İlaçları felan bıraktım bekliyorum artık adet olmayı

Back